Prietene la bine si la greu - 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Buna seara fetele!Imi pare rau ca nu prea reusesc sa scriu si eu alaturi de voi,dar efectiv stau toata ziua afara.Maria e cam mofturosica de cateva zile asa ca prefer sa o scot la plimbare,unde bineinteles e cuminte!
Multumim pt urarile de "bun revenit" si lma pt Maria.
Printea mea are 2 dintisori,cu care roade tot ce prinde...are 8400gr si suntem in plin proces de "degustat" alimente.Nu am inlocuit inca o masa(noi papam exclusi tatzi) dar am cam gustat din toate,cel mai mult ne place pireuasul de piersicuta iar dupa legume nu prea ne dam in vant...
Maria a spus acum 2 zile pt prima oara MAMA ,nu va pot descrie in cuvinte ce am simtit... mai ales ca imi place sa cred ca a spus-o constient - eu plecasem putin de langa ea si vroiam sa ies din camera si atunci am auzit-o stigandu-ma MA-MA!.A zis si tat dar nu la fel de "convingator".
Noi in seara asta am fost putin la doctor pt ca de dupa-amiaza fata mea era ragusita si m-am cam panicat... dupa consultatie se pare ca nu are nimik dar ea este in continuare ragusita.S-a mai intamplat la vreuna dintre voi asa?
Urmeaza si pozele cu noi,cand o sa avem timp sa le descarcam.
Multumim inca o data pt efortul de a tine bratele deschise pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Eu ma inscriu la premiul de cea mai rapida cadere sub bancuta. Atat am rezistat!

Pe maine.

Alinutza, felicitari pt mama, ce frumos tb sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Asheaaa....am sarbatorit 1 Mai prin munca! Am bagat un smotru de cel mai inalt nivel,dupa care bicicleta,plimbat pisicuta,gatit etc...si culmea,tot mai am energie!

Dozz,vad ca ti-a raspuns Diana,darma mai bag si eu in seama. E problema de colesterol...totusi,daca vrei,poti consuma doar albusul.

Ramonika,sa va fie de bine gratarelul si flicitari pt printesa de gasca!

Ancutzica,smotoceala e acceptata la schimb:Annabelle pt Sabinuta Te prinzi? Sa va fie de bine gratarelul si voua!

Lauriciu,nu ma mai satur sa ma uit la dolofanica ta,si pe ea ce-as mai smotoci-o! Cate kg are acum? Pupam fata frumoasa sa treaca mucisorii Si broscuta arata super!
Referitor la tratarea obrajorilor arsi de soare....nu stiu

Coque, Monis,cu ce va servesc? Are fata `alcoale`,dar nu are cu cine sa bea!

Lili,sa-ti fie de bine atat smotrul,cat si gratarul! Mama nu are tendinta sa o indoape...mai mult am eu.
Ce fain ca aveti catel si are Mariuca cu cine socializa! Atat de mult mi-a placut cum a reactionat pisicuta mea cand a vazut catelul

Coque,ce mult mi-ar placea sa revad `Nascuti asasini `....
Ia spuneti,care e treaba cu spanacul?

Alinutza,felicitari pt `mama`!!! Si pt dintoci!

Ionelamaria,ati fost cumva pe Stefan astazi?

Scuze pt spatii,respectiv litere lipsa...s-ar parea ca nu mai am atat de multa energie cum credeam

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani ptr. cel mai mare fulgusor al nostru David Andrei de mami Miany, sa cresti mare si sanatos si sa luminezi viata parintilor.
Miany ai flacau de 7 luni
La multi ani si ptr. dragul meu Iuli care a facut jumatate de an si are si dinti . Si tie iti doresc sa cresti mare, sanatos si la punga gros, alaturi de parintii tai
Dar mai urez "la multi ani" si lui David de mami Dana, sa creasca mare si voinic.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Diana multumesc pentru lamurire ... nu-mi iesea dom'le la socoteala.
dozz si la piciulina mea au durat mucisorii vreo 2 saptamani. Cand mi se parea ca fornaie prea tare si ii vedeam pe nasuc ii aspiram.. in mare au cam trecut de la sine.

Fetele, nu mai stiu cine voia Lass Baby.(puteti sa comandati si pe net la pcfarm .ro). O alta optiune este Duphalac (contine lactuloza).

Odata cu diversificarea mai are rost sa sterilizam biberoanele? Inca o mai fac, dar nu stiu daca isi mai are sensul, mai ales ca baga in gura tot ce prinde.

Mergi la inceput

Ohh,Many,noroc cu tine!

La multi ani,David!!!! Are baiatul 7 lunite,e mare-mare!!!Multi pupici de la Annabelle!

La multi ani Iulian!Felicitari pt prima jumatate de anisor,la cat mai multe!!!

La multi ani David,sa cresti mare si sanatos!

