Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Angelinne www.lunacenter.ro

Florina imi pare rau de problemele de santatate.Endometrul poate sa nu fie ok ,depinde de perioada in care esti dar varza nu cred ca e din cauza endometrului.La ce doctorita mergi?Sanatate multa iti doresc.

Azi e ziua cea mai lunga...

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Florina, multa bafta astazi... imi pare tare rau ca nu te simti bine; ma voi gandi la tine
Florina, am reusit si eu sa il vad pe Vlad... super tare; si Luca l-a admirat
In rest, nimic nou despre noi; eu nu ma simt foarte bine, incep sa cred ca somatizez la greu, avand fel de fel de intrebari existentiale in ultima vreme.. mai simt ca am nevoie de cateva zile de vacanta, singura..... poate voi pleca undeva cat va fi Luca la bunici, sa ma regasesc si sa-mi revin .
Va pup si o saptamana cat mai frumoasa va urez

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!!

Florina, ma gandesc intens la tine cu ganduri bune, evident, sper sa vii sa ne descrii ziua de azi

Stanca, si la tine mi-e gandulv-a plouat si pe voi?? ca pe noi era sa ne mute cu casa+gospodarie, cu tot...

Criss., am primit azi mesaju, ff frumos pe unde sunteti (erati) voiDrum bun spre casa!!!

m-am gasit si eu sa citesc azi de sarbatoriti so,
La Multi Ani, VLAD si SERBAN, copii minunati de mame minunate, sa fiti sanatosi, norocosi si iubiti mereu!!! Flavia,Roxana, va imbratisez cu drag de ziua in care ati devenit cele mai fericite femei de pe lume

sapt. asta mi-s copilasii la ai mei, in marasti; mama nu se simte prea bine, tata lucreaza... sunt tot cu gand...

si sunt frustrata de tzara in care traim, printre oamenii care fac legea asa cum vor, printre atatea nereguli pe care le vedem si le auzim non-stop; oare cat ne mai rabda Dumnezeu pe-acest pamant??? uufff

fug la papa, ca altfel cine stie ce va mai spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata!

mai intai cafea, ca sa ne gasim gandurile si vorbele si apoi

La multi ani cu drag Vlad si La multi ani cu drag Serban, sa cresteti fericiti in lumea jucariilor si a prietenilor de nadejde

Florina tinem pumnii si ... sanatate!
Stanca BAFTA multa!

Flavia ma bucur pentru voi si cred ca ati luat o decizie buna. Va doresc sa stati sub aceeasi stea norocoasa care v-a ajutat in toate pana acum.

Doamnelor, va salut pe toate cu drag si va trimit ganduri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cred ca ploaia mi-a "spalat" neuronii.. deci scuze Flavia ca te-am botezat Florina
Si urez din tot sufletul LA MULTI ANI, Vlad si Serban; sa aveti parte de mult noroc alaturi de cei care va iubesc din tot sufletul....
Florina, te astept cu vesti bune
Ieri ne-a prins torentiala pe strada si am alergat impreuna prin toate baltile pana acasa, vreo 20 de minute. A zis ca i-a placut "aventula". In schimb, seara era speriat de fulgere si tunete... degeaba i-am zis eu de muzica norilor... imi tot zicea sa inceteze odata
Va pup

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

La Multi Ani Serbanel si La Multi Ani Vlad!!!! Va doresc noroc in viata si muuulta iubire multa de la toti pe care-i veti intalni. Si Roxanei si Flaviei!

Ralu, Stanca, Simo, Manu, va multumesc de gandurile bune. Si eu m-am gandit la voi.

Pulsul zilei de ieri bate cam asa: cu morcov mare am ajuns la ambulatorul de gastroenterologie pe la 9. Am stat pe holuri pana la 11 cand am intrat, pe care holuri am auzit constant o simfonie de refluxuri si sunete vomicioase cauzate de pacatoasa pe care trebuia s-o fac si yo, muzoca care a crescut recolta morcovicioasa. Noroc ca mergeam la prieteni, ca mi-a facut dr si o anestezie care m-a pus pe-un zambet continuu asa ca am facut gastroscopia razand printre episoade de sucuri gastrice si fiere care se devarsa vesela in tavita de langa mine. Simteam ca ma doare, aveam reflex de voma incontinuu dar radeam. A trecut si aia. Ulcer. Rezultatul biopsiei si a prezentei helicobacter vine in 2 saptamani ca atat le ia celor de la patologie sa proceseze. Astept. Azi merg la gine, sper sa fie ok, iar daca nu va rog sa imi recomandati un dr echografist ok(si nu numai echografist), caci nu merg cu mare incredere aici, unde probabil iar voi devarsa vreo 200 lei, dar totusi ea m-a vazut si data trecuta si mi-a prelevat pt papanicolau. Doamne Ajuta.

