Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -
Raspunsuri - Pagina 16
denisa220972 spune:
balanta_tm multumesc tare mult, dar cand le-am cerut sau uitat intr-un ochi la mine, am crezut ca sunt cu capul,vorbesc alta limba, acum a ramas sa sune la (Sin)la Buc. si sa vad ce rezultat
i-mi spune maine, daca nu, ma urc in masina si ma duc la Buc.
Sarcina usoara si la termen.

madyrizi spune:
fetelor, am citit aproape tot ce ati scris voi pe aici. vreau sa va aduc si eu o raza de speranta: am o minune de baietel nascut dupa tratamentele prescrise de dr. Uscatescu. sa aveti curaj si sa faceti ce zice dansa. e dureros, e greu, te solicita la maxim - dar rezultatul e fantastic. il puteti vedea in poza de la semnatura, este Mihai cel mic cu ochii albastri superbi.
pe toate si mult curaj!!!
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
madyrizi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelr pe unde se mai gaseste clexane de 0.4 am reteta, dar ciuciu ![]() ![]() ![]() ![]() |
pe okazii.ro
scuze de reclama, admin.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
denisa220972 spune:
Nu am scapat sa vin la Buc.pentru analize dar, mai bine asa fiindca aveam sa stau sa ma gandesc dupa, au recoltat corect? nu mi-au contaminat proba si tot asa. Cand au sa vada ce lista de analize am pregatita o sa spuna ca sunt cu capul(parca nu ar fi putin adevarat
).
O zi buna
balanta_tm spune:
denisa, am inteles ca pt a face analizele de trombofilie la Synevo, se cere trimitere de la medic (asa zic fetele de pe forum, eu anul trecut nu am intampinat cerinta asta). Poate ca e bine sa suni la Bucuresti sa intrebi, ca sa nu faci un drum degeaba pana acolo (in caz ca nu ai trimitere).
14+ 
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mirela2 spune:
mi a promis o farmacista ca aduce
mai astept pana lunea viitoare
ce mai am eu imi ajunge pana atunci
sper sa fie bine
merci oricum
printe spune:
eu am facut analizele la synevo recent si intr-adevar tb hartiuta semnatat si parafata de un medic.
am scris mai sus, poate cineva sa ma ajute cu email d-mnei dr Uscatesc, va rog?
dangabriela spune:
Fetelor aveti ideea care ar trebui sa fie valorile normale pt D-Dimeri in sarcina?? Am sunat la Coltea pt rezultate si o asistenta mi-a zis ca mi-a iesit valoarea 131, fara alte explicatii ca nu stia.Pana vb cu dr as vrea sa stiu daca este ok, ca simt ca inebunesc!!!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +