reteta de paste cu branza la cuptor pentru regim

reteta de paste cu branza la cuptor pentru regim | Autor: mirela alina

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi va rog o reteta de paste cu branza la cuptor pentru regim. Matei a avut cateva scaune proaste si nu stiu ce sa ii mai dau sa manace.Stiu ca nu se pune zahar dar oua?
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claushify spune:

pentru ce regim ati trebuie la regim de sclabit nu ai voie paste fainoose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nu cred ca-l pune pe matei la regim de slabit :)

Mirela, eu zic ca ar merge un ou batut cu branza rasa, dupa aceea amestecat cu pastele si dat la cuptor in tava de Yena sa se gratineze frumos. Daca ai dubii, renunta la ou dar pune mai multa branza, sa se inmoaie si sa "adune" pastele intre ele.

Poti sa ii mai faci si mere coapte cu orez, la cuptor (parca marul copt e ok pt scaune moi).

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Uite ca trecem si noi prin ceva similar...la noi s-a luat la toata familia, inclusiv bunici, bona :((

Chiar adineauri am facut budinca, cu spaghete fierte, am pus jumatate de cutie branza de vaci si putina telemea rasa, putina zeama in care au fiert spaghetele, fara ou, dar am pus o lingura de zahar brun bio. A iesit ok...de regim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Va multumesc frumos, am scapat de perioada nasoala.
Mina asa le-am facut am pus un ou pana la urma .Am incercat si fara si le-a refuzat categoric.
Bubu este epidemie de asa ceva .Este prima oara cand trecem ptrin asa ceva si nu mi-am imaginat ca trebuie aproape doua saptamani sa se refaca.Dar la noi a trecut.
Sanatate

Mergi la inceput