**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, da vazusem ca e pt cei ce muncesc in EU, dar nu am vazut ca e vorba ca Ue sa plateasca... Chiar si asa, eu nu prea cred sa fie respectivii atat de favorizati.
Didi, la voi ieri a ziua mamei, in Ro s-a declarat ca fiind Ziua tatalui. Bugetari sunt intr-adevar prea multi in administratie, dar maica-mea lucreaza in sanatate unde e chiar lipsa de forta de munca. La fel si pensionari sunt multi cu n-spe zeci de milioane pe luna, la aia trebuie sa le ia, nu la amaratii cu cateva mil.
Nu e echitabila hotararea asta, ceea ce ma face sa cred ca nu se va concretiza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Problema cu reducerea salariilor si a pensiilor este generalizarea. Nu poti sa iei 15% din pensia unui om care a muncit o viata si are 300 de RON sau 400, ca sa mentii aparatul birocratic. Ar fi trebui t sa reduca numarul salariatilor unde sunt prea multi, adica, de regula, in structurile de conducere. Ca executivi sunt prea putini si aia prost platiti. Vorbeam cu sotul azi de chestia asta, are un coleg sef de birou la crima organizata si are 2700 RON salariul. Daca ii iau 25%, ajunge la aprox 2000-2100 RON. Sef de birou, atentie! Si, in conditiile astea, cum poti, ca functionar public, sa-ti mentii integritatea si sa nu iei o mica "atentie" ca sa inchizi ochii la unele chestii? Ia ghiciti ce o sa se intample cu coruptia... Imprumutul la FMI a fost cea mai proasta miscare economica, probabil stiti unde au ajuns tarile asa-zis "ajutate" de FMI. Am ajuns in lesa si o sa fie greu sa mai iesim din ea. Din punctul asta de vedere, ma gandesc serios sa emigrez.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Regulamentul 1408 cu masurile de securitate sociala (cel aplicabil si alocatiilor) este act normativ UE aplicabil direct in legislatia tarilor membre, fara a fi necesar act normativ national de aplicare (ca in cazul directivelor). Si este in vigoare din 1971. Dar prea putini stiu de el, de-aia am dat linkul, poate se afla cineva in situatia respectiva si se poate folosi de acest avantaj.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liviana, Ziua Mamei e atat la nemti cat si pe la americani si canadieni..de obicei la noi e doua duminica din mai.
in schimb ziua tatalui e de Inaltare, parca, sau duminica dupa inaltare.

Alina, exista multa info nestiuta.
De ex io nu stiam ca pot sa nasc in DE, fara sa iti stabilesc domiciliu aici, asta in 2004, nici nimeni nu s-a obosit sa imi zica, aveam asigurare, pt ca sotzul meu lucra aici. Asa cum si R a primit alocatia nu decand am trimis actele, adika dec 2004 ci de cand s-a nascut, sept 2004, retroactiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

M-am uitat pe Wikipedia si am vazut ca de fapt doar in Ro a fost ieri Ziua tatalui. In fine, problema e alta acum: se pare ca guvernul vrea sa elimine scutirea pe impozit pt cei din IT, plus alte masuri si ca toate ar trebui aplicate pana pe 20 iunie!
Culmea, dar si in US se vor introduce aceleasi masuri, deci e la nivel global, nu cred ca putem acuza doar conducerea din Ro.
Alina, eu nu te sfatuiesc sa emigrezi, clocoteste cam peste tot. Si e numai inceputul...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare

Am facut 3 anisori!!!!Multumim de urari!
Din pacate a fost vremea urata si am amanat petrecerea din gradina.Am sarbatorit in familie vineri seara.
Si eu vreau poze cu tortul trenulet.Si noi tot la modelul asta ne-am oprit.
Eu ma gandeam sa fac 2 rulade si un cheg si sa ornez pe forme.
Azi Rares a facut pip pe el din picioare si mai tarziu,cand eram la baie pt pipi s-a scremut un pic si a facut kk pe el(nu a mai facut kk pe el de un an si mai bine).M-a ingrijorat.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze noi:

http://community.webshots.com/album/577180114AWiUzO?start=48

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Reteta de tort trenulet, cu tot cu poza:
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/11/tort-trenulet.html
Si tortul care l-am facut eu la un an lui David:
http://good-times.webshots.com/photo/2235457160100722791CgwkiF

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Maya!
Carina de carrie!
Alynta arata super tortul!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco83 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, multa sanatate!
azi am avut multa treaba, rufe, etc.
Graty a mea e tare neascultatoare, parca vorbesc cu peretii nici cu amenintarile sau pedepsele nu mai functioneaza... o fi vreo faza a varstei? ai vostri cum sunt?...
ca a mea fuge de colo colo si trancane intruna, uneori am impresia cai surda ca ma ignora total... ce mai stau linistita ziua cand se uita la desene...

Mergi la inceput