Inca un caz (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Guestus spune:
Nu vezi ca sint zeci de oameni care vin aici cu nume exacte de vraci..sint nominalizari saptaminal.
Yo cred ca aici smecheria este mult mai mare si mai grava.....si anume ca vracii nu vor salarii mari pt ca ei cistiga f bine din micile cersetorii zilnice. Si sint mai happy ca niciodata..au salariu mic dar buzunare mari. si nici nu ii controleaza nimeni..care cum apuca.
Spune xio de ce se dau spagi de pt un loc de munca in spital ...hehehe..nu pt ca se stie ca banii vin inapoi.
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries m de aia care au copii. Exact ce a spus si Xio si-ati sarit cu porumbeii … na’ ca o zice Maslow, e mai bine ? (apropos' de constiinta, lasitate & stuff) |
Ei, daca asa spune Maslow ...
"In their extensive review of research based on Maslow's theory, Wahba and Bridgewell found little evidence for the ranking of needs Maslow described, or even for the existence of a definite hierarchy at all.
He was also heavily criticized for his limited testing of only 100 students."
Asta e asa ... ca si cum am trage noi concluzii despre medicii romani doar din relatarile lui Xio, da?
Andries spune:
Concluziile si le trage fiecare conform experientei si perceptiilor, inclusiv medicii (fiecare cu experinta si perceptiile sale plus aia 7 ani de acasa - sau teoria formarii constiintei dupa Piaget, la care daca ne raportam descoperim ca "bioetica" invatata in facultate are prea putin influenta asupra studentului la medicina, constiinta sa formandu-se cu mult mai devreme, aka... daca e sa fie spagar va fi indiferent de meserie si si-a capatat mecanismul mental cu mult inainte de varsta facultatii).
Andries
Andries spune:
citat din mesajul lui Guestus Nu vezi ca sint zeci de oameni care vin aici cu nume exacte de vraci..sint nominalizari saptaminal. Yo cred ca aici smecheria este mult mai mare si mai grava.....si anume ca vracii nu vor salarii mari pt ca ei cistiga f bine din micile cersetorii zilnice. Si sint mai happy ca niciodata..au salariu mic dar buzunare mari. si nici nu ii controleaza nimeni..care cum apuca. Spune xio de ce se dau spagi de pt un loc de munca in spital ...hehehe..nu pt ca se stie ca banii vin inapoi. |
lasa mai nominalizarile astea ... e ca-n tennis, dam la perete pe un forum, inofensiv.
Andries
beren spune:
citat din mesajul lui Andries Concluziile si le trage fiecare conform experientei si perceptiilor |
Exact, si aici capcaunul a pus punctul pe i facand 'dezbaterile' inutile. Verum ipsum factum? Uite remarca lui Guestus despre cazurile concrete raportate la subiectele astea numai in ultima saptamana.
Andries spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
Exact, si aici capcaunul a pus punctul pe i facand 'dezbaterile' inutile. Verum ipsum factum? Uite remarca lui Guestus despre cazurile concrete raportate la subiectele astea numai in ultima saptamana. |
dar nu-i musai "real true", sofisme putem dezvolta infinit precum si eu pot sa fiu convinsa ca sunt zana zanelor ceea ce nu inseamna ca e si adevarat.
Andries
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andries
dar nu-i musai "real true", sofisme putem dezvolta infinit precum si eu pot sa fiu convinsa ca sunt zana zanelor ceea ce nu inseamna ca e si adevarat. Andries |
sint capitole intregi cu ce spaga primeste vraciul vasile de la spitalul X pt o nastere. sau nu le vezi ca nu vrei sa le vezi?
sa iei apararea vracilor e ciudat...yo nu ii vad sa vrea sa faca ceva pozitiv..in afara de clasicul "vrem salarii ca in US".
asa cum am spus...sint ultimul bastion de lasitate si tot ce vrei tu mai urit. ei sint...aia care cica au scoala. ..
nu pare incredibil..spune si tu?
Andries spune:
citat din mesajul lui Guestus [br sint capitole intregi cu ce spaga primeste vraciul vasile de la spitalul X pt o nastere. sau nu le vezi ca nu vrei sa le vezi? sa iei apararea vracilor e ciudat...yo nu ii vad sa vrea sa faca ceva pozitiv..in afara de clasicul "vrem salarii ca in US". asa cum am spus...sint ultimul bastion de lasitate si tot ce vrei tu mai urit. ei sint...aia care cica au scoala. .. nu pare incredibil..spune si tu? |
ia sa vad si eu cum il cheama pe vraciul vasile... unde scrie? ia da un link?
nu vezi nimic pozitiv asa este
ia defineste ce intelegi tu prin lasitate? tu ai curaj sa-ti arati fata cat timp ii injuri din gros? care-i mai las aicea? tot o chestie de perceptie ...
