K2 or Annapurna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
nu-l asculta pe beren...vezi ca mai sus de 5000 m masina da rateuri..scade oxygenul sub 3,2 % si ala esti...nu mai aduci nici masina jos si nici pe tine

Pey, cum ai iesit tu cu 5000m? Vezi ca mt Evans e o tzira mai jos, asa, vreo 652.3328m mai jos.
Matematicile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu propun o tema de meditatie.
De ce este dorinta aceasta de a escalada,de a ajunge pe cele mai inalte culmi?Acum,ca sa fim prozaici,este simplu la bordul unui avion!
Panorama si succesul escaladarii ofera o satisfactie mai mare decat sa admiri peisaje minunate pe ..orizontala?
De acord,uneori este necesar sa fie privite "aranjamentele" naturii de la inaltimi relativ mici,cat sa-ti mareasta aria de observatie.
Ce primeaza?Imaginea naturii sau satisfactia competitiei?

asta vreau si yo sa intreb...dar inca nu am prins pe nimeni care sa fie fanatic.

Because it's there (G. Mallory).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:
nu-l asculta pe beren...vezi ca mai sus de 5000 m masina da rateuri..scade oxygenul sub 3,2 % si ala esti...nu mai aduci nici masina jos si nici pe tine

Pey, cum ai iesit tu cu 5000m? Vezi ca mt Evans e o tzira mai jos, asa, vreo 652.3328m mai jos.
Matematicile...

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

lasa inaltimea ...spune daca oxygenul e corect sau nu?

uite....1 litru de benzina si un motor de 2000 cm cit oxygen are nevoie sa dea 300 cai putere.

Mergi la inceput

Guestus, n-ai sa primesti raspuns decat pentru amestecuri mai "explozive"... (da' tu stii ca noi folosim de 90, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:

inaltimea mihaela la care ai fost ...aia conteaza. ce este muntele ala?..pare el mare asa...dar nu cred ca fie ceva inspaimintator.

te poti inscrie aici daca vrei ..mai au locuri

http://www.monterosa-nepal.com/expedition/annapurna1_spring.htm

Hihi, primul e varful asta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lomnick%C3%BD_%C5%A1t%C3%ADt
Este ca eram cineva acolo sus?
De unde l-am fotografiat a fost la 1885 m, pe un platou. Da' ajung eu si la 2634 m!
Al doilea nu stiu cat de sus era, pe undeva in Norvegia...

Sotul meu vrea sa ajunga pe Kilimanjaro si daca nu vreau sa ratez evenimentul, il voi insoti. Nu stiu cand, dar va anunt.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Faine pozele, Mihaela.

Si aici se poate ajunge usor, daca nu vrei sa urci ghetarul. (e cel mai inalt oficiu postal din Europa).

Multumesc! Superb ghetarul, l-am pus pe lista. Asta vara am trecut pe www.tindevegen.no/eway/default.aspx?pid=271&trg=MainLeft_5572&MainLeft_5572=5571:0:10,984" target="_blank">aici printre ghetari. Punctul cel mai inalt e la 1315 m.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Cum ai ajuns la Kinney Lake sau Berg Lake cu trailerul Llaura ?:) Guestus, te pacaleste ca a stat peste drum in camping .. ceva de genul in Busteni si a fost pe Omul in Bucegi:)

Mergi la inceput

uite aici in articol un om care stie ce vrea

nu prea inteleg ce placere o fi sa mergi la > 8000m si sa ai 30-50% sanse sa scapi intreg etc etc.

daca s-ar face o expeditie care dintre voi s-ar inscrie?...e lipsa mare de voluntari.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Timisoara-Salvatorul_alpinistilor_0_251975284.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Vecine, pt cazuri speciale am unul mic de buzunar :-) Iar apropo de Guestus esti optimist, el de fapt era la terasa Kilimandjaro :-) deci dupa cumvezi e o pacaleala generalizata:-), unu mai metaforic ca altu' :-)

Nah, e geniul lui Guestus (sunt fan ) sa deturneze atentia de la "Cainii si poporul" dar vad ca n-a iesit schema, too bad.

Mergi la inceput

Pai yo ii invrajbeam tare de tot ..ridicam in picioare toate gospodinele ce arunca pe geam picioare de pui la ciinii vagabonzi. ...
Tura asta le las in pace...ma pastrez pentru data viitoare.

iulianm...busy? ..tot nu ai facut calculul la cit oxygen trebuie pt 1 l de benzina de 99

Mergi la inceput