Cainii si poporul
Raspunsuri - Pagina 12
unducthable spune:
ce spui tu , ne costa prea mult pe noi , poporu
eu doresc sa ii omoram , pe toti , si cat mai ieftin
asociatiile pro animale fura bani
astia care eutanasiaza sau mai stiu eu ce le fac , vor bani
nu mai vreau sa dau bani , e criza, nu ESTE bani
deci omorati odata si cat mai ieftin si gata ; acuma nici asa nu sunteti de acord
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
valentinag spune:
E,nu cricor,noi suntem mai cu motz ma,noi ajugem la aberatii cu omorarea tuturor cainilor domne,ca nu vrem sa vedem realitatea.Cainii nu au ce cauta pe strazi si gata.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ramoneloo spune:
am mai zis,astia ajunsi unde trebuie fac legea.ce conteaza ce vrea un roman sau doi?peste tot e loc destul.momentan ne aflam in romania.
peste tot exista o autoritate recunoscuta si respectata de toti.se aplica amenzi serioase,nu-si paseaza competenta de la unii la altii nestiind cui ii apartine de fapt,sunt capturati uman,decent,fara a soca pe nimeni prin metode primitive si barbarice.sesizarile sunt luate in serios,nu raman in stadiul de plangere si chicoteala in sediul politiei:uite-l p-ala,cata agitatie pt un caine!pai sunt altii taiati cu iataganul,se fura bancomate...un caine!hihihi si hahaha.adica,un nebun,un iubitor de animale care arunca cu mancare stricata de la balcon si alte catalogari-stereotip.
si inca ceva.romanul nu stie si nici nu vrea sa stie cum functioneaza donatia catre aceste adaposturi din intreaga lume.romanul nu da.dar vrea.aia din afara se mobilizeaza,doneaza,beneficiaza cu totii de anumite servicii,pot apela un nr de tel cu incredere in cazul unui abuz,maltratare,abandon,accindent.hai ca ne mai uitam si noi astia la tv.si vedem o alta mentalitate,o alta cultura,un alt simt al responsabilitatii,solidaritatii,un alt nivel al gradului de civilizatie,conditii de ...vis in adaposturi,calitatea serviciilor medical-veterinare de axceptie,cooperarea,compasiunea si muuulte altele.
noi sarim niste etape.exact alea importante.vrem si-atat.vrem oricum.peste tot suntem vazuti cum nu se poate mai bine.si nu numai pr cainilor fara stapan este una din cauze.desi la paris cersim cu maidanezii in brate si le-am mai dat putina apa la moara.
n-avem teren nici de concesionat.nici bani pt sustinirea cainilor.cand jumate din toti cainii astia... multi sunt batrani,bolnavi,agresivi si nimeni n-ar zice nimic dc ar fi eutanasiati,la modul corect si transparent.pt cealalta jumate am da fiecare cate 1 leu lunar si ar fi administrate adaposturile.cate milioane de oameni suntem?cati nu-i vrem pe strazi?cati caini raman de sustinut?putem?vrem?NU!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Yo sint de acord sa stea toti ciinii pe strazile bucurestiului asa cum stau coiotii in africa. Nu vad nimic rau in asta...arata sufletul bun al romanului si dorinta de pace si infratire cu natura...cu animalele...etc. |
Si, daca se intampla, din greseala, sa fim muscati de aceste biete animalute, nu-i nici-o problema; ce mare scofala cateva injectii in burta ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ramoneloo spune:
valentinag,ia zi tu,nu e aberant sa apari cu o petitie pt ca un caine se usureaza pe zapada si o ingabeneste!
pai...sa se inventeze si costumul etans pt scosul cainelui la plimbare,sa nu se usureze pe floricele si etc,eventual sa-l reciclam,sa facem economie la apometre.sa nu scape gaze,ca se mai intampla si de-astea si multe alte chestii perfect normale pt care facem petitii peste petitii si strangem semnaturi pro de la oameni la fel de normali!
vrem parcuri,vrem,vrem,vrem!vreau si io un parc in care sa merg cu un caine la plimbare,o plaja,o ceva,acolo,sa ma bucur de compania lui.si cate nu vreau eu.dar io-s mai cu motz.si gata.
ingridnen spune:
n-am avut timp sa citesc toate cele 12 pagini..
Mie imi este clar ca atata vreme cat lipseste educatia si mentalitatea in Romanica este cum este, vom avea caini pe strazi.
