Aspirante optimiste > 20 ani (486)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paula nici ala nu e chiar asa de rau,mai ales ca trebuie baut incet.
Roxi

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna ziua dragele mele,

BEBELU inca o data felicitari din partea mea, desi ti-am spus si ieri! Ma bucur nespus pentru tine mamico!

Cum sa fiu suparata fetelor, doar ca am avut multa treaba, in perioada asta trebuie sa primim si confirmarile pentru nunta si cum lumea nu prea suna, sunam noi, asa ca toata ziua pe telefoane si mai facem ultimele pregatiri!

Luni de dimineata am fost si la starea civila si ne-am programat si cu bani abia ne-au dat ora 11:45, ceea ce e cam nasol pentru noi, dar ma rog, e bine si asa, ca initial ne-au programat la zece dimineata!

Sambata am fost si la o nunta, iar de dimineata la o pomana, asa ca toata ziua pe drumuri!

Nu mai avem mamici fericite!

Mie mi-au venit vineri uratii si mi-a fost cumplit de rau, mi-au venit la 29 de zile, nu stiu cum s-a petrecut asta, ca in ultimele luni veneau la 33-34 de zile, dar am presimtit cum m-am trezit si mi-am luat temperatura care era 36,7, desi in restul zilelor fusese peste 37.

Sherbi distractie placuta in Bulgaria!

Si noi ar trebui sa plecam sambata la munte, cu niste colegi de ai viitorului meu sot.

Va

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Roxy ceai de frunze de zmeur
Cosmy poate o sa iau si de ala,dar mai incolo

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac
lasa ca mai ai putin si vine momentul mult asteptat...nunta si apoi sa vezi ce frumos o sa fie, o sa treaca tot stresul si toata zarva asta. caci cu toate ca nunta este cea mai frumoasa zi, asta presupune muuult stres, preocupare si agitatie.
paula dar tu ai gasit si ceai de napraznic?? si il prepari asa ca la carte?
eu nu mai iau naprznic, iau branca ursului tinctura.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Mandreeac ma bucur ca ne mai scrii.Acus acus o sa fi miresucaSa te bucuri din plin de ziua aceea,ca o sa treaca super repede
Roxy eu am luat napraznic si da il prepar ca la carte
Paula

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cosmy daaa, asa , tu ai luat de napraznic
as fi luat si eu dar daca mi-l prepara cineva....

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

cosmi, mergem o saptamana in Italia. E sora mamei mele care e si nasa noastra si nasa Elizei....asa ca iti dai seama cu cate se intoarce ea de acolo. Fericirea ei ca i-a zis nasa ca-i cumpara rochite.....si ca merge cu avionul.
Roxy, eu as da muntele pe mare dar doar vara, nu si iarna. Eu iubesc tot ce e albastru......asa ca ori ma duc cu cortul sa ma uit la CER ori la mare sa ma uit la apa.....Am niste toane de te doare mintea.

Ukume, si eu am pana pe la 16 saptamani dar doar dimineata.
Mandreeac, trece si nunta si sa vezi ce mandra te vei uita la filmari.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Nu e greu de preparat,seara il pun la macerat,dimineata il fierb si gata,daca vrei ti-l prepar eu

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cosmy tu nu ar trebui sa te testezi? Da acum vine momentul si e agitatie maxima. Aseara si eu si iubitul meu nu aveam o stare buna, asa ca ne-am dus in Parcul Carol si ne-am plimbat si evident starea ni s-a imbunatatit.

Da fetelor dezastru cu bronzarea organica! Culoarea e frumoasa, nu pot spune, doar ca la o privire mai atenta a pielii parca as fi fost pistruiata pe tot corpul!

Am uitat sa va spun ca sunt tare suparata ca de 2-3 zile nu am apa calda la baie, pentru ca, vecinul in casa caruia s-a spart teava nu permite nimanui sa intre. Am senzatia ca o sa explodez si ca ma duc sa il iau la bataie. Oribil sa stai sa cari apa de la bucatarie la baie

V-am citit si din urma de azi de dimineata, ca eram curioasa cum v-a anuntat bebelu

Imi surade si mie ideea sa beau ceai de frunze de zmeur, nu de alta dar seara imi place sa beau un ceai cald.

Apropo fetelor care luati Duphaston, vi l=a recomandat medicul sau il luati voi ca stiti ca e bun?

Andreea M.

Mergi la inceput

Vas super,sa va simtiti bine.

Cosmi

Mergi la inceput