Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragutelor!

La ce ora e intalneala? Ce zi e 13 mai?

Flo, si eu sunt megaobsedata de calarie si tare as vrea sa stiu cand si la ce ora sunt cupele alea de calarie pe discovery??? Si eu vreau sa ma uit si nu apuc never, pliz, indura-te si zi-mi!

Jeez! Abia astept sa va vad! jur! Am si un banc nou, poate 2 v-ati pregatit muschii? ca io rad!

Pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna seara!

Scurt/2: Stanca, empatizam puternic cu dintele..fascinant cum trece vremea. Un lui Razvan, pentru realizare!

Roxa, ia un link de aici, ca e situl oficial al alora de organizeaza cupa aia....Rolex Kentucky ii zice, cica...si am prins la tv de 3 ori pan' acum. Tot de acolo am aflat ca in toamna va fi campionatul mondial, parca in septembrie, nu mai stiu exact. Deci: http://www.rk3de.org/

....si e pe euroshport, nu pe discovery...mai ai:miercuri 12 mai concursul de calarie de la Badminton, si incepe la 20.40, si dupa aia de la 21.40 este clubul de echitatie....si mai stiu ca in data de 15, asta-i sambata e de la 21 nu stiu ce Circuit al Campionilor Global Hamburg....remindere sa fac fericit cupilu'

Enjoy, ca fug s-o spal pe cap

Cine propune o ora? Io zic de 6...E OK???

pup si noapte buna

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

La Multi Ani tuturor copilasilor pe care n-am apucat sa-i felicit, sa fiti sanatosi si sa aduceti multe multe bucurii parintilor.

Sunt necajita ca-mi sunt bolnavi parintii si ma gandesc cu groaza ca vine vremea cand nu vor mai fi,atunci chiar ca voi ramane singura, ii iubesc enorm, intotdeauna au fost alaturi de mine asa cum au putut ei.Vreau sa va cer o parere si eventual sa-mi spuneti unde va duceti copiii la stomatolog, mai exista cabinet la facultate pe Clinicilor?
Andrei are doua carii mari pe maselele care trebuie sa le schimbe, tot cu scobitoarea il vad ca-i intra mancarea pe acolo. Oare trebuie plombate sau sa astept sa-i creasca celelalte? Mi-e frica sa nu i se strice si cele care trebuie sa creasca din cauza astora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello hello

ati fost careva cu copiii la drita Pavelean? Stefan are o laringita urata si as vrea sa il vada totusi si un orlist astazi. deocamdata doar la ea am putut face programare.
ma intereseaza un dr care recomanda aerosolii si nu antibioticele pt laringita.
multam

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, nu stiu nika de dr. Pavelean. Pentru un prim control poate e ok oricine, iar apoi daca e cazul vezi si alta parere. Din proprie experienta stiu ca laringita e destul de periculoasa la copii, eu ajungand cu Elise la urgente, acum vreo 3 ani. Am inteles ca la pitici inflamatia laringelui(asociata de obicei bronsitelor si altor afectiuni respiratorii) poate duce la obturarea cailor respiratorii. Mai pe scurt, dimi era putin ragusita iar in nici 3 ore mi s-a facut mov la fata, si nu mai putea respira, asa ad-hoc. La noi a fost afectiune fulger cum a venit asa a si plecat, n-am avut nevoie decat de aerosoli, si in 24 ore am fost ok. Sanatate multa piticului!

Gabi, din cate stiu eu exista cabinetul, dar vezi, intreaba si la mamici de cluj, poate stie cineva pe acolo detalii, ca mai mult nu te pot ajuta. Daca-s mari cariile nu stiu daca le plombeaza, fiind de lapte dintii. Suntem oarecum cu o problema asemanatoare, ea avand canalul deschis, ca sa nu colecteze puroi dintele...alta varianat era sa-i scoata dintele si sa ii puna arc-metal despartitor pana creste definitivul, pe la 9 ani...brrr....si poate ca tot acolo ajungem...vom vedea...sanatate si voua!

Eu cookuiesc o supa crema de legume cu busuioc proaspat....daca gasesc ghiveciul cu busuioc prin multitudinea de ghivece din jurul meu...si pe urma imi misc lesul la sport, dancestep si tae-bo..sper sa rezist azi 2 ore ca-s cam coapta

va pup si mai viu

Roxule, 13 e joi ...functioneaza ora 6? Daca nu, ziceti voi, sa vedem cum facem

Mergi la inceput

No, stati un pic, sa nu ne inghesuim cu toatele deodata...io prima!!!

Slabutz, slabutza miscare pe aici, daca tocmai eu am scris si apoi mi-am raspuns...de vina-i vremea plouata de afara, banuiesc.

Asa... noi tocmai ce am venit de la gradi, eu am rezistat intre 3 si 5 cu maare brio la orle mele de sport, m-am simtit f bine, si asta conteaza mult pentru mine, caci tziu minte la inceput ca imi dadeam duhul

si ganduri bune caci cica maine va fi soare...si daca maine e mai e si sanse sa fie si miercuri si mai pe urma si joi, dupa insusi regula crescatoare cum ca o data ce se incalzeste tre' sa se tot incalzeasca oarece zile, dupa care evident ca se face iarasi frig si ploua, etc,etc,etc....si cu asta vroiam sa zic ca in concluzia silogismului de dinainte e sanse sa fie soare si cald si noi sa stam pe o terasa. Pam-Pam! Va recomand sa reluati la varstele de acum schitele si momentele lui Caragiale...jur ca fac febra musculara de cate ori le recitesc. GENIAL nene Iancule, Parol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

vreau doar sa ii spun, si aici, La multi ani fetitei mele iubite care face azi 3 anisori!scumpa noastra, mami, tati si Theodora te iubesc nespus de mult , esti impreuna cu surioara ta lumina vietii noastre!sa fii sanatoasa, norocoasa si la fel de senina ca acum!

Florina esti f simpatica

eu sunt in saptamana wild...e absoluta nebunie la mine la job, sunt in proiecte si meetinguri de dimi pina seara si se pare ca si in 13 iar in 14 am petrecere de burlacite la viitoarea mea finutza...deci din pacate nu ajung la intalneala

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Sofia!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello gagici!!
n-am citit nik, ca n-am apucat, sta Stefania calare pe tastatura, sa-i scriem Sofiei asa:

La Multi Ani, draga noastra prietena, sa fii mereu sanatoasa, fericita si foarte norocoasa Stefania te pupa cu drag si abia asteapta sa va distrati la petrecere

ma duc sa modific ceva poze, va pup pe toate, o seara placuta!!

Mergi la inceput

Si eu, si eu: La Multi Ani Sofia!

Mergi la inceput