Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aditza, Panselutza, sarcini cat mai usoare!
Boo,
Ana-Alexia, te imbratisez cu drag!

14+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
lalely bafta cu plantutele si eu am incercat cu ceaiurile si tincturile o vreme, dar am fost cam lenesa si nu prea m-am tinut si nici foarte grozave la gust nu erau mai ales branca ursului, dar ce sa faci daca bebe cere sacrificii le faci si pe astea...poate ma voi apuca iarasi de naterele
Fetelor declar z30, eu cu cm la 25 zile am facut ieri testu si a iesit negativdeja incep sa ma crizez, dc nu -mi mai vine ???????eu am mai avut episoade fara menstra dar de cand a revenit tottul a mers ca pe roate.....pe bune incep sa clachez...vreau sa-mi schimb si doc , am si infectia asta pe trompa sau ce puii mei este pe ea
fetele gravidute ce faceti? mai veniti pe aici ca e prea liniste
va pup

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Lalely, ia vitex agnus cactus.
Naturiste s-a tot discutat:tot ce e pe baza de plante si fructe rosii, albastre, negre, mai deschise doar portocalii. mergeti pe prima pagina pt lamuriri. Deci ceaiuri, extracte, siropuri doar din astea. Pt reglare menstra mai e ceaiul ce coada soricelului, pt cicatrizari-cretisoara. Nu uitati sa mancati peste mult sau luati omega3(dar nu din ficat de peste)
Ralu ai PMVa pupacim!
Ioana ai PM.
Ana_Alexia ai PM.
Deschid eu cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Xdidi, imi amintesc ca si eu aveam ciclu scurt, chiar daca regulat. Am pierdut 6 luni de "incercari", doctorita unde mergeam eu atunci nedorind sa imi faca teste hormonale, spunand ca atat timp cat e regulat si "jocul hormonal" e ok. M-a enervat faza, asa ca am consultat un alt medic, care din start mi-a spus ca daca ciclul e asa de scurt (24-26 zile)...inseamna ca fie prima sau ultima faza ale ciclului e scurta. Asta inseamna: fie foliculii in prima faza nu apuca sa se matureze destul, deci ovulatie pa, fie corpul galben in ultima faza nu apuca sa isi faca treaba ca lumea, adica sa pregateasca uterul de nidare...Dupa teste hormonale s-a constatat ca la mine ultima faza (luteala) era scurta, aveam asa numita "insuficienta de corp galben". Deci chit ca ovulam, daca uterul ju e pregatit de nidare, nidarea nu va avea loc.Noroc ca toate astea se regleaza hormonal(parca luasem atunci clomifen, nu mai stiu sigur).

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Lalely, fa cum zice lucialu. Eu nu am asa mare experienta cu naturistele, dar am inceput sa iau de acum doua luni, chiar din ziua in care am pierdut sarcina. Si, sincer, ma simt foarte bine. In plus, functionez ca un ceas, zici ca am alarma la 28 zile. Si inainte de asta aveam un ciclu regulat, dar era la 29-30 zile.
Eu beau ceai de napraznic si ceai de cretisoara+coada soricelului.
Tinctura de coacaz negru si de mladite de zmeur.
In ultima luna am luat donavital, care contine vitex agnus castus si nu prea am mai avut crampe la menstruatie, dar nu stiu daca de la vitex. Oricum, chestia asta m-a determinat sa-mi comand vitex fruit si astept sa-mi soseasca pachetul maine.

Trebuie sa ai rabdare cu naturistele. Rezultatele se vad in timp. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

Panseluta sa sti ca am citit recent despre asta, ca ar exista o insuficienta la o scurtare a cm-ului, faza e ca de cand mi-a revenit a scazut asa la 27, apoi 26, apoi 25 zile faza trista e ca acum sunt in z30 si nici semn de rusi, testu negativ ieri facut...doc am sunat-o si mi-a zis scurt ca e in concediu si nu poate vb...am auzit chestii dragute de dr. albu de la medlife, dar m-am saturat sa-i iau pe incercate....am fost de 2 ori si la tutunaru nu stiu daca sa ma mai duc si acum, am mers la el cand aveam prb cu menstra , si n-am inteles eu cand m-a chemat si a doua oara m-am dus putin mai tarziu decat imi spusese ,mi-a vb aiurea...acum cred ca daca isi aduce aminte de mine ma spanzura , ca nu m-am dus dupa ce mi-a revenit....
eu ma duc si la dr. care m-a operat pe mine pe 27 mai insa e foarte ocupat, o sa vad sapta viitoare daca voi ramane la el sau voi cauta pe altcineva.....
sunt asa intr-o groapa parca fara fund, ca nici nu stiu pe unde sa o apuc

didi

Mergi la inceput