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna noaptea,
Slabuta miscarea…v-ati bucurat de ziua calduroasa?Eu am gatit si am calcat azi,deci nimic special…maine ne vedem cu nasii,adica azi,ca e duminica déjà.Cu piciorusele goale am stat si noi,dar nu e premiera,caci am mai lasat-o asa si in alte zile insorite;de-acum déjà ma gandesc la maneca scurta pt ea…de fapt azi,daca tot cald e, cred ca-I void a rochita cu maneca scurta cand mergem la nasi .
sarbatoritilor de pe 1 si 2
Am vazut copiii superbi ai lui Shtephy Iustin e absolute adorabil,iar Stefita pare mare strengarita(o primim la noi(de fapt pe toti ),cum sa nu;Ducu se intelege f bine cu fetitele;pe Sabinuta ranjita care si-a pregatit garderoba de vara si Rechinasa-Michellin(presimt ca asa ii vom zice de-acum) care sta frumos in fundulet sis tie sa si tastezebrelocul!
Crissa, sper sa –ti rezolvi si tu problema cu spatele…sanatate multa!
Lumi, poze nu mai pui cu ranjita ta?Cu 2 copii?E greu singur…depinde si cum te organizezi,depinde si de copii…sunt zile mai bune,zile mai putin bune,dar m-am obisnuit,imi place-asa;mi-a fost greu cand a lipsit Ducu de-acasa.
Doris,Smaranditza,Alinutza, ce fericire pe voiBravo, Mateo!Bravo,Timi!Bravo Maria!
Monis, felicitam Iulianul pt zimtisori!
Lalu, uff, ce sperietura!Bine ca esti inregula.Sanatate micutei sis a veniti cu vesti bune de la medici
Ionela, de-acum asteptam nerabdatoare pozele cu rochia cea mult cautata si discutata ,bineinteles si cu tine in ea
Gata.Ma duc langa copii,ca mi-au cotropit amandoi patu', sa vad daca mai e loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

neatza fetelor,

Sa ne traiasca decanul de varsta si Santiagul dintosit.

am o curiozitate la ceas de crapat de ziua pentru fetele care s-au bucurat de MA-MA.
Voi ati rostit frecvent , presupun, mama, tata, papa, caca,chestii d-astea?

Eu vb foarte mult cu capisonul si ii cant sau fredonez, insa nu pun accent pe mimarea sunetelor simple.Bine, nici nu o s-o fac, nu cred ca gresesc....Insa ii spun ce este fiecare obiect in parte, fara repetitii, nu stiu daca ma exprimm clar
intreb, insa, din curiozitate, dupa capul meu, ei repeta numai chestii foarte frecvent si clar rostite.
Asa e 'au ba?
pup u si hai, scularea, ca tre'sa incepem sa scoatem copiii dimineata si seara.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va intampin cu un buchet de flori parfumate si o cafeluta proaspata...cu toate ca am pofta de o `cafia` de la Andre!

Magdaina_z,ma bucur sa te revad! Ce mai face Rares? Imi pare rau de mucisori,sper sa treaca repede!

Lauradi,sunt sigura ca si eu,daca as avea 2 copilasi,m-as adapta situatiei,dar cum nu am,mi se pare tare greu.Va admir pe cele care aveti 2-3 puiuti!

Abia astept sa scot si eu una bucata pisicuta cu bulanasele goale la aer,merg sa-i cumpar o rochitica `sexy` de la Miniblu,ca numai la aia ma gandesc de cand am vazut-o!

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fete dragi. Sa raportez, sa nu raportez? am dormit 10 ore cu o singura trezire de bagat suzeta Asa ca sar ca o floare cu cafia pentru Lumi , frapucine, capucine, chestii. Sa va povestesc de marea D. Ieri am facut celebra crema de orez (o fi sinonim cu fulgii de orez? cred ca da) si am pus-o in biberon ( Diana nu ma certa, stiu ca trebuie sa insist cu lingurita, am vrut doar sa vad daca fiica-mea are o problema cu gustul sau cu lingurita) si surpriza, copila mea bea chestia aia gretoasa, vreo 40 de ml, pentru ca era tetina prea mare si restul a curs pe langa. Bun, am sarit cu lapticul si concluzia a fost ca nu are o problema cu gustul, ci cu lingurita. Catre seara, ma gandesc eu, nu se poate ca fiica-mea sa ma dezamageasca si sa accepte marea D propusa de pediatru, hai sa vad ce face daca ii dau mar. Rad un sfert de mar, ii dau lingurita, gusta si incepe sa dea din manute ca mai vrea, a ras vreo 5 lingurite. Deci nu are o problema cu lingurita? Atunci ce sa deduc de aici? Ca are o problema cu lichidele din lingurita? Azi incerc sa ii pun in crema aia de orez si un morcov la beibikuk, sa vad ce parere are, poate daca e mai cremoasa mancarea o accepta. De placinta n-am azi, ca am ramas fara drojdie, dar nu pot sa nu va pup absolut pe toate, sa urez fulgusorilor nascuti intr-o zi de 2 sa creasca frumos si sanatosi! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput