Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Multumesc Deeva si iti doresc si tie multa sanatate si implinirea viselor voastre!

Caciatoni La multi ani Elena si ma rog Bunului Dumnezeu sa te binecuvinteze cu pruncul mult dorit!

Ioanact multumim!

Cum e cu doua fetite? te descurci?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caciantoni

Omul cu nadejde in Dumnezeu

In timpul unei furtuni pe mare, cand corabia se invaluia de valurile naprasnice, sotia unui ofiter zise catre sotul ei:

- Cum poti fi tu atat de linistit in mijlocul unei astfel de furtuni?

Atunci ofiterul si-a scos sabia, a indreptat-o cu varful spre pieptul sotiei si a intrebat-o:

- De ce esti linistita si nu ti-e frica?

- De ce sa-mi fie frica, raspunse sotia, caci sabia se gaseste in mana barbatului meu, care ma iubeste si nu poate sa-mi poata vreun rau.

- Daca este asa, raspunse sotul, cugeta la Acela in care credem noi si vezi ca vantul si valurile sunt in mana Lui. Oare ce motiv sa am sa fiu nelinistit si cuprins de frica!?

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman)

Cat adevar este in vorbele ofiterului. Multumim ca ne-ai facut cunoscuta pilda aceasta.

housepocket si eu iti multumesc pentru vorbele frumoase. Visele mele... de fapt visul meu ii unu singur. Dumnezau ma tine pe Genunchii Sai si pentru nimic in lume nu vreau sa ma mai smulg de acolo. Cum am ajuns aici? M-am rugat sa-mi aflu linistea. Rugati-va si voi, rugati-va tot timpul, Pacea Domnului ii atat de aproape.

Va astept si asta sara la 21 sa ingenunchem impreuna.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Multumesc Deeva si iti doresc si tie multa sanatate si implinirea viselor voastre!

Caciatoni La multi ani Elena si ma rog Bunului Dumnezeu sa te binecuvinteze cu pruncul mult dorit!

Ioanact multumim!

Cum e cu doua fetite? te descurci?

Mama lui Matei Alexandru

In primul rand e frumos, iar in al doilea rand e si greu, mai ales cand vor amandoua in acelas timp sa fiu langa ele.
Justina schimbata/papa, iar Ioana diverse lucruri..etc.
Dar pana la urma , cu ajutorul lui Dumnezeu ma descurc!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheyla spune:

nu mai turna gogosi. sa-ti fie rusine!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheyla spune:

nike974, nu mai turna gogosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ptr moderatoare

rugam ca dati avertisment lui SHEYLA...si sa nu mai jignesca colegele noastre pe forum..

daca ceva nuti convine nu ai decat sa nu mai citesti dar nu vorbi urat..nu e frumos....
fiecare are dreptul sasi spuna parerea sau sa dea informatii

abtinete daca nuti convine sau nu te mai baga in seama stimata colega

fara vorbe urate rugam.....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

HRISTOS A INALTAT

azi fetelor e o mare zi ptr noi..sfintim casuta noastra..ne e atat de draga..am terminat totul de facut
abia astept sa vina

si sa faca ptr noi...
e un mare dar de la domnul....

AMR 3 zile pana la operatie

doamne ajuta...mare e mila domnului

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

HRISTOS S-A INALTAT SI DOAMNE AJUTA! tuturor!

Bine va regasesc!

Madutz, FELICITARI din toata inima, sarcina usoara si buna si sa va tineti bebelusul sanatos in brate la timpul potrivit!

Lili_g, FELICITARI! Zic si eu, ca tine, sa fie baietel sau fetita, ce vrea Dumnezeu, sa ai o sarcina buna si usoara si sa va tineti minunea in brate, cu sanatate, la termen. Stie Dumnezeu cum e de folos si bine, noi sa primim Voia lui cu Bucurie! Doamne Ajuta!

Raraavis, Dumnezeu sa va ajute in continuare! Multumim ca ai impartasit cu noi marturia ta! FELICITARI si multa sanatate!

BUN VENIT celor care s-au alaturat de curand Rugaciunii! Dumnezeu sa primeasca Rugaciunea voastra si sa va daruiasca in curand prunci sanatosi si binecuvantati!

Cu mare bucurie citesc ce scrieti, Ioanact, Housepocket, Deeva, Nike, toata lumea minunata de la aceasta discutie.
Cipicah, ma bucur ca ai revenit si iti multumesc pentru cuvintele de invatatura pe care ni le scrii! Mie parintele duhovnic mi-a spus sa ma rog acasa pentru toata lista, caci am facut-o ca sa ne rugam unii pentru altii, nu sa ii punem pe altii sa se roage pentru noi... poate este doar un sfat care mi s-a potrivit mie. Eu m-am bucurat cand am aflat ca numele meu, de ex, este pomenit in diferite locuri sfinte si mi-ar fi placut, imi place sa cred, sa fac si eu acelasi lucru pentru voi. Oricum ar fi, ma rog ca Dumnezeu sa primeascca rugaciunile noastre si sa ne binecuvanteze pe fiecare in parte cum ne este de folos si la timpul potrivit. Stie El mai bine.
Sper ca nu am suparat pe nimeni. Daca da, va rog frumos sa ma iertati, caci gandurile mele sunt bune.

Imbratisez pe toata lumea cu mult drag si cu multa speranta. Doamne ajuta!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1274500800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

Livsy ma bucur ca ne-ai scris!

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Tot eu postez si azi www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1274587200" target="_blank"> sinaxarul!

Tot azi am implinit 40 de zile de cand am nascut, asa ca am fost la biserica cu fetele.
Sambata viitoare va avea loc si botezul, dupa care vom putea oricand sa participam la slujbe.

POZE RECENTE

Mergi la inceput