Aspirante optimiste > 20 ani (486)
Raspunsuri - Pagina 19
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 vezi k ti-am mai trimis ceva in plic dc l-ai primit iti zic dupa ce il deschizi ![]() ![]() ![]() |
Ok

Multumesc

Cosmi

camcris spune:
Vas super tare articolul
Andreea da renovati acolo nu va jucati 

pentru tine si micuta Alex!
Talida tineti pumnii ptr. maine
Katy imi pare rau pentru Z1

PaulaFrida spune:
bebelu mi-era somn tot timpul,m-au durut sanii primele doua luni de zici ca purtam bolovani,nu am vomitat deloc,nu prea puteam sa mananc decat mancari usoare,rontaiam la mere,lebenitza,portocale si grepfruit ca altceva nu puteam,dulciuri la greu,nu suportam unele parfumuri,imi placeau mult parfumurile de barbati,alea de femei nu-mi mai placeau,simteam mirosurile de la km,treceam dintr-o stare in alta,am inceput sa plang ca nu am gasit patrunjel sa fac gulyas si l-am sunat pe al meu ca sunt deprimata(asta era cand nu stiam ca sunt gravidutza,eram de vreo 4 sapt) eu am facut testul la 4 sapt de intarziere ca nu vroiam sa vad test neg ![]()
Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
camcris spune:
doamne paula ce sentimente ai trait de la agonie la extaz![]()
cred ca astea sunt cele mai minunate amintiri
cand voi fi eu gravida am sa-l cocosez pe sot sa-mi faca toate poftele, eu sunt de fel pofticioasa sa te tii atunci
camcris spune:
fetelor eu va las ca trebuie sa pregatesc papica ca trebuie sa sosesca sotioru acasica

la toate fetele
PaulaFrida spune:
Da Cosmy am spus vreo catorva colege ca mia cam intarziat,me dor sanii,mi-au crescut,mi-e somn si nu suport mirosuri,toate au zis precis esti gravidutza si in ficare zii veneau sa ma intrebe daca au venit rushii pana cand au inceput sa ma intrebe daca am facut test,eu nu si nu,deja au zis ca-mi cumpara ele testul numai sa-l fac o data ca nu mai pot de curiozitate si pana la urma l-am luat si l-am facut,a doua liniutza a aparut mai repede decat cea de control,am avut niste emotii cand am vazut 2 liniutze si l-am sunat pe al meu si i-am zis si cealalta zii am mers la eco si tot vedeam eu 2 samburei dar nu stiam ce sunt si zice dr ca stiu ca am doi bebei si am ramas afis.abia astept sa fiu gravidutza din nou.e asa de frumos 
ce m-am mai intins ![]()
TTC Ticker
Marriage ticker
PaulaFrida spune:
da cami mama lui de patrunjel 
TTC Ticker
Marriage ticker