Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (58)
Raspunsuri - Pagina 18
nike974 spune:
declaratii Seitan, ora 16.30:in discutiile pe care le avem, indemnizatia pentru cresterea copilului se afla in categoria celor care vor fi supuse reducerilor.
lalely07 spune:
Fetele..haideti la rugaciune.Este ora 21.00.
Nu stiu cum procedati voi exact, dar eu aprind o lumanare si citesc un acatist..apoi ma rog pt noi toate sa ne binecuvanteze DD cu o minune, sa ne dea putere sa meregem mai departe.
Livsy spune:
Buna dimineata,
Lalely, eu cred ca procedezi foarte bine, sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa vii cu o Veste Buna cat de curand!
Eu nu ma pot ruga seara la ora 21 - sau poate as putea daca m-as stradui mai mult
Ma rog pentru noi toate dimineata. Ideea e ca eu lucrez dupa-amiaza si sosesc acasa uneori dupa ora 9. Dar se intampla asta si din comoditate, ca nu ma organizez mai bine ca pana la urma as reusi cred sa plec la o ora mi rezonabila si sa ajung acasa in timp util. Offff... la capitolol organizare...
Dragi fete, vin cu o mare rugaminte: aseara mi-a vorbit o colega despre o prietena ai dansei care va fi operata astazi (a treia operatie, mi se pare). Doamna respectiva are histerectomie totala si a avut probleme pentru ca nu i se inchideau cum trebuie operatiile... si-a pierdut si sotul intr-un accident, de curand. Are mare nevoie de rugaciunile noastre; va rog, daca nu cer prea mult, sa o pomeniti si voi cand va rugati, doamna se numeste Ana-Maria. Va multumesc din suflet!
Rugati-va si pentru mine, va rog, caci trec printr-o incercare sufleteasca, Dumnezeu sa ma lumineze in iubire de El si de oameni si imi daruiasca prin Harul Lui ceeace este de folos!
Doamne Ajuta!
Fug la treburi. Dumnezeu sa va daruiasca o zi frumoasa, de folos!
Cu drag si cu multumiri,
Ana
maria08 spune:
Pogonici: De multa vreme imi tot spun ca voi ajunge si eu la parintele, dar nu reusesc, sper sa se intample cat mai repede. Am vrut sa te intreb daca ti-a dat binecuvantare pentru FIV? Daca vrei putem vorbi pe pm pentru asta.
Sheyla: Nu e civilizat ceea ce faci, intrii la un subiect , arunci cuvinte in vant....cred totusi ca ai facut o confuzie....
Va imbratisez pe toate cu drag!!
lalely07 spune:
Livsy o sa ne rugam pt Ana Maria.
Nu este obligatoriu sa intri cu noi,noi ne vom ruga pentru toate ...
Tu te rogi cand ai tyimp..DD aude oricand rugaciunile noastre.
Sa dea Dumnezeu sa vin cu vestea ca voi avea un bebe!
maria08 spune:
Tare mult as fi vrut sa va dau o veste buna, dar pentru mine FIV 2 a fost un esec....Doamne Ajuta sa trec cu bine peste aceasta perioada si sa pot sa o iau de la capat....