Pai a intrat in calduri cateuaua lui tanti Ionica, deh, sa faca pui si ea, ce daca nu-i de rasa, n-are pedigree, are tanti Vasilica de la scara 2 un mascul care aduce a caniche... si iaca 6-7 pui, cui sa-i dea, hai ca i-o lua cineva, daca nu, ii pun colo in parc la intrare, s-o indura careva sa-i ia acasa
A avut dreptate Brucan, chiar daca multi au dat cu pietre la vremea respectiva, nu se va schimba nimic nici peste 20 de ani
Ingrid si Cristi 7 ani
plus 3 caini si una pisica
Mariana_D spune:
Militam pentru omorarea acestor caini dar cine "vindeca" si acei parinti care isi invata copii sa se duca sa le "friga" ( ca sa spun pe dialectul lor) un picior in burta la un catel. Cine este vinovat in cazul "smecherasilor" care isi plimba nestingherit pitbulli prin parcuri fara botnita. Cine e vinovat? Stapanul ca nu e constient ca acel caini se poate repezi la vreun copil sau altceva sau cainele care de altfel e omorat dupa ce a muscat pe cineva? Cine ii va invata pe aceia care ies cu caini taman-nisam pe strazi si cand vad o pisicuta invrajba cainele pe ea? Am fost , din pacate , martora la un dobitoc care facea raliuri prin oras doar-doar sa calce o pisica ...si pana n-a calcat-o nu s-a lasat. Pe acestia cine ii eutanasiaza oameni buni? Pe acei oameni care se gasesc sa te m-ai scupe pe strada sau sa injure ca nu le dau banii, si traiesti cu frica sa nu vina pe la spate, noapte sa te si loveasca. Eu am avut la un moment dat la tara un incident cu un vecin care a pus otrava in salam ca vezi doamne intrau pisicile si-i calcau dovlecei ( unde puii ca pamantul era pietroi de uscat ,iar de dovlecei nu se pune problema). Mi-a omorat o pisica atunci si am sunat la Protectia Animalelor. Era intr-o vineri, dimineata. Sun la ei, zic problema , ma trezesc cu un raspuns pe un ton de "hai sictir" ceva de genul " E vineri, si e ultima zi si nu ne deplasam" Ok. Sun luni iar, zic ma poate, poate. Acelasi raspuns dar cu cuvinte diferite. Intr-un sfarsit nimeni nu s-a deplasat la 16 km de oras sa vina sa vada care e problema.Asa se face la noi. La noi primarul isi face operatii estetice pentru riduri si se plimba cu fetele pe Faleza deci ce sa m-ai punem problema cainilor de pe strada.
ramoneloo spune:
faza asta cu parcul e la nivel national.
apare in iarna o cutie cu 7 buc.caini.la cateva zile,alte 4 buc.si ultimii aparuti,3 buc,la distanta de cateva zile.
au gandit respectivii ca noi,astia cu motz care avem cate un caine,am putea creste fiecare 2 buc de caciula,ca doar ii iubim!
mamicile cu copii vin ca la spectacol si ii hranesc,se joaca cei mici,etc..se fac astia 14 mari si frumosi,grasuni,alearga biciclistii,musca oameni,se rafuiesc,se inmultesc.
pana si primarul e fugarit la un moment dat de cainii din parc.el recunoaste,n-are nici o solutie.pun otrava,mananca tot cainii nostri.
vin hingherii,cainii sunt mai destepti decat ei si scapa.se duc la scara x de la blocul y,ridica o catea care a fatat 5 pui si gata,si-au facut norma pe ziua respectiva.
apoi.caii batuti constant,infometati de le numeri coastele,cu picioarele rupte.unde sa sun,cine sa ia masuri...politia ridica din umeri.nu se baga.
se mai mediatizeaza din cand in cand cate un caz de-asta,ne revoltam pe moment si uitam.a trecut.
unducthable spune:
din partea familiei mele care e destul de maricica , am contribuit la reducerea cainilor : o matusa a avut grija sa innece pe toti puii fatati de catelusa casei ;
la bloc la mine , un caine a fost otravit , bine i-a facut
sunteti de acord sa ii gazam ? eu cred ca e cel mai ieftin .
sau alte idei
asteptam idei cum sa ii omoram , consider ca eutanasierea , pt un popor asa sarac cum suntem noi , NU NE PERMITEM , NU E BANI , deci alte idei
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf