Cluj rulz! - cap 99

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Wow Flavia felicitari pentru Vlad!Eu una sunt impresionata.
Chiar zilele tecute ma gandeam la tine, ce mai faceti.Cred ca suntem cu totii cand sus cand jos dar mergem inanite, nu ne lasam.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

in sfarsit a venit caldura...acum ne plangem ca e prea cald , io cu copii plecam la tzara la mama pentru vreo 2 saptamani

in rest am fi bine daca Beatrice nu ar fi facut febra azi noapte ...ea nu a avut febra decat la vaccin...oare ce o fi? poate insolatie? ca nu vrea sa isi lase nici un fel de palarie pe cap

Flavia eu chiar ieri m-am gandit la voi...ca oare ce ati mai hotarat ....nu te stresa pt parinti ...hotarati cum e mai bine pt voi si copii ...imi face figuri calcul si nu pot sa iti vad cantaretul

Stanca si sotul a fost racit zilele astea... e tare nasol pe canicula .Pana la urma cum stai cu sesiunea? E gata totul?

ce mi-ar placea si mie pe terasa dar fara copii

va pup
Erika

Mergi la inceput

Haideti la o cafeluta ...racoroasa.

Erika maine am primul examen ,abia am inceput sesiunea.Poate sa fie insolatie sau poate sa fie de la caldura daca nu a baut suficiente lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! vin si eu cu o socata rece-rece, pana ajungeti voi la ea se tempereaza poftiti!!!

am avut un dor nebun de forum, ma dispera ca n-am net la servici, dar asta e...

Stanca, sper ca esti mai bine cu raceala, sa stii ca doar cei sanatosi racesc in lunile cu canicula succes, tin pumnii pt. ex, kit ca-s sigura ca va fi ff bine

Simona, mersi si io de pontu cu pantofaru, am citit acum si kiar aveam nevoie si eu; sapt. viit dupa salar ma prezint la el

Manu, vazut poze, bifat Luca mare=frumos=strengar= Felicitari!! cu moralu= cand sus, cand jos, asa cum zic si fetele (si la mine e asa)

Flavia, e suuuuper, mi-a placut fff tare!! Felicitari lui Vlad, dar si tie, clar am vrut sa pun un coment, dar n-am reusit ma bucur ca v-ati decis intr-o kestie asa importanta; parintii vor intelege, ca (si) asta e menirea lor.

Florino, ma delectez copios cu postarile tale, fii sigura de asta!! totusi, trebuie sa vezi treaba cu okii si poate kiar sa te operezi!!! ai fost la control cu dreptu?? pt. tonus, e suuper ca poti si faci atata sport

Roxano, ai fost in delegatie? asa tin minte, daca bine tin

Criss draga, am cetit cu leganatul Sofiei... io ma gandesc ca nu-i ceva grav, la nivel cerebral, doar asa-un tic. stiu ca nu poti fi decat stresata, dar fii sigura ca ii va trece!! Sanatate multa iti doresc!!

Erika, ca nu ne-am mai intalnit demult vacanta placuta la tara, sigur va fi ff frumos!!

sa stiti ca si dupa 4 luni Luca plange dimineata si-mi spune ca nu vrea la copii, ci la Bica la Mierta, la catei si la Daisy, pisica noastra... ce parere aveti??!?? dimineata se milogeste de noi sa-l ducem acolo sau sa stea acasa la el atat de frumos vorbeste de ti se lipeste de suflet (+daca-i vezi okii, te topesti)

trimit mesaju sa nu-l delet, apoi mai vin all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am promis: http://picasaweb.google.com/florina.florian/E#

...viu maine

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola fetelor,

am incheiat glorios sezonul serbarilor, is mandra de fetele mele, Sofi si-a spus poezia f sigur pe ea desi ma asteptam la timiditate dat fiind ca a fost f putin la gradi.ii place deja foarte tare, imi spune ca abia asteapta sa ajunga la "popii"
la Thea a fost azi, ff frumoasa si lacrimogena, le-a facut robe si toca si au cantat Gaudeamus, merge la scoala fetita mea

Erika, te rugam mai devreme sa ma ajuti cu info despre Londra cand poti, noi plecam vinerea viitoare.

Ralu, da sunt stressata cu leganatul, recunosc, insa am citit, informat si gasit un practician bun pt metoda alternativa Bowen, un masaj special foarte practicat in Vest care echiilibreaza sistemul neurovegetativ si cred ca ne va ajuta.nu am de gand sa ii dau somnifere si din astea.e un copilash minunat, e vesela tot timpul, canta si cand mananaca deci nu are nici un fel de probleme din fericire.

Florina e superba Elise, vrem sa te vedem si pe tine.

imi pare rau ca nu ati ajuns pe terasa, a fost super, am stat pina la 9 jumate.

Flavia, ma bucur ca ne-ai scris,unde plecati pina la urma?

va pupam, am gatit un somon super sper sa pape mandrele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!

Sper sa rezolvati definitiv problema cu leganatul Sofiei, Cristiana. Dupa cate ne spui nu e ceva ingrijorator si eu sunt convinsa ca va trece cu timpul, mai ales ca sunteti asa o familie frumoasa si implinita si ei nu-i lipseste nimic la capitolul love.. Va creste si subiectul asta va fi de domeniul trecutului.

Ralu, cum e Luca cu raceala? Speram sa fiti bine si sa nu va mai bazaie pana-n sezon

Stanca, dar tu? Sper ca ai razbit...

Roxule, iar ai pierdut o manifestare cabalina pe eurosport, miercuri, cupa natiunilor...copila mi-a adormit la 11.45...ti-as fi dat un sms dar stiam ca joci in deplasare

Oana, Simona

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici

daca vreti sa ma vedeti nashica:)

http://community.webshots.com/album/577950315CTQrBT

mai viu mai pe seara

Mergi la inceput

Florina daca nu ziceai ca e Elize in poze habar nu aveam.A crescut si s-a facut tare frumoasa.Efectiv am avut un soc, nu-mi venea sa cred ca e ea

Cristiana tare frumosi ati fost,tare sexoase pozele cu balconul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Apar si eu tot mai rar prin zona. Nu ma pot imparti intre servici si casa........nu mai am timp de nimic......
Va salut pe toate si mi-e dor de forum si incerc sa recuperez si eu cumva.

Va rog , mamici de baieti, daca stiti de unde pot cumpara o camasa cu maneca scurta intr-o singura culoare, pt. Vlad ca suntem nasi in 4 iul. si nu-i gasesc camasa la costum. Sau daca aveti una de imprumutat, nu ne suparam.

Multumesc ,

mii de la toti copilasii si la toate mamicile lor dragi,
Nonna

Mergi la inceput