Prietene la bine si la greu! - 4
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
dymomo77 spune:
Nu sunt acumulatorii de vina e desteptul care a reinstalat programele(ca mergea calculatorul tare greu) si a sters el ceva si de aia magaoaia nu recunoaste aparatul foto, de aia nu mai am eu sonor la caculator, nici BS player.
mami fericit de Dan Mihail
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miany75 spune:
Laurici -am rechinasa sa-i treaca mucisorii!!
lavi ce fain ca Rares e mancacios!! se revanseaza si el ptr.maraieli..
sunt ..puiul meu tocmai ce a zis "mama"..de doua ori ,una dupa alta..nu stiu cat o fi de constient ,dar ma simt grozaaav!!!
ma duc sa il iubesc un pic!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biara/Biara.jpg)
Biara spune:
Da Miany e si medic de familie, astept si eu sa faca pitica 6 luni sa o pot schimba de la actualul medic. Rares, si Maia tot asa face si cand reuseste sa imi prinda lingurita incepete sa rada, si o duce ea la gurita, sunt mortali acum , mai ales ca incep din ce in ce sa comunice mai bine cu noi.
Fetelor va las, ma apuc de proiectele mele, pana se trezeste pitica, mai arunc un ochi pe aici la o pauza de cafea LA MULTI ANI DOMINIC
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
dymomo77 spune:
La multi ani Domi.(noroc de voi ca uitam) sa cresti mare si sanatos.
Danut tocmai s-a intors pe burta pt un nani mai confortabil. Asta e ceva nou.
mami fericit de Dan Mihail
laviniablaga spune:
Miany, te felicit din inima...cred ca e incomparabila bucuria pe care o simti...si nu conteaza daca e constient sau nu...important e ca a zis..si ca ai fost acolo sa il auzi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
6 luni de dragoste intensa si neconditionata, de cand broscoiul meu imi insenineaza zilele si imi albeste noptile, de cand viata mea s-a schimbat complet, au trecut deja. E grea tare meseria de mamica, mereu ma inteb daca procedez cum trebuie, daca am luat cea mai buna decizie pentru broscoiul meu (care intre timp a devenit si soricel), daca nu ar fi alta metoda sa ii fac viata mai usoara si mai placuta, daca ii arat suficient cat il iubesc, mereu vreau mai mult pentru el. E universul meu, viata mea.
Desi sunt 6 luni, parca mai ieri plangeam la telefon la Shtephy ca nu mai pot, ca nu pot sa respir, ca nu mai vreau sa nasc,ca il urac pe doctorul care m-a lasat balta, toate astea dupa ce plecasem de acasa cu un ranjet pana la urechi, dupa ce asteptasem sa curga tot lichidul amniotic si nici un semn de durere si nu ma mai dadeam dusa la spital, iar maica-mea mai ca lesinase langa maine cand ma vedea ce calma sunt. 6 luni de cand am plecat cu un pampers pus la fundul meu, ca altfel nu stiu daca ma urca nenea in taxiul lui bengos si nou si tot aproape 6 luni de cand m-am intors acasa cu un broscoi cu pampers la funduletul lui. Doamne cat il mai iubesc .
Acum apoape 1 an, decideam sa rup tacerea si sa-mi astern si eu "perlele" pe paginile dc-ului si sa ies din umbra cititului, iar acum am langa mine gaza mea de 6 luni, putulica mea mult asteptata si dorita.
Desi in astea 6 luni am avut multe momente de ratacire, lacrimi, suspine, cred ca tot lacrimile de fericire cantaresc mai mult, da fapt sunt convinsa, nu doar "cred".
Va multumesc din suflet de urari la toate! Sanatate si putere sa ne crestem puiutii, sa ne dea DD!
ps. revin cu poze, cu cinstea, daca tot am primit felicitarile si vom contiuna cu dansul
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
mneasa
Mihnea doarme... si eu am intrat la povesti. In mintea mea, ieri era zi de lucru( era sa pun ceva la spalat) dar azi e duminica.... siiigur...
Dupa papica de cereale de ieri, bebe s-a trezit peste noapte cam la 2 ore( nu mai rar cum ma asteptam) dar numai de sete... ca lua cateva gurite si adormea bustean. Deci nu chiar bun....
Il termina dintocii... uneori am impresia ca simt zimti pe gingie... dar nu sunt sigura... ideea e ca plange isteric si e moftoros pana noaptea tarziu. Gelurile alea ( pansoral si dentinox) tin de la mar si pan'la par. I-am dat olecuta de panadol sa-l mai linisteasca acum. Chestia e ca imi adoarme numai in brate de la durere... si... mi-e ca pana il lasa dintii sa se linisteasca se invata in brate
Peste toate, cu tocaitul lui, dupa ce am lansat placinta de noaptea trecuta am scos pompa... spalat... fiert... si pompat lapticul din sani ca faceam explozie... asa ca lapte pt cereale mai am gata muls... dar oare mai vreau sa-i dau... daca nu mai papa bine la san???
Dymo, daca gasesc ceva sa ma incante va pun si poze cu rochia, bre, nu cu purtatoarea... eventual rog o tanti sexy sa o imbrace sa v-o arat.
lavi, multi pupici lu bebe sa treaca maraiala... sper sa treaca de tot si sa fie cel mai vesel si zambaret si linistit copil... sa compenseze lunile astea
Raluci, frumos explicat cu routerul. Eu am inginer de sistem in dotare( sora si cumnatu') asa ca prind cate ceva din mers... dar setarile pt router sunt facute de ei... si cand mi-a dat eroare... am scos si am pus pe direct... la fiecare venire din bucuresti au treaba de facut setari... si rad de mine.... Chestia e ca primul calculator demontat, sora mea l-a vazut la mine... si se uita ca la masini straine ( ianinte de facultate) acum... ma dau deoparte cand vin "sefii" astia de compuri.... calculatoristi dom'le... vorbesc codat
Scumpa... dar gazele nu trag la cantar , zic eu
hai sa va spun poanta de calculatorist:
Cum arata un cosmar pentru in comp?
00100101102
( daca nu pricepeti traduc)
Coque, rochia mea e decoltata adnac in v in fata si cu spatele gol ( de trebuie sa ma gandesc ce chiloti sa pun) deci greu de scos, pus ceva.
Cat despre mare... pai eu fac o reactie urata pe piele... dar urata rau... adica toata zona pe care o atinge soarele devine rosie instant ( umeri, gat, pulpele picioarelor) se umfla si da o stare de arsura si mancarime.. retine apa... deci e reactie alergica ( sincer, nu stiu daca e de la soare sau de la apa) Chestia e ca zonele alea urate se fac pe portiunile pe care cade direct apa de la dus... respectiv soarele...
trimit si mai citesc
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am deschis calculatorul, am citit o pagina si a inceput maraiala... de unde trag concluzia ca nu am voie la calc ci tre sa ma joc cu ea.
Am admirat scaunele de baie, bineinteles ca intai pe cel cu Teo, dar noi mai avem pana atunci...deocamdata salvam link.
Dy nush cat de restrictivi sunt cei de a upc, dar mi se are absurd sa le dai Mac-ul de fiecare data cand shimbi calc. Ziceai ca alta data ti-a mers sa faci schimbarea de fir fara alte modificari..deci dak mai apar probl..incearca ce ti-a zis Diana...iar dak tot nu..trimite-mi PM cu eroarea care iti apare, si te ajut cu placere.
Va pupik pe toate
Mami fericita de strumfita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biara/Biara.jpg)
Biara spune:
Inca una si fug, sotul lucreaza la UPC, cand vine de la serviciu il intreb care e treaba cu ip-urile, dar din cate stiu eu, setarile se fac pe baza MAC-ului de la modem, oricum daca aveti ceva probleme dati-mi PM (sa pun o pila).
Va pupacesc pe toate si am fugit...........
Miany felicitari pentru MAMA, deci urmatorul bebe va fi fetita
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biara Miany felicitari pentru MAMA, deci urmatorul bebe va fi fetita ![]() Bianca, mami de ![]() Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea |
daca e sa ne luam dupa asta ..nu..pt.ca a zis "tata" mai repede...
![](icon_smile.gif)