Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
Buna seara!!!!!!!!![]()
am reusit si am citit si eu capitolul acesta , cum s-ar zice sunt la zi
.
Ma bucur ca hunii sunt ok.Lumi un pup mare pt o mamica puternica!
Santate si Sofiei sa scape rapid!
vad ca vb de diete,ma bag si eu cu voi,acum de cand cu cursurile,veneam seara acasa la 22 si mancam pe la 23 ca eram turbata de foame si uite asa sunt mandra posesoare a unei burti oribile
asa ca ma bag si eu cu voi la cura!
Felicic ce mare si frumusel e Vlad!Si ii sta tare bine tuns asa!
Despre noi,ce sa va spun,suntem bine,Luca e un nazdravan si jumatate,un catarator si un vorbaret,nu apuc sa-mi trag sufletul decat atunci cand doarme![]()
in rest face tot felul de chestii la care nici cu gandul nu gandesc
.
Laureta niste dulci fetele tale,le-am vazut pe FB
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat,revin maine.
Va pup pe toate!
de
Luca
Nocom spune:
tzitziri, musettepink daca vreti sa tineti aceeasi cura cu mine, eu urmez asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140922&SearchTerms=superdieta
sper sa aveti rezultate uimitoare in timp record!!!! 
Miruna multumim de link. Eu daca as fi putu face vreodata ce fac aia acolo, crezi ca mai aratam asa?!?!
O sa inecr si eu acasa, dar daca n-ai pe cineva sa te corecteze cand faci gresit... nu prea ai sanse... 
Alexa unde ai facut acasa sau la sala?
mimihoouff ce mai trage iubita...
Imi pare rau. Sper sa va ajute salinul! 
AlexaM spune:
Nocom, acasa eu fac de ani de zile pilates (mai putin 2 ani de cand am ramas insarcinata) asa ca m-am apucat iar sa fac acasa, insa mai merg si la sala o data sau de 2 ori pe saptamana. Mai mult pentru motivare...sa nu scada
- motivarea...sa scada doar burta, care nu cred ca va mai fi vreodata cum era ea in zilele ei bune...![]()
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Nocom te sustinem mamico !!!!!!!!!!! 

Laura pup si eu 

Dya 

Tin pumnii sa fie bine cu Andrei acasa fara tine 

Aly ametita esti
Ti pupez de nu te vezi 

ceva poze mai recente ne dai si noua ? ![]()
Lumi sa nu te prind pe forum la noapte , da ???? Tu o sa dormi cu hunisorii
In plus, niko l-a rezervat deja , nu mai e loc si pentru voi ![]()
Glumesc, Niko, ce faceti ? dormiti ??????
mimihoo uooof, iarasi febra ....
O noapte linistita va doresc si sanatate multa 

Ada nu am ajuns sa iau jucariile de la Madalina, poate maine . Nu am avut timp sa trec sa le iau.
pupici multi tie si puiulor 

pio eu ma bag la intalneala
te astept cu drag 
aoleu Lavinia ce botic pupabil are Dragos 

Tare scump mai este 

Alexa moaaaaama ce ochi are roscovanul 

o sa fure multe inimi la vara
Pup 
Babytza si puii
Valentina
David
AlexaM spune:
Mersi mult Babytza! E un scump (deh orice cioara....). Are asa moaca de baietel...nu mai e bebe...![]()
Lasa ca nici cu David nu mi-e rusine...mai ales ca el deja a inceput cuceririle...
TRe' sa ne dea lectii...![]()
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Nocom, dya, babymom www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg&feature=related" target="_blank">eu de aici m-am inspirat cand m-am decis sa fac ceva cu burta care atarna oarecum aiurea. Si la fel ca asta am gasit si alte programe tot pe youtube. M-am mai inspirat de la subiectul de la Femina Intim "Abdomen extraplat" si mi-a fost de ajutor un grup de suport virtual, tot mamici. Succes va doresc. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Mi-ai dat de lucru

Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
Abe, la multi ani!
Multa sanatate si veselie in familie iti doresc, cred ca nici nu e asa greu de obtinut avand in vedere ca numarul copiilor e in crestere, nu?
Multi pupici si Mariei si sa ii treaca repede alergia. Eu ma intreb daca alergiile apar dupa mai multe zile de la contactul cu pricina?
Thea are pe manuta niste bubite ca o eczema si care ii tot apar....eu cred ca e de la detergent.....
Pediatra a zis sa ii dam cu lipobase repair...
Muuh spune:
Nocom te corecteaza el in timp ce faci. Si poti cauta unele mult mai usoare cum sunt acele 8 Minute Abs. Acolo explicatiile sunt si mai detaliate si ritmul mult mai lent. Nici eu nu sunt vreo talentata dar le-am urmarit inainte de mai multe ori apoi de fiecare data cand faceam eram atenta la miscari. Eu cred ca dieta nu e suficienta pentru un corp aromonios. Eu sunt slabuta de felul meu dar cand fac sport arata cu totul altfel carnea pe mine.
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Mersi mult Babytza! E un scump (deh orice cioara....). Are asa moaca de baietel...nu mai e bebe... Lasa ca nici cu David nu mi-e rusine...mai ales ca el deja a inceput cuceririle... ![]() TRe' sa ne dea lectii... |
Da , asa este, s-au transformat in baietei, nu mai sunt bebici

Apropo' de cuceriri in parc, azi s-a jucat prima oara cu o fetita mai mica, de 1 an. Au fost niste scumpi. Aia mica inca nu merge bine, o tinea mami ei de manuta. David i-a sutit antemergatorul si o striga sa vina dupa el sa i-l ia . El fugea in fata ei iar ea venea repede in urma si bolborosea pe limba lor ceva, dar radea, o amuza sa fuga dupa el. El se mai oprea si se uita in urma dupa ea, ca ea mai era distrasa de una alta si schimba ruta
Au fost tare scumpi , radeau amandoi , m-a distrat terbil faza Altfel , e atras la maxim de fetitele mai mari, mai ales cele cu parul lung. Le ia de mana si nu le mai da drumu'
Moare de oftica daca nu vin cu el Babytza si puii
Valentina
David