Aspirante optimiste > 20 ani (485)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Kathy nu am vrut sa te sperii. Plantele sunt minunate si pot ajuta. trebuie doar folosite cu grija.Daca ii dai si sotului branca ursului, da-i impreuna cu pufulita si ghimpe pentru a regla actiunea sa asupra prostatei.
Roxy din pacate eu primesc multe mesaje de la femei care au luat plante si au efecte adverse si cer ajutor. In legatura cu mucusul, se poate sa ai mucus fertil si dupa ovulatie. Dar daca ai astfel de mucus, este normal sa il gasesti in perioada fertila (cu cateva zile inainte de ovulatie si in ziua ovulatiei). Poti sa vezi cand iti vine menstruatia si sa numeri zilele. De obicei perioada luteala (dupa ovulatie) este de 11-16 zile. Este posibil sa fie mai lunga (18 zile) dar mai rar se intampla. Orticum de ce crezi ca ai ovulat in ziua 14-15? Daca ai cicluri mai lungi de 30 de zile, atunci aproape in mod sigur ovulatia are loc mai tarziu de ziua 14-15. Daca ai observat mucusul fertil in zilele 18-20, deci tot ce e posibil sa fi ovulat in ziua 20-21. Daca e asa, menstruatie ar trebui sa vina (sper sa nu vina) in ziua 34-35 a ciclului la o faza luteala de 14 zile.

Maduzta menstruatie slaba este menstruatia redusa cantitativ si/sau care se opreste si isi da drumul si tot asa.

Paula frunze de zmeur poti sa bei si cate 4 cani pe zi, ca este in regula. Doar daca te stii cu menstruatie slaba atunci opreste cu o saptamana inainte. Si pe langa ceai ai grja sa bei si apa.

Si in legatura cu plantele de obicei se face o combinatie de plante, special alese pentru fiecare in parte dupa o diagnosticare amanuntita. Cel putin asa ar trebui sa fie.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Doula multumesc

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna fetelor, nu am mai apucat sa intru de ceva vreme decat sa va citesc din cand in cand, azi am vazut marea bucurie a ta bebelu, felicitariiii (chiar daca sunt intarziate sunt din toata inima)Acum o sa intu mai in urma sa citesc paginile unde ai dat vestea, ca vreau sa vad si in ce zi ai facut testul, ca nu stiu de ce dar luna asta sunt f nerabdatoare sa ma testez, desi nu am facut decat un sg test o data, in rest am asteptat, dar acum deja nu ai am rabdare si abia z 16
Joann, citeam ca ai cursuri, daca esti studenta din cate stiu eu se considera stagiu de cotizare pt concediu de cresterea copilului.
Va pe toate. bebelu si eu am auzit tot de prune uscate ca sa iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Doula multumim de sfat. Fetelor m-a mancat undeva si am facut un test de sarcina, a iesit negativ bineinteles, asa ca in seara asta, cel tarziu maine declar Z1

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Oana am facut testu in z 26.
mersi mult si sa dea Domnu sa ai si tu bb

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Sper sa iasa macar la vara in concediu. Of... am facut anul de cand tot incercam

http://lt1f.lilypie.com/xIoqp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

KAty imi pare sincer rau
eu luna asta d cnu se prindea nimic aveam de gand sa incerc si la un homeopat. ai incercat si asa?
am auzit ca da rez bune. si nu prea are ce sa-ti faca rau.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Katy nu fi suparata, vezi ca butoiul e inchis si n-ai voie acolo . si eu am 2 ani de cand incerc...dar tot optimista raman

in devenire

Mergi la inceput

m-am plcitisit ingrozitor de tare

al meu doarme si eu as vrea sa ma plimb.

voi ce mai faceti, cu ce va umpleti timpu?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va poop fete dragi

eu tot intru sa verific cine mai e gravi!! pai nimic?? se poate asa ceva...hmmmm

v am pupat !
fug la tae bo!
PS: mi-am facut curaj si am bagat dosarul la scoala de soferi...de acum Dumnezeu sa fie cu mine..ca oricum nu imi fac sperante nici 15% ca il iau din prima...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput