**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic
Raspunsuri - Pagina 16
Irinusha spune:
Paul Cristian
Cezar & Vlad
Antonia
Alex-Gabriel
Cezar Andrei
Teodora
Anais
Teodora
Rares
Ioana Gratiela
Calin
Adriana
Sa cresteti mari si sanatosi!
Florentina!
Sanatate si succese!
Bine ai venit Coco! Sedere placuta pe aici!
Sanatate plantatie si un week-end fain!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
alynta27 spune:
O duminica frumoasa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
coco83 spune:
Multumim irinusha pt urare si salut!
Vad ca nu prea sunteti vorbarete p'aci...
Eu tot nu stiu ce sa fac, sunt in mare dilema daca s-o dau pe Graty anu asta la gradi sau nu... problema e ca inca se mai scapa pe ea pt ca nu vrea sa spuna, trebuie so pun eu la olita, ea nu prea zice... de mancat mananca singura numai cand are chef... in resat ii dau eu cu mana mea... e foarte incapatanata si agitata si din cauza asta mie teama so dau la gradi ca ma gandesc ca nu o sa se descurce fara mine... si cine o sa mai aibe grija de ea asa ca mine? eu sunt tare mamoasa si grijuie cand vine vorba de copii mei, dar si pedepsesc cand gresesc, numi las fetele de capu lor...
Voi iati dat la gradinita deja? sau o sai dati anu asta? va lasa inima sai lasati sa stea fara voi, fara sa stiti ce fac acolo?...
DidiAlex spune:
Florentina! Sa traiesti, sa infloresti 
Teodora de Motannel!
Rares de Carstea!
Anais de Corap!
Gratiela de Coco83!
Banuiesc ca ati petrecut pe cinste 
DidiAlex spune:
Calin Gabriel si Adriana, La multi ani cu fericire sanatate si noroc. 

si sarbatoritii zilei> Sofia si Dario La multi ani!!!!
Miha superbe pozele!!! ati fost in grup, Doamna de langa tine e mama ta, semnul intrebarii, urma dar nu l/am descoperit inca pe tastatura asta noua ![]()
Ah, de ziua mi/a am facut si io tortul cupola ninsa..si l/am aruncat la gunoi. a fost un dezastru
ce pregatesti la Dominic,,,intelegi tu semnu intrebarii
Anca, Poohy unde esti_
voi l/ati serbat deja pe Mihnea..poze ceva
Andrada, super Antonio. Asteptam revista presei..ca tare frumoase sunt info astea de inceput.
Coco, Bun Venit pe plantatie!!!
de unde vine inspiratia numelui Tabita...
mihamora spune:
Didi- in Granada am fost cu o prietena si cu Mateo si acolo ne-am intalnit cu 4 prietene din Barcelona, au venit pt weekend.Ce-a de langa mine e o prietena mai mica decat mine cu 1 an![]()
Imi pare rau ca nu a iesit tortul, cu ce l-ai inlocuit, ai cumparat?
De ziua lui Dominic as vrea sa fac asta , dar sa vad daca gasesc aici toate ingredientele si cat ma costa![]()
Andrada - foarte simpatic Antonio
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
madaiulia spune:
Miha arata super tortul. Sa ne spui cum iti iese.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Irinusha spune:
Sofia
Dario Antonio
Sa cresteti mari si sanatosi!
Nemtoaicelor, noch einen schönen Muttertag!
Miha, vazut pozele. Ati vizitat si Alhambra? L-ati dat la gradi in Spania pe Dominic? Arata fain uniforma de cole, smechereste rau!
Si pe tortul ala am pus de mult ochiu, dar nu ma incumet deloc. Sa-mi spui, te rog, cum ti-a iesit. Si daca mai ai timp, am pierdut link-ul cu tortul cupola ... poate ti se face mila de mine si mi-l mai dai o data. Multumesc!
Didi, ce tastatura? Computer nou? Da, da? :D Daca da, sa-l folositi sanatosi si voiosi!
Coco, normal un copil invata la gradi sa fie independent ... de nevoie invata sa se descurce. Nu-i rau deloc.
Pe mine ma sperie bolile aduse ... fi-mea mi se pare mica si ptr. ca am ajutor anul acesta eu una n-o dau. Insa fi-miu a mers la gradi de la 3,4 ani si s-a descurcat de minune, fara plans, fara crize ... doar ca era mai tot timpul bolnav. Cred ca face fiecare dupa cum ii dicteaza inima, situatia familiala. De la capsunei merg insa toti, daca nu ma insel.
Deci, e oficial, am scapat definit de pampers. Super usor si fara stres. Insa kk tot in chilotel mi-a facut ... si nu-mi vine deloc s-o stresez si s-o cert, ptr. ca mi-e frica ca tine de frica si aia suntem cu constipatia ei. Mai vedem ce o sa urmeze ... eu una sunt incantata, dupa cat de capoasa e si dupa cat mi-a urlat mai acum 2 luni cand am mai incercat nici nu ma gandeam ca o sa avem succes acum.
Week-end fain in continuare!
Sanatate plantatie!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
coco83 spune:
didi- multumim de urare... Tabita e un nume din aramaica, corect sar fi scris Tabitha, dar am aflat pe urma si inseamna "caprioara" eu am luat numele din biblie citeam la maternitate si am dat cu ochii de el si atunci mam decis dupa ce am nascuto- iar Daria - " posedata de bine sau dar de la dumnezeu"... asa am patito la ambele fete mam dus sa nasc cu niste nume in gand si dupa ce leam nascut si leam vazut... am avut alta inspiratie...
Irinusha trebuie sa ma hotarasc sapt asta ca se termina inscrierile la gradi dar tot nu mam decis, scumpa nui, taxa e 400 lei pe an...decisuperacceptabil, numa ca Graty e mai sensibila si mai bolnaviciasa ca Dariuta care e mai nazdravana si rezistenta, si ma gandesc si la ea mica, sa nu planga dupa sorsa, ea cu cine se mai joaca? cas tare atasate una de alta, mai ales cea mica de Graty...