Are cineva matura electrica?Daca da spuneti va rog ,sunteti multumite de ea? Poate inlocui aspiratorul? Ce parere aveti?
cea cu acumulator cred
nu inlocuieste aspiratorul, merge bine doar pe gresie, parchet, nu covor, in schimb e f. usor de curatat dupa fiecare masa, e usoara, la indemana imediat, fata de aspirator, acu nu stiu ce viata are acumulatorul ca eu am avut una, nu noua, dar arata ca nefolosita si totusi nu a mers decat 2 luni, acum caut una noua ca m-am invatat cu ea, cu toate ca e cam scumpa, cu banii pe 2 maturi eu am luat un aspirator nou de ex.
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Multumesc,Simona ma tenteaza pentru bucatarie mai mult ca acolo se murdareste gresia cel mai repede si aspiratorul este greu si mi-ar fi mai usor sa folosesc matura electrica in locul lui.Sper doar sa fie ok acumulatorii.
E ok pt firimituri,bucatele de hartie,chestii de genul asta.Nu poate inlocui aspiratorul pt ca nu trage din covor praful doar aduna de pe suprafete .Pe scara trebuie folosot aspiratorul pt ca forma maturii nu i permite sa adune din colturi.Eu am una de 1 an si e buna.
Eu am avut una acum doi ani, facea treaba buna chiar si pe covor, insa bateria a cedat dupa 6 luni. Saptamana trecuta mi-am luat alta, triunghiulara, tocmai ca s-o pot folosi si pe scari, ceea ce e aiurea e ca trebuie incarcata 10 ore si in mai putin de o ora se descarca. E totusi buna la casa omului, mai ales ca nu ridica praful deloc. Nu poate inlocui aspiratorul, asta e clar, insa te ajuta.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
Multumesc pentru raspunsuri.In perioada urmatoare voi achizitiona si eu una bucata matura electrica,ramane sa ma hotarasc in privinta firmei.