Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

balanta_tm multumesc tare mult, dar cand le-am cerut sau uitat intr-un ochi la mine, am crezut ca sunt cu capul,vorbesc alta limba, acum a ramas sa sune la (Sin)la Buc. si sa vad ce rezultat
i-mi spune maine, daca nu, ma urc in masina si ma duc la Buc.
Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetelor, am citit aproape tot ce ati scris voi pe aici. vreau sa va aduc si eu o raza de speranta: am o minune de baietel nascut dupa tratamentele prescrise de dr. Uscatescu. sa aveti curaj si sa faceti ce zice dansa. e dureros, e greu, te solicita la maxim - dar rezultatul e fantastic. il puteti vedea in poza de la semnatura, este Mihai cel mic cu ochii albastri superbi.
pe toate si mult curaj!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelr pe unde se mai gaseste clexane de 0.4
am reteta, dar ciuciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelr pe unde se mai gaseste clexane de 0.4
am reteta, dar ciuciu

pe okazii.ro
scuze de reclama, admin.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Nu am scapat sa vin la Buc.pentru analize dar, mai bine asa fiindca aveam sa stau sa ma gandesc dupa, au recoltat corect? nu mi-au contaminat proba si tot asa. Cand au sa vada ce lista de analize am pregatita o sa spuna ca sunt cu capul(parca nu ar fi putin adevarat).
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

denisa, am inteles ca pt a face analizele de trombofilie la Synevo, se cere trimitere de la medic (asa zic fetele de pe forum, eu anul trecut nu am intampinat cerinta asta). Poate ca e bine sa suni la Bucuresti sa intrebi, ca sa nu faci un drum degeaba pana acolo (in caz ca nu ai trimitere).

14+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mi a promis o farmacista ca aduce
mai astept pana lunea viitoare
ce mai am eu imi ajunge pana atunci
sper sa fie bine

merci oricum

Mergi la inceput

balanta_tm multumesc de sfat, fata mare ma fac dupa analizele acestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

eu am facut analizele la synevo recent si intr-adevar tb hartiuta semnatat si parafata de un medic.

am scris mai sus, poate cineva sa ma ajute cu email d-mnei dr Uscatesc, va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor aveti ideea care ar trebui sa fie valorile normale pt D-Dimeri in sarcina?? Am sunat la Coltea pt rezultate si o asistenta mi-a zis ca mi-a iesit valoarea 131, fara alte explicatii ca nu stia.Pana vb cu dr as vrea sa stiu daca este ok, ca simt ca inebunesc!!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 5 +

Mergi la inceput