Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut...si cam atat

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello fetelor!!

apar si eu in zona, dar n-am pofta de nimik... ieri a murit sefa mea, Maria, Dumnezeu s-o odihneasca si mai ales sa aiba in paza Lui pe fata ei, de 12 ani... mi se rupe sufletu cand stiu ca ramane singura pe lume(tatal i-a murit acum 3 ani-infarct)... Maria avea 36 ani si a facut cancer pulmonar, fara sa fumeze vreodata... nu m-am inteles eu extraordinar cu ea, dar era acolo si era ff de folos si ne era un sprijin...

acum ce sa va mai spun... n-am de zis nimik....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

asa, mi-am amintit: 1-vreau sa va intreb daca aveti careva sa-mi imprumutati scoica de masina pt bebe+ patut bebe,cam peste o luna

si 2, daca aveti nevoie de femeie la curatenie, am o matusa pensionara care merge la doamne, dar acum ii pleaca una si va simti lipsa banilor; so, daca aveti nevoie, sa-mi spuneti-va rog

atat de pe meleaguri de manastur, din pacate nu am citit decat putin...

va pup cu drag pe toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca nasoala veste.Biata fata, ce destin crud sa ramai fara parinti.Eu am nevoie de femeie la curatenie dar am o promisiune,daca nu sa stii ca contez pe tine.

Cristiana sanatate multa.E fain la sun garden si mie imi place.

Florina

Azi am avut o revelatie care sper sa ma ajute.

Ce vreme e afara...dezastru.Primavara am asteptat-o de s-au lungit urechile ,oare vara mai vine?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Stanca pe ambii obraji. Si in plus emoticonul ala de imbratiseaza, de pe messenger.

Raluca, cumplit. Cine stie ce planuri are Dumnezeu cu aceasta fetita.. Bunicii sunt in viata? Cine va avea grija de ea? Foarte, foarte trist

Stanca, Doamne Ajuta sa iasa asa cum doresti!

Nu stiu voi, dar eu inca as dori sa va vad. Indraznesc sa mai intreb o data, ca poate se lasa cu raspuns de data aceasta. Ne mai intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

noah, ne intalnim? un pic dupa 6 ma agit sa ajung si eu. Sper sa fiti acolo, n-as vrea sa mananc rigatoni singura

Mergi la inceput

No, bine, noah! Apoi creca om fi noi doua numa'

....de ma nerfez io ma duc...numa' daca ii veni si tu, macar...caci tu batar ai pus de-un tzel cu locu' respectiv, si anumelea faimosii rigatoni

...io as sta ca prostu-n ploaie

Mai exista o explicatie: poate fetele (stiu ele cine) vor sa faca o surpriza si nu zic nika, numa' apar...mmmm...oare?!

Bun...fug si eu imediat in oras sa fac o declaratie la un notar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor!

Ma scuzati ca dau buzna asa dar am avut acum citeva zile in care am luat la puricat bine forumul si asa v-am gasit. Si ma bucur... pina acum intram doar la odisea de sept-oct 2009 (cat am fost gravida) si dupa ce am nascut doar la scutece la noi la dovlecei. Din pacate sunt putine clujence...si din alea putine au mai si plecat din cluj vreo doua.

Nu sunt eu foarte guraliva si nici nu am timp mult de forum pentru ca mamarutza mea are aproape 8 luni si ma solicita din plin...plus ca lucrez deja part time de 3 luni ...asa ca timpul meu de forumeala e foarte limitat. Dar mi-ar place sa mai schimb cite o impresie cu voi. Poate stati in zona mea (Grigorescu) si ne vedem prin parcuri prin cartier.

Va doresc o seara faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici,sper ca v-ati intalnit...io m-am motivat ca nu m-am vazut la fata saptamana asta dar in ultima sapt din mai chiar as vrea sa va vad.in 29 sunt nasha si maine avem chef de burlacitze-io mai putin:)

Stanca ai reusit sa te intelegi vu anca pt curatenie?

sofi are muci si tuseste...si duminica avem invitati sa le aniversam....sper sa putem....

Vik bine ai venit,si noi stam tare prost cu timpul dar tot timpul e cineva care aleargam cu stindardul:)

va pup

Mergi la inceput

Hello fete

Welcome, Vik! Apoi mare miscare nu e pe aici, mai rar, asa, vad ca. Bine ai venit prin zona. Btw, noi stam in Grigorescu, poate nimerim un parc impreuna...dar suntem dinozauri, Elise implinind azi-maine 6 ani.

Sanatate multa Sofiei, Cristiana. . Sper sa va sarbatoriti la maxim in weekend

Fetelor, m-am dezamagit tare ca nu ne-am vazut ieri. Sper sa va iasa voua miscarea cu iesirea-n natura, ca eu am examene la master pe 5 si 6 iunie.

Roxa

Mai viu pana merg la sport

Mergi la inceput