Prietene la bine si la greu - 6
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Seara buna si de la mine
Frumos in parc, sper ca in limita timpului sa ne mai intalnim, macar pana fac copii 2 ani, ca apoi o sa fim care incotro (daca nu si mai devreme).
Raluci, Lyly, Tina multumim de poze
Acu sa va spun ca al meu copil a fost singurul care nu a inchis un ochi in parc. In afara de Iuli care a dormit continuu, toti au mai carait, s-au mai jucat dar au mai si dormit la un moment dat, al meu nu. Dar cand ne-am urcat in masina nu am dat cheie bine ca el deja dormea, asa ca pana acasa nu am avut treaba cu el. Si inca ceva, a papat de a rupt, foarte serios si pus pe treaba. Acum doarme de la 21,30, sa vedem cat, ca noaptea trecuta a fost dezastru, se trezea plangand iar eu nu stiam ce sa-i fac si-l mufam, mai dormea o ora, iar se repeta, a.i. copilul meu era super satul de dimineata.
Dankutza ce printesa ai tu acolo, sa va traiasca
Mai fac cate ceva prin casa si revin
Pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Nu vreau sa ma operez , doar sa trec pe lentile de contact. Sa vad cum ma descurc si cu astea ca-s cam aiurita ![]() ![]() Miopia a crescut ...nu mai diclesc bine... ![]() De cand am nascut parca e si mai nasol. Floricik mami de ![]() www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3 |
stii sigur ca a crescut? ca in sarcina si eu am vazut extrem de prost de prin luna 5-6. Dar rau de tot, eram terorizata ca s-au dublat dioptriile. Si dupa ce am nascut in primele 2 luni la fel. Si cumva, pe nesimtite, mi-am revenit. Chiar vreau sa ma duc si eu la control, dar pun pariu ca nu sunt modificari spectaculoase. Dar na, eu mi-am revenit, cum imi spunea si ginecologul, dar sunt mamici carora nu le revine vederea nici dupa nastere
![](chatterbox.gif)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Dragele mele dragi, ma preling incet catre voi si apoi direct catre dormitor, mulumindu-va din inima pentru urari. Am avut o zi pe care n-o s-o uit cat traiesc, fara amenzi, fara incurcaturi, fara scaune (de masina), decat cu un control la pediatra de la care mi s-a facut parul maciuca, schema de diversificare a lu' peste. Va spun maine, ca acu e varza varza. Tina 5 lunite, nu 6, multumim mult Raluci Sa-t traiasca sotu', nu te stresa cu pufuletii ca nu mai mor asa daca nu vorbiti de ei. Noapte buna, lunga, usoara si odihnitoare
Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
RamonaC - mamica obosita si pe printul soricel.
Inafara de leganici noaptea, in rest cum mai sunteti?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Lidia74 spune:
Ce de mai scrieti Doamne...Eu sunt franta. Am citit vreo 8 pagini si mai am dar imi cad ochii in gura....
KRELIA pt tine un limonello
LUMIRICHARD ce ma manaca limba sa zic cate ceva despre topicul ala cu spitale versus biserica
krelia spune:
Hi all!
In seara asta nu mai sunt in stare de nimic. Am vizionat pozele din parc si de la carciuma....mi-a ramas gandul la berea aia neterminata, din cauza de Albastrel marait de foame (el saracu' avea tot dreptul, ma-sa insa n-are scuze ca e varza si nu ia papa cat trebuie!).....pe drum, iar ne-am marait si ca sa vedeti cum simt ei, bebelusii, ca au ajuns in mediul lor, acasa....cum am intrat pe usa si s-a vazut in hol, in oglinda, mi-a tras un zambet cat toata fatuca lui . Si a uitat de toate.
M-am ramolit rau de tot....dupa o baie de-a lui, o papa si niste braticuri de adormire, niste legume puse la abur si pasate....ma dor salele, picioarele si spatele....plus ca mi-e somn. Cred ca trag jaluzelele si ma bag la sforaieli de voie.
Insa, sunt tare mandra de mine...am reusit o premiera ...dupa lupte seculare ce au durat...destul
...am venit si eu singurica cu masina in Herastrau
(eh hai, un pic ajutata de navigator, dar..oricum
)...
Gata, Ich bin kaput. Pe maine!
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
coquelicot spune:
Pentru Dymo si cele care cautau biscuiti fara balarii,am gasit o reteta cu biscuiti din faina de orez fara zahar ci cu fructoza aici
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
lili_a spune:
Bonsoir si de la mine, tot kaput si io, cred ca mi-ar trebui si mie un carucior in care sa ma pun sa dorm cind iesim in parc
K nu fii supi, ca-ti aduc io bere la sacosica de fiecare data cind mai vii in parc daca o sa fii tot asa soferita curajoasa si endependenta. Acu' daca ai spart gheata, sa te tii.
Mie copila asta mi-a tras inca o serie de urlete si pe drumul de intoarcere, dar pe astea le-am luat mai usor ca ma rodasem de la dus.
Sint doar rupta si ma duc la culcus, imi cer scuze ca nu raspund nika, stiu ca e f urit si promit sa nu se mai repete
Va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Hello si eu la ceas de noapte.
Licurici m-ai prins. Mesteresc la rochita lui Timi si mai aaaam de lucru. Plus ca vineri pana in pranz plecam la Arieseni pana duminica seara si atunci maine mai tre sa ma mobilizez si la bagaje.. Seara iesim afara, bicicletesc la greu si sunt rupta in freza cand ajunga acasa. Dar tot musai sa bag un ochi aci...
Smara, n-o fi foc nici daca intarziati 2 luni. Sunt multi copii care sunt amanati de la vaccin pe motive de raceli, stari febrile, enterocolite etc. Vaccin gasit in Romanica sunteti departe de granita? Nu va poate aduce nimeni intr-o geanta frigorifica o doza?
Fain ca v-ati intalnit eu mor de ciuda ca nu-s in Bucuresti la momente dinastea... Ma uit imediat si la poze.
Stephy, multam de PM-uri. Te descurci tu mamica draga cu Iustinut ca deja ai iecsperienta.
Ramonika tine-te bine ca vine povestea nasterii lui Vlad (tu ai vrut-o!Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Se vede din poze c a fost faina intalnirea... ce copii mari si frumosi aveti!!!Stau in fundulet bine..se studiaza unul e altul, stau in picioare... ce fain..
Cand ma pregateam sa zic ca Anra a fost cuminte... mi-a domit de 2 ori cate o repriza de 1 ora, a mancat bine, m-a lasat sa-mi fac si treaba... s-a marait putin e la pranz....dar acu dupa baie a tras o portie de plans...de nu stiam cum sa o linistesc. A adormit-o tati... dar eu abia mai vad tastele... merg la culcare...Noapte buna
Mami fericita de strumfita