Prietene la bine si la greu - 8
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
coquelicot spune:
ielou girlies,
In primul rand doresc sa urez rechinasilor, michelinilor si celorlati fulgusori multi ani si diversificari totale pe toate planurile.
Maaai, ar trebui sa spunem d-alea cu a mai pus o floare in buchetul vietii.
am 2 chestii a va zice: Gasit interesat ce efecte asupra scaunului au diverse fructe, legume: http://www.hipp.ro/index.php?id=300 si faptul ca anumite borcanele hipp au zahar.
2: ce stiti despre introdusul ananasului printre primele fructe?
Sar'na de raspunsuri whatsoever, ca am realizat la alaptatatul din creierii noptii ca io nu multumesc pentru raspunsurile primite.
ta-ta
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laurairina13 spune:
Diana ce minunatii de privelisti si prunci frumosi tinuti!!!! Supeer, te stiam eu ca mesteresti de zor la wrapuri si mei taiuri da chiar nu le gaseam asa super utile precum au fost ele pt voi la munte! Sincer parca mi-as dori si eu un mei tai..deh.. io mi's mai conservatoare dar un mei tari tare tare mi-as dori, mai ales ca rechinasa devine din ce in ce mai matzaita in carut si incepe sa planga de ajung sa o tin in brate si sa imping la carutu gol..si tare greu mai ee
Bravo de inca o mie de ori pt inventivitate!!!!Si rabdare care o ai sa le faci ,mie sa stii ca inca mi se par adevarate mestesugarii grele sa le faci.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
NeatzaSarbatoritilor zilei
Am hranit si eu kupil si acuma bagam un alaptat si poate asa reusesc sa scriu si eu 2 vorbe. Noi suntem la 1 saptamana de mar care e yummy, avocado care a fost scuipat si simplu si in combinatie cu mar, si para care coapta a fost scuipata (poate si pt ca nu am reusit s-o fac chiar piure si avea ceva bucatele prin ea), para cruda scuipata si combinata cu mar mancata in doul lelii .
Azi ma gandeam si eu sa ma apuc de legume, asta daca nu ma apuc inainte de cap Laurairina
. Sa vedem...
Noi ieri am avut o zi grozava, nu am facut nimic deosebit, am fost la niste prieteni care au casa pe langa Bucuresti si am stat afara de la 1 pana la 8 seara, lenevind la umbra. Cred ca Iulian a apreciat foarte tare caci de mult nu a avut o zi atata de linistita, a lenevit si el intr-un sezlong, facand deliciul publicului.
Diana - ce bine ca v-ati relaxat la munte! Ma bag la pozici putin mai incolo
Si eu experimentez cum e mai bine cu alaptatul si servitul solidelor... inainte, dupa , intre... sper sa gasesc usor formula buna, ca si eu vreau sa-i dau cat mai mult lapte.
Tinonina, Lavinia - sanatate multa!
Dozz - eu i-am luat copilul Exomega de la Aderma si parca s-au mai netezit genunchii (bine, el avea si be burtica si pe picioare niste asprituri) acuma sa vedem pe termen mai lung. Am luat Exomega pentru ca cica e cu extract de germeni de ovaz, fata de alte trixere si creme care sunt cu apa termala. Sper sa scapam repede cu toatele de dermatita sau ce o fi...
Lumi - si Iulian doarme cam la fel, acum ziua daca mergem in parc doarme 2-3 ore, mai in iarna avea zile in care dormea si cate 4 ore... Nu cred ca exista "prea mult" somn la bebelusi. Cel putin la noi, cu cat doarme mai mult, cu atat e mai vesel si mai prietenos dupa aia.
Lylyana - eu tot Kiselef / Herastrau servesc...
Laurairina - bafta cu supita. Sper sa-i placa rechinasei sarbatorite
Smarandita - m-am apucat si eu de "Cand apare copilul" , ca si de inca vreo 3 altele dar exact cum zici si tu, nu sunt in stare sa sintetizez nimic... gasisem si in dr. Spock niste chestii misto despre diversificare si am zis ca le scriu aici, dar nu fac fata cu timpul...
Eu una nu m-am gandit niciodata sa amestec fructele cu legumele... adica, de ce as face asta? . O sa le dau in mese separate....
Dankutza - suntem alaturi de voi cu un gand bun . Nu te lasa acum, tu mamica puternica! Ai de mers la scoala, trebuie sa fii tare si pentru a-i sustine pe parintii tai, ca sa nu zic de centru universului: Pinky
Andre - vreau si eu beibicucu .
Nu mai vrea nimeni din Bucuresti sa ne lipim la transport? Fetili?
Lili - Iulian n-a avut niciodata probleme cu constipatia, dar de cand cu marul, a inceput sa fac mai rar si apoi cateva zile am trait cu impresia ca s-a constipat. Apoi a facut singurel, de ala de om mare . Asa ca eu am concluzionat ca e vorba doar de perioada de acomodare cu solidele si felul in care acestea se elimina
Coquelicot - nici eu nu am accentuat / repetat silabe simple copilului... drept urmare nu spune nimic . Glumesc desigur. Eu il astept cand va fi el pregatit sa spuna chestii... le va spune. Pentru moment este mai mult acrobat decat vorbitor
cam asta am retinut....
mai trimit niste pupi speciali pentru Andre si mica italianca si va doresc o saptamana plina de 'succesuri' in toate
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Amalia Teodora de Laurairina
Mihai de Ali72600
Sabina Ioana de Ancutza
Eduard Cristian de Crisitnica09
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Scriu pe fuga cateva vorbulite:
coque, multumim de link. Tare folositoare tabelele. Bine de stiut ce si cum.
Am si eu o intrebare, poate e stupid ce intreb, dar nu am apucat sa studiez inca problema: daca vreau sa cumpar cereale de orez, sa bag pompa la inaintare si sa le amestec cu lm, cum trebuie sa fie cerealele astea? Sa nu contina deloc lapte, nu? Adica...sa iau din alea care scrie ca se prepara cu apa, dar eu de fapt sa bag lm?
monis, mie nu mi-a trecut prin cap ca as putea amesteca fructele cu legumele, dar am vazut pe-aici la fete ca "se poarta" asta, si ma minunam si eu cu glas tare cum pot papa bebeii asa ceva.
Sper sa pot reveni mai tarziu.
Pana atunci, LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!! Si spor la diversificari!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Eu una nu m-am gandit niciodata sa amestec fructele cu legumele... adica, de ce as face asta? ![]() |
nici io nu gandeam sa amestec pana i-am dat supita si mi-a refuzat-o cu muuuulta gratie
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Laura, sa stii ca nu-i greu de facut un mei tai. Chiar si cusut cu mana. Numa spune ca vrei si bag linkurile sa ai mura in gura.
Monis poate papa mai bine legumele.
Smaranditza, nasol cu rusii. Poti lua Paracetamol sau vreun nurofen.
Intrebare la Andre si la fetele care au babycook-uri. De fapt mai mult o rugaminte. Va uitati pe toate plasticaraiele care ar putea veni in contact cu aburii din ce sunt facute? Am gasit discutii pe net despre modelul vechi ca partea transparenta de la cuva de steamuit e facut din PC, desi scria ca e BPA free. la modelul nou cum e? De unde stiu eu care-i nou si care-i vechi????Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
laurairina13 spune:
stai ca cred ca am inteles gresit... nu amestec in supa banana .., i-am dat dupa ce a lipait la supa si a refuzat , masa de fructe, ca riscam sa nu manance nik la pranz inafara de laptic
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
buna tuturor
Sunt restanta rau ( evident... ca n-am mai scris de 2 zile). Noi suntem bine... si cumparatorim din greu ( stiu ca e inventie cuvantul)
Mihnea s-a invatat cu alaptatul, schimbatul si dormitul in masina. E foarte interesat de tot ce se perinda pe la geam din mers... Pe mine ma bucura asta.... W-E -ul viitor plecat la o cununie civila in birlad, la nasica lui, asa incat... are nevoie de astfel de antrenament... si, mai clar de atat e ca asta va fi doar inceputul.... noi avem perioade in care "locuim" in masina... si nu poate decat sa ma bucure faptul ca nu e deranjat...
acum sa o luam incetisor... sau repejor... la citit
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Rgagapie, nu mi se pare normal sa nu faca pipi 12 ore... Mai ales ca si varsa apa, m-as teme de o deshidratare... Fontanela cum e? Buzele? E vioaie? sanaoasa?
Combinatii genul fructe-legume am incercat la Vlad in disperare de cauza cand nu mai vroia nimic. L-am pacalit un pic si asa. Dar erau groaznice la gust... Cred ca dovleacul de copt care e dulce merge si cu legume si cu fructe. Si cam atata.
Liciriciule, iei cereale fara lapte pe care scrie ca se prepara cu lapte (ca-i lp, sau lm).Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete