Aspirante optimiste > 20 ani (487)
Raspunsuri - Pagina 13
camcris spune:
as vrea cosmi dar ma cheama socrela la tara ca are musafiri si cica sa o ajut si cred ca al meu o sa vrea sa plecam si io nu prea am chef de munca

vreau si io la munte offfffff
vas spune:
asadar am revenit de pe teren, (judecatorie) am mai ascultat o tura de martori(vai fetelor daca ati vedea ce motive au unii sa divorteze.....nici prin cap nu va trece).
Asadar raportez Z 1. Asadar nu e bebe acum dar sunt convinsa ca va fi in curand. I-am spus sotului aseara sa se pregateasca temeinic pentru luna ce urmeaza. In Italia avem apartamentul nostru asa ca vom fi liberi la program. Culcam copilul si prestam serios .![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
vas spune:
Cosminutza concediu placut.
Madutza minivacanta frumoasa. Stai linistita ca puiul isi va reveni.
Bebelu, am stat aseara pe net ca sa vad analizele tale. DECI E BEBE 100%. FELICITARI INCA O DATA.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
mandreeac spune:
Ce mai ziceti fetelor? Toata lumea agitata, toata lumea pleaca, si cred ca plecam si noi la munte, poate se prinde ceva pe acolo 
, cine stie, poate o vrea Domnul la aer curat!![]()
![]()
Am calcat, dar m-am plictisit si un mai calc, iau pauza!![]()
Andreea M.
roxy_s spune:
vas

priveste luna ce vine cu optimism si cu speranta ca
o sa vina.
toate trebuie sa facem asa

eu de 1 mai nu plec la munte ca sunt la munte

mergem la gratar bineinteles, de fapt noi in fiecare week-end mergem asa ca nu prea simtim ca este 1 mai.
oricum a picat naspa 1 mai anul asta, si sarbatorile au picat naspa si tot, tot in week-end-uri
Viitoare mamica 
tanamera spune:
Camcris v-am zis ca va citesc din umbra si va mai scriu din cand in cand.Multa bafta la examen
.
Vas imi pare rau de Z1
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
cos_minutza spune:
Mandreeac sa dea DD sa se prinda bebe luna asta.Asa ia pauze sa nu te obosesti![]()

Roxi da naspa au picat toate sarbatorile

Tanamera 
Cosmi