Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Bueiiii, iar prinserati avant?!?!!??!!? Iar v-ati facut de cap si m-am trezit cu 8 pagini in plus...
Azi Matei e un fitzos, cred ca are nasul usor infundat, dar nu ma las, ii dau eu de cap. I-am pus CD-ul de la SuperBebe cu Mozart si prietenii lui si acum e mai linistit. Asta si pt ca butoneaza telecomanda. LA MULTI ANI Raresuuuuu cel nasdravan! LA MULTI ANI Tina, Smaranditza si Crlp!!!
Dymo, nu pot vedea pozele ca cica e "locked"
Laurairina, la tine baremi imi cere sa ma loghez..e o eroare
Stephy, you rule!! Ce placintoaie! M-ai lesinat cu tortul ala!!
Mami.Ilinca, welcome!
Monis, maine e ziua mamei mele si vrem sa stam toata ziua cu ea..nu stiu cum sa fac, ca vreau si eu cu voi in parculet
Dankutza, off, tot nu s-au rezolvat problemele cu mami tau.. ii urez sanatate ca sa te vad si pe tine odata linistita.
Lumi, tare bine ca pitix este ok si nu trebuie sa o mai vada niciun dr., hai c atrece repejor si luna asta si vine R inapoi. Plus ca o sa fie iunie, cald, puteti sa va plimbati de dimineata pana seara. Ma rusinai
! In privinta mesajelor frumoase scrise de Stephy, I agree!
Andre, of of mai mai..ce m-as mai balaci si eu putin (dreaming). Hai ca o luam de la capal cu Urinalul, pregatim o portie pt diseara?
Alinus, spor la citit!
Mihamora, ce misto ca sunteti la mare la soare, vreau si euuuuu
Monica, sa va intoarceti cumintei de la vaccin si Maria sa nu planga tare
K, tare sotul cu micul "solcanian"
pag..acum s-au facut
Deci nu ma mai joc. STOP VERDE!!!! Can am inceput mesajul aveam 8 pag, acum 12!!!!! Ma duc sa pap ceva si apoi cand se trezeste My Lord, ma duc cu el afara.
Tati a iesit cu biclaaa
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Ramonika spunea, daca nu ma insel. Da' centura n-avea nimic, era ala tantalau. Daca aveti probleme la montare, m-am specializat, pot face filmulet la cerere. |
da, eu spuneam si probabil si la noi n-are centura nimic, ci e barbatu-meu tantalau...
![](radtare.gif)
deocamdata e montat cu fata la sensul de mers pt. ca nu mergem decat prin oras cu masina, la viteze mici si mai mult tati circula cu masina, Ruxi mai rar. insa tot n-ar strica sa asez si eu scaunul cum trebuie...
![](alcool.gif)
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ramonikada, eu spuneam si probabil si la noi n-are centura nimic, ci e barbatu-meu tantalau... ![]() ![]() |
laviniablaga spune:
Mamicile mele dragi! Scrieti neincetat, fapt care ma bucura...noi va tot citim....
Mama tizului, fain bodili!
Va las, ca mergem la plimbari in parc, si la terasa...ca ne-a promis tati ca ne scoate afara, pana vin musafirii diseara!
Sper sa mai am timp mai tarziu sa mai bag o ocheada si sa va citesc!Daca nu...sunt sigura ca maine dimineata o sa am de recuperat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ti-l trimit pe al meu? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
![](icon_smile_blush.gif)
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
Hello gagixMonis - pupam Santiago posesor al unui dintisor
noi cred ca mai avem pana ies, inca nu se vede nimic pe la gingiute
Eu am o dilema, cat o tin asa cu marul asta?!
Azi a fost a treia zi de mar piure...tot un real succes ca precedentele
Dar totusi...sa mai schimbam zic...as putea combina mar cu avocado, ca pe ambele le-a halit cu o mare pofta
dar o leguminoasa ceva cand bag? Si care sa fie prima? Sau supa chioara de legume? hmmm...Greu nene cu marea D asta...
Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas
laviniablaga spune:
Laura, am vazut ca intrebasei in comentariu de la poza daca tortul e facut de mine...nu...eu am facut numai blatul...de ornat mi l-a ornat o vecina care e cofetar de meserie! Eu nu le am cu prajiturile de nici o culoare...ma mir ca nu mi s-a ars si blatul...dar e bine si asa...Pupici...aaa...sa nu uit...e faina rau ultima smecherie lucrata de tine pentru rechinasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
cory, si eu i-am dat 4 zile mar si de azi i-am combinat cu nectarina. peste 2-3 zile ii voi da la pranz supa de legume strecurata, dar nu stiu ce sa ii dau dimineata, sa nu introduc aliment nou, sa ca ii voi da probabil tot mar grele taica
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Cory_B Eu am o dilema, cat o tin asa cu marul asta?! ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita mami de ![]() |
mar cu avocado poti sa ii dai linistita ca si Rares l-a acceptat foarte bine...eu m-am gandit ca prima leguma pe care o voi introduce va fi morcovul...si dupa aia brocoli!
marijan90 spune:
Multumesc pentru raspunsuri, mie pediatra mi-a zis sa iau fierul cam asa: Izi 2 pic, ii zi 2+2 pic, iii zi 4+2 pc pana ajung la 6*2 pic, dar nu mi-a zis cat timp sa ii dau.
Monis multumim pentru site-ul cu avocado, foarte bun chiar nu stiam cum sa il prepar si eu
Lumi si eu scot bebelina cand e vant, de fapt eu am scos-o in fiecare zi afara de doua ori pe zi de la 2 sapt.(doar cand au fost ninsori nu am scos-o ca nu puteam iesi cu carutul)