Cainii si poporul

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Lali, un-Dutch-able

Scuze de off-topic, eu am spus tot ce aveam de spus la subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

poti sa razi pana nu mai poti.ca esti tu o mama responsabila,asta nu are deloc caracter general.dc atat poti deduce tu din tot ce am scris,atunci eu nu prea am ce discuta cu tine.certo.
nici macar nu-ti permiti sa iti imaginezi ce imi imaginez eu!
cum sa nu fii impresionat cand ceva misca in romania?cand suntem pe drumul cel bun?cand se vad rezultate concrete?sunt oameni care merita admiratie si respect.de la medicii veterinari de acolo pana la ingrijitori.trebuie sa fie Spectaculos,sau cum ar trebui sa fie stimata dna incat sa va Impresioneze,vb despre cainii fara stapan?

Mergi la inceput

lauranicole,eu n-o sa stau sa scriu aici ce am facut,ce fac pt animalele fara stapan.doar ca am cunoscut aproape toate aspectele problemei si nu simt decat neputinta si o imensa tristete,nereusind sa fac mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramoneloo

lauranicole,eu n-o sa stau sa scriu aici ce am facut,ce fac pt animalele fara stapan.doar ca am cunoscut aproape toate aspectele problemei si nu simt decat neputinta si o imensa tristete,nereusind sa fac mai mult.

[url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"]

Ramoneloo,se poate,pe cuvant ca se poate dar sunt de acord ca singura nu .Eu nu ma cert cu tine,eu doar ti-am spus ceea ce cred eu .N-am nimic cu tine .Doar am adaugat cuvintele mele la cuvintele tale .Daca tu te implici in mai mult,daca x face si el/ea la fel si implica si pe Y zau ca se pot face multe!Dar sa stai sa te plangi pe forum,in spatele ecranului cum fac multi( nu ma refer la tine )....Rezultatele concrete vor aparea cand la televizor vor fi emisiuni de educare a publicului si nu pipitze de doi bani,cand in ziare vor fi articole bune si nu scandaluri cine s-a mai culcat cu cine si cand vor aparea legi care sa se respecte si metode ca cel vinovat sa plateasca .Plateste o amenda prima data ,ii trece,plateste a doua oara dar a treia oara nu-i mai arde sa plateasca zeci de milioane !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Putina rabdare. Vor rezolva asociatiile din www.romaniaanimalrescue.com/index.php/news/thank-you" target="_blank">strainatate problema, pana la urma; asa cum tot ei sunt cei care au venit sa se ocupe de copiii www.salvaticopiii.ro/index.html" target="_blank">strazii.

Mergi la inceput

lauranicole,esti un exemplu demn de urmat si de respectat.
in principiu,exact asta spun si eu,este vitala existenta unui cadru legislativ,competente exacte,sanctiuni clare.
stim cu totii cum se eutanasiaza cainii in romania.care preanestezie,anestezie si apoi injectie letala?stim cu totii ca centrele de ecarisaj au eutanasiat ilegal nestingherite.pe banii cetateanului.cu acordul lui tacit,prin indiferenta si nepasare.si multa ipocrizie.suntem oameni.ar trebui sa ne pese.
eu nu pot sustine eutanasierea cand stiu ca asta este denumirea pt masacru.cand stiu ca in scurt timp haitele vor fi la loc,beneficiind de mult mai multe resurse decat inainte.cand stiu ca asta s-a mai facut o data si efectul este cel pe care il vedem cu totii azi.de unde au aparut cainii astia?sa ne punem mainile in solduri,sa gandim babeste?
ps:au aparut deja sondaje.pro sau contra eutanasiere.dc il nimeriti pe ala favorabil,refresh in pagina si puteti vota de cate ori vrea ipocrizia personala.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

la punctul 4 scrie asa:

4. Incurajarea adoptiilor si responsabilizarea adoptantorilor cu privire la soarta cainilor fara stapan ce urmeaza sa fie adoptati in asa fel incat acestia sa nu ajunga din nou in strada. Adoptatorii care doresc in mod real sa aiba grija de caini vor trebui sa indeplineasca anumite conditii, si in cazul in care isi bat joc de animale, vor fi sanctionati cu amenzi intre 2000 si 5000 lei.

penibila exprimarea.isi bat joc de animale:)
n-a auzit de rele tratamente,abuz,etc.jenant.

punctul 5:

5. Sterilizarea obligatorie numai a cainilor din rasa comuna.

ce spuneti de asta?putem monta orice caine de rasa fara pedigree sau metis dupa bunul plac!

punctul 1:

1. Infiintarea de catre autoritatile locale, sub sanctiune, in 30 de zile de la eventuala aprobare a legii, de adaposturi si servicii specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan.

ups.au aparut niste bani.sunt bani pt adaposturi.

punctul 2:

2. Crearea de catre aceste servicii a unei baze de date care sa cuprinda registrul de evidenta a cainilor fara stapan, registrul de evidenta a cainilor cu stapan si registrul de evidenta a cainilor cu regim special. Avnd in vedere ca pana la aceasta data nu stim cati caini se afla in Romania, aceasta baza de date va ajuta la cunosterea efectivului de caini din tara.

desi s-au vehiculat cifre de sute de mii si chiar milioane,efectivul cainilor din tara nu se cunoaste.

punctul 3:

3. Microciparea atat a cainilor cu stapan cat si a celor fara pentru a fi introdusi in aceste baze de date.

si poate doteaza si politia sau ce organ competent aleg ei la alba-neagra cu cititoare pentru cipuri.

un alt punct:

7. Interzicerea relocarii sau abandonarii cainilor adoptati sau revendicati pe domeniul public.

doar se interzice.momentan nu se sanctioneaza.

cu restul sunt de acord,exceptand punctul 10,partial:

10. Eutanasia. Dupa examinarea animalelor de catre veterinari, se vor tria cainii bolnav incurabil, grav, si agresivi care vor fi eutanasiati imediat. Ceilalti, sanatosi sau cu boli tratabile, vor fi pastrati o perioada intre 7 si 14 zile pentru a fi adoptati sau revendicati. Cei neadoptati si nerevendicati vor fi eutanasiati.

pai dc tot am infiintat adaposturi locale,dc nimeni nu mai abandoneaza,toti cainii de rasa comuna sunt sterilizati,mai sunt incurajate si adoptiile...de ce ii mai eutanasiem?pana la urma,sunt bani sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

scuzeeeeeeeeeeee
am spus sa doneze !!! m-am referit sa doneze temporar si de fapt ma refeream la "a dona" cu acte , contract semnat , donare temporara , Cricor, scuze

nu am spus sa doneze , am spus temporar , sub contract , sa il imprumute , sau sa il arendeze, pentru ca de cativa ani pot sa duc pe oricine pe BUCURESTI-PITESTI si sa va arat terenuri cu balarii de care nu s-a mai ocupat nimeni de ele ... poate asteapta un Carrefour , ca e mai util, avem prea putine ...

"imprumuta" NU DONEAZA ... da am uitat ca la romani decat sa dau ceva de care nu ma mai pot ocupa , sa ii gasesc alta folosinta ... , mai bine sa se faca desert acolo , potopul dupa noi , cui ii pasa

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

si hac, oare ce am vrut sa zic? A, sa se doneze dar sa nu se doneze de tot, ba da, da temporar!

Mergi la inceput

capcaunule,ii plac si fetusii...

http://www.apropo.ro/wow/in-china-se-consuma-supa-de-fetus-uman-poze-5047135

Mergi la inceput