Astazi a venit factura pt electricitate, de regularizare. Nu am avut nimic de plata, factura fiind pe minus ( -42,33 lei) . Luna trecuta am platit in jur de 65 de lei. Totusi, undeva mai in josul paginii este specificat:Nr. facturi in sold: 2 ; Valoare sold : 363,51 lei Factura pe luna trecuta, dupa cum am zis este platita. Iar de celelelalte facturi nu stim, noi mutandu-ne in acest apartament acum 2 luni, iar de atunci tot ce a venit de plata am platit la zi. Deci , ce este cu aceasta suma in sold ? Sunt cumva luni neplatite si ramase restante? In cazul acesta eu trebuie sa dau de proprietar pt a le plati sau cum?
Din iunie anul trecut, functioneaza un program tampit, care urmareste "executarea" clientului, pe unde se afla.
In cazul tau, facturile in sold pot fi de la alta adresa, unde contractul de energie este tot pe numele proprietarului de la adresa ta. Pe fiecare din factura, de la toate adresele unde ai contract pe acelasi nume, se trec facturile in sold.
Partea proasta este urmatoarea: soldurile de la alte adrese raman la adresele respective, insa penalizarile pentru acele solduri vin la adresa unde se plateste regulat, asa ca te poti pomeni cu penalizari, desi tu platesti regulat acolo unde stai. Atunci chiar trebuie sa vorbesti cu proprietarul, pentru ca, daca nu platesti, iti taie lumina. Pentru penalizari la facturi de la alte adrese.
Este un exemplu clar de abuz din partea regiilor, furnizori unici de servicii.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Multumesc Rufus! La asta chiar nu ma asteptam. Propr. are intr-adevar si alta locuinta, unde banuiesc ca utilitatile sunt pe numele lui. O sa vb cu el sa s-i le plateasca.