Manu, iti recomand cu mare, mare drag un film, care cred ca te va binedispune: "Eat Pray Love" http://www.youtube.com/watch?v=iZzmqHJ0gPU
...am fost aseara la film si mergea asta la reclame, inainte. L-as fi preferat, caci la ce-am fost eu m-a plictisit de la un punct incolo. mi-a placut si mie aventula voastra.

Ralu, empatizez puternic cu sentimentele vis-a-vis de jivinele ce populeaza aceasta tara. Trist! Ia uite o si un , sa ni se mute gandul la lucruri faine. Poate te vei uita si tu la filmul asta de-i ziceam lui Manu. E asa... de binedispunere!

Mai viu eu, merg sa ma pregatesc de plecare

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Vreau sa se termine cosmarul asta de vreme.

Florina bine ca ai trecut cu bine peste procedura.

Manu faina aventura ati avut.Dca ploaia ast ar fi calda chiar ar fi o placere dar asa...e boala curata.

Simona multumesc, sa fie.

Ma duc sa-mi fac ceaiul si sa ma apuc de invatat , ca mai am o gramada ....si ploaia asta nu se mai termina.

Mergi la inceput

Azi am logoree...o fi de la ploaia asta nesfarsita.
La voi e frig in casa?Eu am senzatia ca la mine e frig.Mai stau putin si daca tot asa simt cred ca dau drumul la centrala sau pun pe foc...oricum o fi nu e normal ,doar suntem in iunie,peste cateva zile intram in luna lui cuptor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragelor

waw, am aterizat intr-un loc uracios, ploios, rece si gri...cam nasoala trezire la realitate...

In primul rand La multi ani cu mult drag sarbatoritilor nostri!

am petrecut cateva zile de vis in Londra, am vizitat pina am rupt pingele si vreau sa va spun ca am descoperit un oras verde plin de viata foarte frumos.in prima zi am fost in zona Exeter la niste prieteni care au un conac minunat, am fost la Stonehenge, apoi ne-am intors la Londra unde am stat la alti prieteni(e bine sa ai prieteni peste tot:) si am fost la Windsor, London Tower, British MUseum , pe Tamisa, pe langa Tamisa, pe Oxford stree, chiar si la un musical seara.a, si am vazut si regina, lucru care se intampla rar si se zice ca poarta noroc.chiar ne-am simtit ff bine, iar concertul a fost fabulos,sunt niste artisti adevarati si a fost ca un vis devenit realitate...idolii tineretii mele:)
ia uitati de va delectati
http://www.youtube.com/watch?v=v1fy1XjU8fo

nu am reusit sa citesc mult in urma doar la Florina ii spun ca ii tin pumnii sa fie toate rezultatele ok..

nasoala rau vremea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Salut fetelor,

Multumesc mult de urari sunteti tare dragute ca v-ati amintit de noi.

Mai ce se intampla cu vremea asta? Noi pe aici ne bronzam si la voi ploua cu galeata. Sunt la capitolul valize si cred ca trebuie sa fac alta selectia de haine. Lasa ca aduc eu soarele de aici.

Cristiana ma bucur pentru voi ca ati avut o experienta placuta cu Londra din toate punctele de vedere. Ma delectez cu Bon Jovi in timp ce scriu. Amintiri amintiri...

Manu, nu e nici o prob, dai de baut ca sa imi treaca

Florina , cum sunt rezultatele?

Azi am avut intalnire cu chirurgul dupa 2 luni de la colonoscopie ca sa discutam rezultatul , noroc ca mi-au zis asistentele ca totul e ok si cu ocazia asta sa discutam si despre hernia mea. Dupa ce stau cu Paul dupa mine intr-o sala de asteptare insuficienta pentru potentialul lui, ma intreaba surazator ca 'eu vreau sa ma operez?(cu accentul pe vreau)'Da chirurgul asta nu e sefu, e doar un rezident si cand nu stie ceva merge sa intrebe bossu. Deci vom face un CT cand a da Domnu si de acolo in colo mai vedem.

Sa fiti sanatoase, ma duc la impachetat si sa inchid valizele ca daca da Paul iama in ele iar ajung hainele la spalat.

Cu drag
Flavia

Mergi la inceput