Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Monis - sper ca nuuu...nu vreau sa zica "yak" Vedem....ma gandeam ca doar astea 2 i le-am dat pana acum si i-au placut, mi-e frica momentan sa incerc altceva adriana = ms Si eu stiam de faza cu refuzatul legumelor pe motiv de obisnuinta cu dulcelee eu una...sper sa nu refuze legumele. eu pe alea le astept cu nerabdare. Spanac,brocoli,dovlecel...ufffCea mai fericita mami de Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

ariadna33 - scuze, am scris in mesajul anterior . dau un mielut . Sunt motivata: mooor de soooomn Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33
Many - incearca taiatul unghiilor cand piticul e relaxat, eu ii tin in brate in fundulet rezemati de mine si ma prefac ca ma joc cu manutele lor, stau foarte linistiti (sunt obisnuiti sa-i tot "purec" precum maimuta care isi pureca puiul, ii tot caut printre degete unde strang tot felul de scamute)

Exact asa a facut, l-am tinut rezemat, ii cantam si mai taiam o unghie.
Felicitari ptr.pranzul imbelsugat.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

ca de obicei recuperez pe undeva in urma dar topai repede pe bancuta sa nu treaca ziua fara sa fi zis si eu la multe lunite pt Rares si multi anisori pt Smara, Tina si Crlp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ce concurs de placinte pe aici, una mai gustoasa decat cealalta! Degeaba, daca nu deschid 2 ferestre, memoria de babaciune ma paraseste. Tin minte ca ma bucur pentru Monica , pentru sot de Smara si concluziile ei atat de reale, no poftim. Pana aici m-a tinut. A, Ava , tare cu politistii din Ungaria! Jaba, nu tine, de maine 2 ferestre.Noi azi am mancat avocado si morcovel, n-a fost nici cah, nici yami, a inghitit vreo 7 lingurite gagica (restul a mancat mami, ca daca tot e la abur, sa bagam sanatate). Mai nou insa e foarte matinala, azi dimineata la 5 facea ca Tarzan, il imita perfect. Asa ca va pup de noapte buna Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bonsoir,

Am prestat ceva hula hoop, box si stepping.Consumat 100 de calorii.

Ariadna eu stiu ca rezervele de fier se pierd pe la 6 luni.
Incearca mar parmen auriu/golden sau bot de iepure pentru ras si ionatan sau alea cretesti, cele acrisoare la copt.
Cat despre povestea cu politistii unguri, am patit si noi la fel, pentru ca nu aveam centura in spate, insa noi am luat amenda si am platit-o in contul postei lor prin OTP-ul nostru pentru care mi-am facut cont special. Se adunasera toti cei din sucursala sa ma ajute sa fac transferul si sa cumpar forintii.

Acum intrebare de fapt diversificat, mai exact de treaba diversificata, si mai exact de treaba mare diversificata:Daca copchilu'a facut kk cam explodat de la mar io ce deduc de aici? Si daca nu stiu daca e de la mar sau de la ce a mancat mama de copil diversificat, nu am io motiv in plus sa injur diversificarea ? Cum s-o injur? Pe diverse limbi, in diversi termeni, pe diverse tonalitati.

Asa, in general, cum arata kk de copii diversificati asa, doar cu o lingurita pe la nas?
SI cand zic pe la nas, nu e o metafora caci Capisonelul chiar si-a bagat o manuta manjita a la BLW cu piure in nas pe care a aspirat-o , bineinteles.Deci, ce ziceati voi de votca la 20 de ani? Al meu prizeaza deja. De ce nu mi-ati zis si mie sa am grija si la aspecte d-astea?

Bag si eu parc dar eu ies de obicei pe la 12 45, ajung acolo pe la 13.20-13.30.
Daca ne vedem la 3 vin sa pup fulgusorii si va vad in carnuri si oase si-am cam plecat.Vedem maine.

Sunt prin preajma dar clachez curand.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

seara buna

deci maine baby expo la herastrau da? eu 13-13.30 pe acolo, cred ca inainte dau o fuga la doctor, bubu are in zona gatului si pe spate pe omoplati brobonele, cum ar fi spuzeala de caldura, dar ce stiu io, sper sa nu fie vreo alergie
ral - si al meu a avut perioada de voma intensa au trecut, vad ca azi a avut la fel ziua plina de vomeli, de la beutura de asera. dupa fructe cel putin, a vomat totul jet puternic, a mancat ce-i drept ca haplea si in plansete ca vroia mai repede

scremutu srl s-a mai linistit azi denumit in continuare scremutul sa - si ramane de urmarit, ca nici kk nu a venit

monica - felicitari pt copil cuminte la vaccin si bafta dy

cory - sa aduci si la noi un oscior

monis- traiti-ar stelele albastre

ava - fff tare intamplarea, cam fac misto de noi scarbele, is multi care ne stiu limba, pup stumfii frumosi . dr de la medlife a zis pt copt parmen auriu, de ras chiar nu stiu, eu tot de asta i-am dat si crud

va pup fara esceptie

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ava pe ziua de azi ai castigat premiul cel mare. Cea mai mare si dospita placinta.
Fetelor eu am o mare problema, chiar existentiala (nu da-ti cu rosii) ce slip sa cumpar eu la biat www.eco-baby.ro/Scutece_Ecologice_Lavabile/Scutec_lavabil_pentru_piscina/id-c6efe4e36075f491d94cf3eaa8334556.html" target="_blank">asta sau pe asta. Mamicilor care aveti copilasi mai mari dar si celelalte mamici astept pareri
In alta ordine de idee observa ca multe mamici se pregatesc sa introduca banana, nou pediatra ne-a recomandat dupa 8 luni, oare sa ma risc?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Bonsoarica mes gentilles dames,

N-am mai ajuns alaltaseara cu placinta ca m-a corupt tati de Miruna cu ultimul episod din Lost, scuze Acum nu v-o mai servesc ca e statuta. Dar tot sper sa raspund la cateva topicuri candva.

Inainte de a ma retrage la somnic, ca maine avem zi plina, sa bag urarile
Pt soricelul/broscoiul Dominic, 1000 x , sa o faci fericita pe mami toata viata asa ca acum (ca mi-au dat lacrimile la mesajul ei).

Rares de mami Lavi, sa fi fericit si sanatos si sa o lasi pe mami sa mai si doarma .

Si bineinteles LMA mamicilor dragi ce se serbeaza azi

la toata lumea

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

ha? (va reamintesc ca mie imi lipseste [emoticonul cu fatza timpa])
nu inteleg nika din raspunsurile voastre ca n-am vazut intrebarile inca, raluci da-mi sa beau ca atunci nu mai conteaza...
sper ca pina miine sa ajung si eu sa citesc la ce ora ne intilnim si unde... (eu una preferam Kiseleff-ul)
Andre eu acu citesc ca iar ai nevoie de cocktailuri cu Urinal la buiota (nush cum se scrie asta pe frantuzeste) deci iti torn un paharel

Mergi la inceput