Carrefour Market Gorjului

Carrefour Market Gorjului | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Cele care locuiti in Militari...ati fost la Carrefour Market la Gorjului? Cum e? As vrea sa merg azi dupa ora 5...dar am inteles ca e fff aglomerat...Asa e? Preturile sunt ok am inteles...Dar mi-e de aglomeratie...mai ales ca merg cu copiii...
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu locuiesc langa piata Gorjului si nu am reusit inca sa vizitez acest market deoarece permanent este coada la intrare. Adica se asteapta iesirea unor oameni pentru a li se permite celorlalti sa intre. Dupa ora 5 cred ca vei astepta destul de mult sa intri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

glumiti, nu? cum sa stai a coada ca sa intri in market?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Eu locuiesc langa piata Gorjului si nu am reusit inca sa vizitez acest market deoarece permanent este coada la intrare. Adica se asteapta iesirea unor oameni pentru a li se permite celorlalti sa intre. Dupa ora 5 cred ca vei astepta destul de mult sa intri.
Mersi mult de raspuns...In cazul asta, nu ma mai duc...cel putin deocamdata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

glumiti, nu? cum sa stai a coada ca sa intri in market?

Marina

Aceeasi intrebare le-am pus-o si eu celor care asteptau la coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dar ce se da gratis inauntru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

aglomeratia si coada se explica prin aceea ca nu este un hipermarket ci doar un market, adica un magazin de dimensiuni normale, inghesuit intre altele, la Piata Gorjului, la strada. deci exista trafic pietonal din plin, lumea vine la piata, mai intra si pe-acolo si asa se creaza coada.

nu am fost acolo, dar am trecut recent prin fata lui si am vazut despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Cred ca romanii duc lipsa la cozi in special aia dupa 50

in ziua de astazi dupa cate nopti pierdeam cand eram pustoiaca sa iau gaturi si picioare in gorjului si in spatele ptr lapte nu as mai sta in veci la nici o coada , prefer sa revin sau sa ma duc la o alta ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am fost azi, de fapt ieri, ca vad ca e deja trecut de miezul noptii, si nu mai era inghesuiala. e drept, eu am fost dimineata, dar era chiar lejer, case libere.nici cine stie ce marfa n-am remarcat, or fi cumparat altii ce era mai ieftin, ca erau multe rafturi pline cu un singur produs, desi erau etichete de la mai multe produse,deci avusesera si altceva acolo. oricum, nu merita sa stai la coada, un supermarket ca oricare altul

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Am reusit sa intru ieri dupa amiaza, pe la ora 17.00. Nu mai era coada la intrare si nici foarte multa lume dar, deoarece spatiile dintre rafturi sunt mici (ca in Mega Image) parea aglomerat. Deci, puteti incerca dar nu cu carucioare cu bebei pentru ca o sa va fie foarte, foarte greu. Cum a spus cineva mai sus: este un market nu un hipermarket.
Lucruri la vreun pret bomba nu am vazut si nici promotii.

Mergi la inceput