Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

si 3 POZE de ieri .

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :)

Azi incearca tati sa culce animalul mic Sa vedem de reuseste, io stau la TV. Fetelor, nu am vrut sa va speriez cu pozele pe gresie zau Pe cuvant ca io nu sunt belgienizata 100%, si io sunt friguroasa, cand consider ca e cazul il imbrac bine pe cupil, dar in ziua aia afara erau 20 de grade iar pe balcon in soare 27 (avem termometru colo). Era extrem de placut cu picioarele goale pe o piatra incalzita de soare. In rest, recunosc ca si io ii pun sosete pe gresie Oricum noi pe jos avem linoleu peste tot deci gresie doar la cresa are si in vizite. Pe linoleu care e cald merge si fara sosete - insa de ex azi avea niste sosete subtiri si l-am lasat asa - il vede mama pe skype - scandal mare ca ce ii fac cupilului ca de ce nu are papuci (!!!) ca nu conteaza ca mie imi e cald, io sunt adult (si deci am pielea groasa inteleg io ) pe cand el e mic si pe jos e frig ... Au fost 26 de grade afara azi, deci in casa va nchipuiti cat de cald era (bate soarele in salon).

Si mai e o chestie: si eu il verific cat de rece e - si daca e usor rece (nu sloi, cum zice Lori) il las asa cum este el, inseamna ca ii este bine. Eu ma stresez daca el este prea cald, atunci nu e ok. Noaptea camera lui e cea mai rece, e prost izolata, si cred ca se fac sub 20 de grade acolo, cu toata caldura care mergea, acum nu mai dau astia caldura oricum. Ei bine, desi a dormit in figider, sa zic, nu s-a imbolnavit toata iarna, cat a durat frigul. De invelit eu nu il invelesc, il bag in sac. Cand erau sub 0 grade il bagam intr-un sac mai gros, dar cum sare de 0 - in sacul de vara, subtire. Si am mai constatat ceva: daca ii este cald - se scoala de 1000 de ori pe noapte. Cand e mai rece - doarme busteam, o fi anesteziat . Oricum mi-e clar: bolile cele mai nasoale pe calduri le-a facut, deci ...

Aelita - ce frumosi sunt copiii :) Iar tu... ti-am mai zis, este superba :) Iti sta foarte bine burtica, mi-as dori sa fiu si eu asa sexy cu bebe2 in burta Cu pishu - de ieri am inceput si noi (la cresa deocamdata). Pana acum productie IN oala = 0 (zeroooo) Tanti se jura ca ma scapa de pemparsi INTR-O LUNA !!! Fiti atente program :

Doua saptamani de treining - adica pusi copiii pe oala la ore fixe (in functie de ritmul lor, pe care il cunoaste). In rest copiii au scutece pe ei. Pe oala ii lasa cateva minute bune. Fara distractii, fara nimic, doar pe oala. Apoi, etapa number doi e sa ii lase fara pempars. Si atunci o sa fie jale banuiesc eu Si cica 1 luna dureaza - io zau ca nu o cred, mai ales ca aici vad copii asa de mari cu pemparshi prin parc... Mi se pare chiar... nu stiu cum, copil care vorbeste, e super independent, dar are pempars. In fine, eu i-am zis ca nu cred ca se va putea, ea insa imi spune ca are experienta si de la cei 4 copii anteriori ai ei, si de la nenumaratii pe care i-a "treinuit". Ok, o las asa, oricum majoritatea actiunii la ea se intampla, eu trebuie doar sa fac acelasi lucru in weekend.

Se pare ca bebe sta cuminte cu tati si adoarme usor ... Aleluia

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

uf,ce bine daca reuseste sa il dezvete altcineva de pampi !!!!probabil are metode mai bune.
eu nu mai stiu..am incercat cu pampi pe el,dar nu face nimic la oala.de cateva zile de cand face IN NESTIRE pe el,face si la oala din cand in cand...
ma gandesc inca daca sa il mai las asa sa faca peste tot sau sa ii pun pampers si sa il pun la oala..
ma deruteaza faptul ca trebuie sa il pun la 10 minute si tot face !
face la UN MINUT dupa oala.adica ce program???
kk facea de 5 ori pe zi pe el,in schimb in pampers o data sau de doua ori.deci cand se simte slobod,face asa intruna !!!!!!
cred ca dureaza cateva zile,eu parca sunt tampita si nu mai stiu de la Sofia,dar vag imi amintesc ca m-am chinuit muuuult cu facutul la 10 minute si zeci de chiloti pe sarma !!!

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Uf Aelita, cu oala asta nu stiu ce sa zic, eu recunosc ca am fost comoda si au fost perioade cand cred ca ar fi fost mai receptiv, dar am ales sa le ignor si sa fac ce imi zicea pediatrul: sa stau pana la 2 ani. El a avut o perioada cand imi zicea ca face diverse, insa am considerat ca e prea mic sa il pun pe oala, fiind si baietel etc. Deci l-am lasat asa - plus ca tanti imi zicea ca nu are rost sa il chinui de mic, ca risc sa il blochez la un moment dat si sa se incapatzaneze

Si e drept ca la inceput l-am lasat sa vada si el cum e sa fie ud / mozolit - si s-a speriat rau, olitza a devenit bau bau si de atnuci nu mai mi-a zis ca face. Acum vad ca tot asa, face si nu imi zice, ba mai mult, minte Ai facut kk? NUUUUUUUUUUUUU minciunica mica. Acum vorbesc mutl cu el si ii explic ce si cum, plus ca de cand e pus pe oala imi zice ca sta acolo, cu Ilias, prietenul lui, ca face pishu (minciuniiica), stie deci la ce foloseste oala daaaar ... tot nu face :)

Uf si tanti aia de la cresa pentru cati bani ii dau ar fi si cazul sa il invete cu oala/WC-ul

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix ce frumusel e Robertelul, mai ales in poza in care rade m-a terminat! Am impresia ca seamana putin si cu tati acum. Si al meu dimineata sta in picioarele goale, cand vine de la gradi nu suporta, nu stiu de ce, are el un fix, numai dimineata.

Aelita ma topesc dupa nazdravanii tai, si tare va invidiez cu cele 26 de grade in aprilie! La noi ieri a nins toata ziua, azi am mers prin zapada, in balcon e plin de zapada inca

Mazare eu ii dau de pe la 9 luni, varza de pe la un an, si fasole de pe la 18 luni. Fasole pastai i-am dat tot de pe la 9 luni asa, asta dupa recomandarile de aici. Sunt fibre si sunt tare bune pentru copii. La gradi zicea doamna ca le facuse fasole mestecata cu usturoi celor mari si Patrick a cerut si el, si a mancat o gramada. Tot facea Encore, encore.

Cleo distractie placuta, poate trece infectia pana vineri! Am vazut-o pe Mara la cura de varza, tare simpatica! Parfumele in sticlute mici si eu imi iau de prin aeroporturi pentru ca tot asa ma plictisesc repede de un parfum. De bulversat copilul, nu stiu la voi insa al meu e tare usor bulversabil. Inca nu si-a revenit, si azi a facut show mare la gradi si a plans dupa taica-su. E de jale, nu stiu ce e cu el. Maine nu merge la gradi, mergem in Quebec toata ziua, deci alta bulversare pe capul lui, vineri mergem cu totii la gradi si ii facem ziua, o intreaga nebunie.

Si al meu a incasat de multe ori, nu reactiona in nici un fel cand o lua pe cocoasa insa cica de vreo cateva saptmani a inceput sa riposteze. Mai ales cu fetita de varsta lui se bate, cica o trage de par, apoi o pupa, daca o vede plangand, e tare impresionabil.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aelita, Mihaser, ce m-am amuzat cu trasnaile voastre....fii-mea are alta boala in ultimul timp: ia pixurile lui frate-sau si se scrie pe picioare de obosesc frecand...

Cleo, Mara mananca varza cruda?! adevarul e ca e sanatoasa...tre' s-o incerc si pe asta cu Cris desi nu cred ca o sa mearga. Eu ma gandeam sa-i dau macar fiarta.

Vad ca "operatiunea oala" e in toi...numai eu n-am mai pus-o pe cris pe olita de doua saptamani de cand a plecat tati la tara...el o mai punea dar eu n-am nerv sa-i ascult miorlaielile...oare cand oi reusi sa o dezvat de pampers!? Am inceput s-o las in fundul gol...daca o intreb unde face pipi imi arata olita dar cadn ii vine se pune intr-un colt si acolo face.

Aelita, la voi e deja vara in toata regula daca stati la maneca scurta...am inteles ca o sa se incalzeasca si al noi in week-end 24 grade...

Azi am stat vreo doua ore afara, am luat-o taras din parc...dar m-a terminat, dom'le...m-a alergat ca pe hotii de cai...jucariile ii erau imprastiate prin tot locul de joaca, toti copii se jucau cu ele, numai ea alerga capiata de colo-colo, pe la jucariile altor copii...nu stiu cum sunt ai vostrii afara, dar fii-mea n-are frate stare... sa stea si ea intr-un loc si sa se joace

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

A, mai voiam sa zic ca fasolea e una din putinele legume pe care le papa, deci daca n-as putea sa-i dau as fi terminata. Zice ca papa mingi si tot manaca cate una, cate una.

Mergi la inceput

Mihaser al meu n-a speriat tare acum cateva zile, s-a spalat pe dinti cu apa de la wc, insa din pacate in wc mai era si o substanta de dezinfectat. Am crezut ca lesin cand am vazut. I-am impins pe gat lapte, iaurt, toata ziua. N-a avut nimic, slava Domnului!

Foarte faina tricileta, noi am luat-o pe www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=4010580&cp=4185400.4185400&parentPage=family" target="_blank">asta am zis ca e mai safe asa incercuit, ca el ar lua-o de multe ori la goana, daca n-ar fi legat, mai ales pe strada.

Mergi la inceput

SIMONIX,da,nici Sofia nu a inceput cu oala inainte de 2 ani.cu el am inceput uuun pic mai devreme,mai e nici o luna si face 2 ani si am zis sa profit de zilele astea calduroase ca face acum f des in primele zile,apoi incepe sa fca mai rar,ca anunta iar frig,deci as putea sa continui daca face mai rar,sper eu..Ca altfel cald s-ar mai face dupca calendarul din capul meu abia prin iunie-iulie adica dupa 2 ani si am zis sa nu depasesc mult...m-oi fi grabir,nici nu stiu,daca vad ca nu merge intrerupem si incercam alta data.
ziceam ca poate reusim pana nasc eu in august,ca apoi o sa imi fie greu.
nici acum nu e minunat cand ma aplec de atatea ori,dar am zis ca ma simt bine zilele astea,ca dupa 7 luni cine mai stie daca ma mai aplec in vreun fel sau ii pun sa se schimbe unul pe altul

DOLORES oaaau zapada !!! cand e cald,vreau zapada,cand e frig vreau vara..
se anutna si aici iar frig..bine,frig adica or fi vreo 20
dar noi o sa inghetam,eu iar trec la pijamale

hahah cica o trage de par,apoi o pupa.e ca Andres,daca ma aude ca ma vait ma pupa.azi m-a lovit Sofia,fara sa vrea,a cam sarit pe mine,si ce m-au mai pupat amandoi !!!

cu statul pe oala..stam bine aadica stam !! ca altceva nu prea facem.nu il fortez,el sta bine merci,se joaca,se taraste cu oala-n cur pe unde are nevoie sa isi ia jucariile.deci nu il deranjeaza.
doar ca ori nu face,ori face un pic si se ridica ,imi arata,si la un minut face restul pe el..deci nu termina acolo.
ei,avem si noi cateva zile doar,prea vreau si eu sa fie gata cu pantalonii uscati in cur asa repede !

LUMINEL.depinde cum e parcul,eu ii las sa umble,uneori stau intr-un loc,alteori se plimba pe la toti copiii,depinde si ce face ..Sofia se plaimba asa,dar nu le facea nimic copiilor,punea si ea mana pe jucarii,dar aici se dau jucariile,ma uitam doar sa nu faca ceva,daca venea cu vreo juacrie o duceam inapoi..dar de fel le lasa si pleca dupa altele.
si acum amandoi stau si la nisip,dar se si plimba cand la leagan,cand la topogan...depinde de aprc,am zis,unele sunt mai cu pericole si trebuie sa stai dupa ei,care sunt mai mici si fara pericole,ii las,nu e nevoie sa alerg dupa ei.Bine,ei nici nu bat copiii,nu le fac nimic,am noroc ca nu trebuie sa stau chiar la un metru de ei.
dar daca e un parc mai aglomerat sau cu topogane mai mari,atunci trebuie sa ma tin dupa ei,oricum mare alergatura nu dau,ca nu alerg dupa ei pe topogan,eu stau strategic unde e pericolul mai mare,la urcare si acolo sus de tot,ca la coborare nu e problema.
alege un loc unde sa nuf ie pericole,sa nu te mai alerge asa.

DOLORES imi vine sa si rad,cu spalatul pe dinti din apa de wc,dar cred ca la voi nu a fost de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Sunt putin disperata, pe mine ma doare gatul si tusesc iritativ, Ilinca la fel...cred ca azi tb sa gasesc un pediatru...sa mergem la un control.
Nu se mai termina nebunia asta cu raceala...Mi-e si frica ce ar putea sa-i dea ei, asa mica?? sa o lase sa treaca?? Aseara a fost f agitata, plange, inghite greu, tuseste...
Aelita vai ce rabdare ai cu pipilicul. Eu incepusem intr-un timp, dar m-am lasat ca se uscau prea greu hainele. am amanat pentru vara. Cum vine Mirci acasa, o luam de la capat! Abia astept sa vina...sunt singura ca Bogdan e cu el in deplasare - nu suporta fara noi - si e taare nasol.
Doloress ce nasoala faza cu wc-ul..si Mirci are o pasiune, tb sa stau numai dupa el, il gasesc cu mana in wc mereu!
[red]

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput