De ce Istoria noastra?
Interesanta si impresionanta emisiunea lui Oreste pe B1tv din seara asta!
A avut un invitat si regret ca nu i-am retinut numele,care a explicat si pt. cei neavizati,cum este cu simbolul,LUPUL:simbol si semnificatia prezentei lui in diverse manuscrise,statui,etc..
Raspunsuri
capcaunul spune:
La tine m-am gandit cand am dat peste emisiunea asta!
Jalnic invitatul, reprezentant tipic al scolii densusianiste.
La un moment dat a amintit si de FAS cu-a ei (si-a ta ) Aurora Petan.
b.nica spune:
Capcaunule,de ce acuzi pe cei care transmit niste mesaje?
Te rog sa-mi spui ce te-a facut sa-l stigmatizezi pe acest personaj.
Crezi ca ceeace a SPUS NU ESTE ADEVARAT?
Nu poti sa spui acest lucru pt. ca si eu am dovezi care sustin SIMBOLUL LUPULUI.
Edit. Invitatul nu a fost jalnic pt. ca a evitat anumite subiecte din cartea lui Densusianu(l-a mentionat initial)si de fiecare data a precizat ca se refera la surse istorice.
capcaunul spune:
Cei care nu au avut placerea de-a savura in direct ineptiile invitatului Teleoaca pot lectura eseul "Argumente pentru sustinerea candidaturii limbii romane la statutul de UNICA limba paneuropeana".
V-am mai spus ca latina se trage din oltina si nu m-ati crezut!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Crezi ca ceeace a SPUS NU ESTE ADEVARAT? Nu poti sa spui acest lucru pt. ca si eu am dovezi care sustin SIMBOLUL LUPULUI. |
Wow! Te gasesc pe Columna lui Traian?
b.nica spune:
Eu considder ca nu putem sa ignoram simbolurile,indiferent de unde ne vin(artefacte istorice,ornamente pe cladiri vechi!,cusaturile de pe iile stravechi,incrustatiile de pe portile ardelenilor,etc.),sunt mesaje pe care trebuie sa le descifram si sa le RESPECTAM!
b.nica spune:
Capcaunule,spune cinstit care este nemultumirea ta!
Eu m-am aprins la "eseul" unei anumite Simona Sora,delegata sa prezinte Romania in lume!
La bazaconiile editate de persoana SS m-a revoltat cel mai mult necunoasterea si persiflarea simbolului pe care il reprezinta LUPUL.
In emisiunea din aceasta seara ai ceva de reprosat celor prezenti privind SEMNIFICATIA LUPULUI?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Capcaunule,spune cinstit care este nemultumirea ta! |
Ca o tara care are probleme cu buricele nou nascutilor, unii o vad ca buricul umanitatii.
paulina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Ca o tara care are probleme cu buricele nou nascutilor, unii o vad ca buricul umanitatii. |
Ca o tara care are probleme cu "buricele" nou nascutilor este vazuta ca buricul umanitatii, eventual.
Nu stapanesti limba romana si e greu de crezut ca stapanesti mai bine Istoria.
>>>Continuare aici
Laura25 spune:
citat din mesajul lui paulina85 Ca o tara care are probleme cu "buricele" nou nascutilor este vazuta ca buricul umanitatii, eventual. Nu stapanesti limba romana si e greu de crezut ca stapanesti mai bine Istoria. >>>Continuare aici |
Te rog sa citesti cu atentie regulamentul forumului. Pe acest site chiar se cere userilor sa respecte ce au dat 'cu bifa' ca sunt de acord cand si-au facut cont.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me