Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

zile infernale.
mi-a iesit noul set de analize.
glicemie ,hemoglobina, eritrocite,proteine sub limita minima, VSH normal, leucocite si neutrofile peste limita maxima.practic bebe consuma din rezervele mele, momentan din muschi.

continui cu perfuziile,cu examenele si ma pregatesc de plecare in delegatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...
Sunt noua pe acest forum,dar v-am citit povestile si doresc sa va imparatsesc rugaciunile mele pt fiecare dintre voi.

Nike..mult curaj in continuare,roaga-te si Dl Iisus va fi alaturi de tine.

Pogonici mult curaj la operatie, o sa ne rugam pt tine...si eu m-am operat si m-am refacut destul de repede.Ai incredere si totul va fi bine.

Mada23, ne rugam pt tine sa te ajute Dumnezeu cu sarcina, si sa nasti un prunc sanatos.

Si eu ma rog in fiecare seara ca Domnul Dumnezeu sa ne binecuvatnteze cu un copilas.
Poate DD va auzi si ruga noastra si se va milostivi de noi.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doamne Nike, eu credeam ca doctorii ti-au dat concediu.

Nu poti sa stai in concediu macari sa nu-ti consumi toata energia muncind si sa o foloseasca bebele.

Maica Domnului sa fie cu tine si sa te intareasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

nike, biata de tine,in tara pleci in delegatie? ai grija de tine

Mergi la inceput

Am scris la odisee, va scriu acum si voua...

Dupa Sfintele Pasti Domnul ne-a daruit un alt bebebus in burtica.
Am inima cat un purice, dar acum am simptome, am nadejde ca va fi bine data asta. La doctor merg prima oara doar pe 9 mai.

Inca n-am spus nimanui inca, de teama... stiu doar eu, sotul si parintele duhovnic...mai asteptam un pic...acum impartasesc cu voi bucuria si va astept pe cat mai multe la odisee.

Cu drag,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Doamne ajuta!
Bine ai venit,Lalely! Maicuta Domnului sa ne inconjoare pe toti cu netarmurita ei dragoste si sa mijloceasca inaintea Fiului Ei pentru necazurile si durerile noastre!
Impreuna cu lacrimile si suspinele negraite,de aseara a inceput sa se citeasca la biserica Sf.Nectarie din Iasi pomelnicul nostru,spre a deschide cerurile si a primi milostivirea dulcelui Iisus."Sus sa avem inimile!".
Avem rugatori mari acolo,pe Sf.Nectarie, pe Sf.Cuv.Parascheva (acoperamantul),pe Sf.Ecaterina,pe Sf.Paisie,Natan si Sila,pe Sf.Cuv.din Sinai,pe Sf.Ioan Rusul (acoperamantul ).Sa vem nadejde mare! "Inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi".
Aseara ne-am intalnit la Sf.Nectarie si cu Oanka impreuna cu minunea ei binecuvantata Maria Emilia. O dulceata!
Citind cu smerenie numele viitoarelor mamici (...si cativa tatici) ce iau cu navala imparatia cea nestricacioasa,mi-am adus aminte de mustrarea primita cu blandete cand am mai dus pomelnicul la manastiri. Nu pot fi pomeniti la Sf.Liturghie cei ce traiesc in pacate mari (necununati,de ex),sau cei...ce nu sunt botezati ortodox!
Mustrarea am primit-o si la Man.Petru Voda, la Secu,Sihastria,Dobrovat.
Asa cum alaturi de Dumnezeu participa la zamislirea pruncului sotia si sotul,de mare folos este ca pe pomelnic sa fie pomeniti impreuna si sa marturiseasca dreapta credinta,ca si crestini ortodocsi!
O sa imi iertati nesabuinta si gandurile cele proaste,caci sunt rodul agonisirii doar de fapte rele,dar dulce Mantuitorul nostru se va milostivi mai mult de noi de vom face o lista separata cu cei de alte credinte sau ce traiesc necununati.
Iertati!
La praznuirea Sf.Imparati Constantin si Elena,ne rugam pentru cei ce le poarta numele sa fie coplesiti de bucurii duhovnicesti si multa mangaiere prin zamislire de prunci binecuvantati!
La multi ani,Cristina-Elena ( Caciantoni)! Sf.Imparateasa Elena sa iti bucure inima!

Mergi la inceput

Dumnezeu si Maica Domnului sa va binecuvanteze Lili!
nu e bucurie mai mare decat un bebita.
poate e fetita...................

Mergi la inceput

Nike
M-ai facut sa rad si iti spun si de ce...

Intai sa-mi spui de ce ai spus "poate e fetita"???Tu voiai fetita? Sau n-are legatura? SA fie sanatos draga mea, eu zic ca nu conteaza...

Acu' sa-ti zic de ce am ras...Pai noi mai avem 3 fetite

Sotul nici nu-si mai face "socoteli" de baiat. El zice "mai mult ca sigur e tot fata..."

Cand am avut-o pe fetita cea mare nu erau ecografe in Rom...n-am stiut pana la nastere, Dumnezeu le aranjaza bine, stie El ce ne e de folos!

o zi luminata la toate fetele.

Mergi la inceput

sa va traiasca!
am o fff buna prietena care are 4 baietei, in incercarea de a avea o fetita.
eu vreau fetita sa ai, pt ca eu am bebe baietel..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Sara buna dragi fete si Cipicah,

raraavis, lili g Domnu Bunu sa binecuvinteze rodul pantecelor voastre si dimpreuna cu Maica Precesta sa va aibe in grija!

lalely esti bine primita la rugaciune, te asteptam sa ni te alaturi in fiecare sara de la ora 21.

nike Pentru Tatal Ceresc nimica nu-i cu neputinta. Staruieste numai in credinta, in rugaciune si vei reusi.

cipicah, dragul nostru Ciprian, pentru ca esti barbat te-am lasat la urma. Multumim ca duci listele noastre de nume prin locurile sfinte unde-ti calauzeste Domnu pasii. Dumnezau sa-ti rasplateasca nevointa.
Cu privire la dreapta credinta am si eu de adus o marturie. Am trait niste zile grele si tulburi in ultima perioada. Nu vreau sa detaliez aici fin'ca nu fac obiectul acestui topic. Iara cand am vazut ca mi se inmultesc grijile si nu le mai fac fata am strigat catre Cer si am rugat Cerul sa-mi ajute. Si rezolvarile or inceput sa vina domol, simplu, curat si fara sa misc un deget. Si acuma iara-s fericita, ca-s iubita de Cel ce ii Iubire. Ma simt prinsa intr-o valtoare de emotii nepamantene si nu mai stiu daca toate cele ce le simtesc acu is iubirea mea pentru Domnu Bunu, ori is Iubirea Lui pentru mine. Nu-i prima data cand traiesc astfel de clipe si nimic pe lumea asta nu m-o facut sa fiu mai fericita. A, si sa nu uit eu is botezata ortodox si ma rog ortodox.

Mi-i greu acum sa ma exprim asa ca tac si-mi savurez clipa de fericire. V-am pupat si va doresc tuturor asemeni mie!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput