Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 20
katty spune:
Neata,
Nicoleta, felicitari pentru costum, sa-l poarte Stefan, si sa-l foloseasca sanatos!
Cristina_C, noi i-am tot luat sange lui Andrei, ultima data iarna asta, cand era suspectat de oreion, el stie ca vine tzantzarul, asa i-am spus de cand era mic, si a functionat atunci, dupa aia i-am zis ca trebuie sa fie curajos, ca un Leu ce este, si a functionat si asta! Bafta!!!! Tinem pumnii!
Sinzi, esti tare daca stii treaba cu grupele sanguine, inseamna ca stii genetica cat cuprinde, si pe mine m-a fascinat in liceu partea asta, dar am uitat!
Uite iti zic la noi (caci nici noi nu stim grupa de sange a lui Andrei): eu am ABIV, sotul are AII, bunicii: parintii mei (mama AII, tata BIII), parintii sotului la fel (tatal, BIII, mama, AII)... pare complicat rau pentru mine...
Laura, o
pentru nenea politaiul, putea sa aibe si el intelegere pentru o duamna la volan!!! De furtuni mi-e si mie frica cand se lasa copacii de langa geam in toate directiile sau se izbesc in geam, dar ploile torentiale, calde, cu tunete si fulgere imi plac, cred ca sunt defecta!
Cristina_C spune:
Neata!
Katty
, multumim, ne facem curaj pentru intepatura, ce simplu ar fi daca i-ar lua doar din deget, dar nu ajunge!
Sinzi, eu am 0, sotul A, parintii mei au amandoi 0 si toata familia mea din cate stiu, dar la sot nu mai stim cum e, ai lui nu mai sunt in viata.
cristina22 spune:
'neatza!!
Wow si mie mi-a placut genetica in liceu!!
Am retinut cam atat ca din ochi albastri la ambii parinti nu poate rezulta copil cu oki negri.Adik poate, da' cu ajutor extraconjugal![]()
Sanzi-si io vreau si io vreau

Deci, eu BIII, el, sotul, 01, bunicii materni-mama AB4, tata AII, bunicii paterni-ambii 01.
Mersi
Si eu l-am programat pe Andrei la analize, anul trecut in septembrie, dar am zis sa nu se suprapuna cu vaccinul de 7 ani si sa traumatizez copilu'...noah, pana la urma am ramas si fara una si fara alta 
Chiar, ce se mai aude cu vaccinul asta??
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Ce vaccin, Cris? Ultimul la noi a fost rapelul la DTP parca, inainte de scoala, urmatorul e peste cativa ani. Se pare ca e alta schema.
Saptamana asta sotul are motiv sa ma tachineze, ca e ultima cand avem acceasi varsta si chipurile ar trebui sa ma bucur, ca apoi, o luna jumate o sa fiu, teoretic, mai mare decat el cu 1 an
.
Maine mergem si la pasapoarte la consulat, a venit si ziua aia.
Despre vreme, iaca am avut si noi aseara tarziu parte de ploaie cu tunete dar fara fulgere si inainte, dupa-amiaza, a plouat cu soare si-a iesit un curcubeu mare si frumos cum nu mai vazusem nu mai stiu de cand. Tot ieri a trebuit sa ma duc pe camp sa scot din pamant o papadie cu tot cu radacina pe care Robert a dus-o azi la scoala pentru lectia de cunoasterea mediului. De-abia asteapta sa le ceara sa aduca un melc, atunci e simplu, ia unul de acasa, ca inca ii mai avem, acusi e anul de cand ii tinem![]()
andy.p spune:
Buna dimineata...am avut o noapte
,caninul no.2 se incapataneaza sa iasa,mai are si muci,Andy e infundat
Despre vaccin nu se aude nimik...daca nici ptr bbelusi nu au ,cred ca la astia mai mari nu se mai streseaza.
Chiar ma gandeam ca ma voi intoarce din toamna la scoala la un salariu mai mic decat cel pe care-l iau acum stand acasa
Katty
,nenea politaiul m-a iertat de centura si mi-a dat doar avertisment ca vb la telefon
,n-am reusit sa-l fac sa ma ierte de ambele![]()
Nico felicitari ptr costum.
CristinaC noi i-am facut analizele lui Andy cand era gr.mare preg...a stat ff cuminte,a avut emotii normal,da in rest nimik![]()
Sanzi vad ca-ti place ceea ce faci...super
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
Cristina e vorba despre vaccinul DT, Ruj (clasa I - campanii scolare), despre care nu stim nimic....
Laura-io stau legata cu centura si ma rade lumea, da' mi-e frica de amenzi.Astea de parcare le plateste C.Asa-i trebe daca si-a trecut masina pe numele lui
.
Ca tot il pomeneam de C si el a luat ieri un radar in Cluj.A scapat cu 60 lei![]()
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Pentru ca ati fost cuminti 

, si ati scris mult cat am fost eu la curs, v-am facut Capitolas nou-nout (77)!!!
Va astept cu noi povesti!