Andries
conchita spune:
citat din mesajul lui XIO Conchita , la subiectul acesta am scris . Ba chiar am scris si update. Daca te gandesti putin cei care au ajutat-o pe solista sa revina la viata sunt tot medicii pe care voi ii bagati in aceeasi oala. DE ce intru eu pe subiecte de genul asta? Pt. ca vad enormitati si ma simt nevoita sa le corectez. Enormitati de genul "numai la noi se intampla". Am aratat ca nu este asa. Enormitati de genul "situatiile bune sunt infime , astea rele primeaza" , si am dat exeplu ca nu este asa. Samd. Despre cazul acesta s-a discutat , de fapt nu vad ce s-ar mai putea spune pe langa. Sa discuti cazul inseamna sa discuti sistemul sanitar , iar asta aici inseamna sa-i faci pe toti medicii prosti , incompetenti si hoti. CEea ce nu este asa. La voi in USA nu se iau bani si din cauza ca pacientul nu da bani. De c nu da? Pt. ca nu are mentalitatea asta de bagat bani la oricine in buzunar si pt. ca doctorii nu primesc , de fapt daca primesc e o donatie pt. spital . nu pt. ei personal. SI rogu-te nu ma jigni, cand ai sa stai peste umarul meu sa vezi comporttamentul cu pacienti atunci poti afirma cu tarie cum sunt. Pana atunci iti pot spune si eu ce mama denaturata esti , ca asa mi s-a parut din mesajele tale , cand vorbeai despre familie. |
nu te-am jignit cu nimic, te-ai jignit singura. "vina" mea e ca te-am facut sa recunosti care ti-e mentalitatea si ce va invata in scoala faimoasa de la timisoara: daca pacientul da, atunci poti sa iei, doar sa nu ceri. iar asta, in tot universul, inseamna un singur lucru: nepasare pentru fiinta umana. pentru ca daca pacientul stie ca doctorul primeste, chiar daca nu cere, va intra in competitie pentru servicii mai bune si va da mai mult si mai des.
vorbesti aiurea, in america nu ar primi medicii, hotaraste-te odata, ori sunt platiti prea bine, ori nu iau spaga din cauza ca nu se ofera pacientii. te invarti in cerc cu sofisme si cu tupeu la un topic despre viata unui om. tu nu ai dreptul sa dai nimanui peste gura, una ca nu esti medic inca, a doua ca deja ai demonstrat ce respect ai pentru pacient si ce morala profesionala promovezi, tu cu gura ta, ti-a devenit citatul ala celebru. acum ai neobrazarea sa spui ca pacientul e de vina pentru ca medicul roman este imbuibat cu spaga? io n-am auzit de nici o materie la scoala in privinta asta, in schimb, voua vi se preda etica spagii la facultate! daca tu nu esti in stare sa intelegi enormitatea acestui simplu fapt, inseamna ca da, am dreptate, tu nu te faci medic ca-ti pasa de pacient! altfel te-ai fi ridicat in picioare si ti-ai fi contrazis profesorii si colegii! tu vrei sa-ti plateasca altii chiria, punct. probabil ca si tu le-o vei plati lor, nu-i asa, prin donatii din prea plin!
cat despre mine, mama denaturata, asta nu pot sa fiu si nici nu ai cum s-o demonstrezi, oricat ai cauta in atitudinea si cuvintele mele. dar loviturile astea de joasa speta te descopera si mai tare. logica schioapata din nou - eu nu te-am acuzat pe tine ca esti o fiica destrabalata, ti-am pus la indoiala morala profesionala strict bazandu-ma pe afirmatiile tale. deci, daca vrei sa mi-o intorci, incearca marea cu degetul spunand ceva despre morala mea profesionala, daca ai ce. dar nu ai. din fiinta dragalasa pe care te consideram pana de curand, vad o persoana de care nu ma leaga absolut nimic dpdv moral, esti la ani-lumina distanta de ce inteleg eu prin student la medicina, eu, potential pacient. si la ani-lumina de ce mi-as dori sa am ce educa, din pozitia de mama pe care mi-o blamezi. asa ca de-acum trec pe trotuarul celalalt cand te vad si te rog sa faci la fel.
oamenii astia iti raspund pentru ca isi pun speranta si increderea in studentii la medicina, iar tu ii reprezinti. dar le inseli increderea si timpul, reactionand ca un bully. cine esti tu sa afirmi ca s-a discutat destul despre solista operetei?? dar despre tine se tot discuta de jde pagini si nu te mai saturi contrazicand si dand peste nas; eu iti spun ca s-a discutat destul si despre experienta ta, este al jdelea topic distrus cu inflamarile tale. ajunge. du-te si invata.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andries
ia sa vad si eu cum il cheama pe vraciul vasile... unde scrie? ia da un link? nu vezi nimic pozitiv asa este ia defineste ce intelegi tu prin lasitate? tu ai curaj sa-ti arati fata cat timp ii injuri din gros? care-i mai las aicea? tot o chestie de perceptie ... Andries |
cred ca esti ruda cu Xio......da-i drumul mai departe cu povestile frumoase despre onestitatea medicilor
"era o batrinica care a venit cu 1 ciocolata si doctorul a zis ca nu si nu si nu " ..cite cazuri de genul asta ai vazut?