Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Doamne,Krelia,tot respectul pt asa o placinta!!!
Dupa cum vedeti,eu am venit sa-mi descarc frustrarile pe aici...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lili_a spune:
uffff, ca nu mai am putere, dar mai coc un fursec mic mic mic cit sa zic bun venit lui mami.ilinca si ce ma bucur ca Annabelle n-are nevoie de operatie si inca o data Smaranditzei care a avut asa zi cu emotii si bune si rele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Multumirile de rigoare fete dragi(nu mai nominalizez pt ca sunt obosita si mi-e teama sa nu omit pe careva)!
Smarandita,doamne prin ce emotii am trecut cand am citit de faza cu sotul si mi s-a facut pielea de gaina.Ma bucur foarte mult ca nu s-a intamplat nimic rau,si va doresc sa nu mai treceti niciodata prin astfel de emotii!
DianaR,ce mai faci,super mami?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Sa inteleg ca pentru maine in H s-au anuntat numai flacai si Lila? Atunci e musai sa fac tot posibilul sa venim, tentatia este mare
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
inca una... si ma duc... sa le dau biberoanele de noapte si dupa aia ma strecor usor in pat...
deci lili, floricica ce lipseste din mesajul anterior
Intalneala placuta, fetelor maine in Herastrau! sa puneti pozici! imi pare rau ca nu va pot onora cu prezenta, dar eu ca sa plec cu copiii si caruciorul (a se citi tancul) la drum cu masina -singura- e im-po-si-bil...
many - oricare, numai tanga sa fie... am glumit, sa nu te superi! abia astept sa le iau si eu slipi (asta e pluralul, nu? ca n-o fi slipuri... sau da? ma scuzati dar de cand sunt mamica mi-am pierdut si ceva neuroni, am pierdut ceva si am castigat altceva, legea compensatiei)
Krelia sau cine se ocupa de prima pagina completati si la mine va rog spatiile goale, acu' divulg si io ca sunt printre cele mai "in etate" mamici: 28.09.1971... din respect pentru mamica cu cateva luni mai in etate decat mine nu zic ca sunt o babaciune... Dar nu din motive de cariera, sa ne intelegem, da?
Dovlecelul l-am facut natur, ca l-au lipait asa, daca se strambau eram pregatita sa-l fac cu lapte... la morcov a trebuit sa amestec cu cereale cu morcov de la Nestle ca sa-l manance Dragos pt ca Emi nici asa nu a fost tentat... constienta a fost a unei smantani, nu curgea din lingurita dar nici pastos nu era pt ca dovlecelul are multa apa in el spre deosebire de dovleac, spre exemplu... nu v-am zis ca si dovleacul copt a avut succes mare la ai mei!
Di, mercic pentru raspunsul prompt (chiar nu stiu cum reusesti sa fii asa pe faza la toate intrebarile noastre)... intr-adevar asa este, eu pe perioada sarcinii am avut deficit de de-toate, calciu sub limita, hemoglobina 9-10, etc... desi am luat suplimente la greu toata sarcina si m-am hranit cat mai sanatos cu putinta, dieta variata... dar iar incep sa ma vait si nu e frumos... Ce coincidenta, tot 6500 avea si Dragos al meu la 5 luni jumate! doar ca un pic mai mic, zic io ca daca la masuratoarea de luni avea 62,5 nu cred ca s-a lungit atat in 2 saptamani... sa speram ca nu va fi pitic ca mama-sa si va fi inalt ca tata-su! Apropo, sa vedeti ce parinti denaturati suntem, noi facem misto de copiii nostri... Dragos cand nu ma lasa sa-l sterg pe gat sau sa-i leg caciulita pune barbia in piept si io zic, mai mami tu ai stat langa Petrus al lu' Roman si te-ai molipsit, nu ai gat? si chiar asa a fost, la maternitate langa ai mei copiii era copchilu' lu' Roman... frumusel baiat, dar tot mai frumosi sunt ai mei!
Cory nu ai de ce sa te scuzi... mai simplu zi-mi Ava cum imi zic fetele, ca sa nu mai te mai incurci in firul ariadnei
bagat la cap (a se citi salvat detaliile cu soiurile de mere), thanks K, raluci
si coquelicot
!
hai ca-mi raman copiii nemancati si eu am mai facut o merdenea aici...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
![](images/user_woman.png)
dragonitza spune:
ariadna suntem la a 2-a saptamana de diversificare, am inteles ca punem din start mai multe legume in piure ... am incercat vreo 3 zile niste combinatii, dar nu i-a convenit nici una. Cand i-am dat mai demult doar morcov simplu l-a papat. Am mai citit undeva ca fierbi mai multe legume dar pasezi numai morcovul si cartoful ... acum nu stiu daca treaba asta merge si la legumele pregatite la abur. Incerc sa gasesc cartof dulce ca am vazut ca voi ati avut succes cu el.
Ahh piersicile au ajuns la cos ... toate au fost cahh. In schimb nectarinele sunt bune, dulci, zemoase, deci maine asta avem in meniu.
krelia ai batut recordul la placintele ... pt raspunsuri. Ii dau cate 2 picaturi de fier de 2 ori pe zi ... abia am inceput de vreo cateva zile. Azi parca ne-am descurcat mai bine, ca a stat si ea serioasa 2 minute si nu a mai apucat-o chiuiala si sa faca "brruu". Maine mergem la dermatolog si sper sa vina cu o solutie care sa aiba efect.
lumi de acord cu tine in problema biserici vs spitale. Pe mine ma enerveaza preotii de numai numai. La orice eveniment pe langa banii pentru care iti dau chitanta mai cer si de la obraz o donatie, dar nu poti sa dai cat vrei tu ci cat vor ei. Chiar am auzit o poveste cum l-au alergat preotii pe un nas prin biserica pentru ca nu le-a dat cat voiau ei si l-au amenintat cu cele sfinte daca nu le aduce diferenta.
Hai sa va mai intreb una ca nu pricep ... masa de dimineata e de fructe, aia de la pranz de legume. Am tot vazut marul combinat cu morcov. Nu ma gandeam ca se pot combina fructele cu legumele. Cand dati combinatia asta, la pranz?
Ava dovlecelul ala cu lapte e din ala de se pune in ciorba nu, nu din ala portocaliu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
a se citi consistenta mai sus
nu constienta
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
fac capitol nou
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
capitolul 6
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_