Prietene la bine si la greu! - 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna doamnelor!
Sint si eu aici pe bancuta, nerecuperata (stau cu pagina 1 deschisa si nu apuc sa parcurg nici listuta mesterita de Krelia) si obosita moarta.
Dupa un week-end de smotru, carat mobila si alte munci, azi a fost o zi odioasa in care toate lucrurile si persoanele s-au revoltat impotriva mea. Tot azi a fost si ziua in care s-a decretat ca nici morcovul aburit nu e bun, nici simplu,nici amestecat cu cereale sau cu putin lapte. In general nimic nu e bun, deci fi-mea va minca lapte si coleasa d-aia de orez pina la 20 de ani cind va trece direct pe votca Pina si acum ma razboiesc cu nenorocita asta de reclama la Pampers care intra peste scrisul meu.
Ufff, acu ca m-am miorlait ma duc in urma sa citesc cit apuc pina oi cadea cu nasul in taste.
Sper ca toata lumea e bine, revin
Va pup fara exceptiune

Mergi la inceput

Dar va si anunt repede pina nu uit si incep sa ma pling cine stie de mai ce, ca de ieri piticuta se ridica singurica in fund, de la orizontala pina sus cu sprijin pe palme, daca o tin eu de glezne, ca si cum ar face abdomene.
Sint tare mindra de ea, micuta bebe Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
pina la 20 de ani cind va trece direct pe votca

Daca tu crezi ca fi-ta o sa astepte 20 de ani ca sa deguste vodca, cred ca ai uitat deja cum era cand eram noi tineri mamica obosita si Lila ridicacioasa.

Noi am bagat 1 ora plimbare (pe stradutele pline de liliac inflorit) cu copilul in wrap, in care a si dormit de la 8 la 9... vedem acum ce va urma in programul serii ca plansetele deja au inceput

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Ralu_seby foarte frumoase poze.

Vreau sa va intreb ceva voi va puneti deja copii in scauneul de masa? Ca eu am impresia ca e prea devreme pentru al meu ca nu sta mult in fundulet si numai il vad cum cade intr-o parte sau se apleaca in fata. Oare e al meu mai lenes?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANCUTZA multumesc de raspuns.

MONIS liliac inflorit?! La noi inca nu e inflorit

Mergi la inceput

Daaaa, liliac inflorit in tot Bucurestiul de am innebunit, de abia astept sa vina si teii sa adulmec. Nu prea stiu cum sa facem si noi sa iesim seara in familie, ca mie barbatul imi vine pe la 8 acasa, iar la 9 asta mica trebuie bagata la baie ca altfel se supara tare daca ii stric rutina. Si inca nu e chiar asa caldut afara ca sa-mi vina sa ma duc la plimbarica numai eu cu ea, ca si-asa mor de sale de cit imping la cariucior cu many pe muntii si vaile de la noi din parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Ralu_seby foarte frumoase poze.

Vreau sa va intreb ceva voi va puneti deja copii in scauneul de masa? Ca eu am impresia ca e prea devreme pentru al meu ca nu sta mult in fundulet si numai il vad cum cade intr-o parte sau se apleaca in fata. Oare e al meu mai lenes?

ALI mama lui MIHAI

Noi l-am pus in scaunul de masina (0-18 kg) de la patru luni si jumatate, cum este montat in sensul invers de mers, sta tolonit cu picioarele in sus pe spatar (se gandeste la varice), mie nu-mi placea cum statea in scoica si am decis sa-l plimbam in scaun auto, cu spatarul pe treapta cea mai lasata.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Monis am zis si eu 20 de ani ca sa intelegeti ca o sa incerc sa o cresc bine dar din pacate n-am uitat cum erau lucrurile cind eram eu la liceu. Offf, ca mi se face parul maciuca (acu' din perspctiva de mamica) de fiecare data cind imi amintesc copilaria si adolescenta mea si timpeniile si jocurile periculoase (de genul patinat pe lacul inghetat)
Eu cica acum recuperez tot capitolul ca sa pun de placintica miine dimineata, dar pun pariu ca uit totul pina miine asa ca mai bag de acuma ca am vazut ca a pus Diana poze frumoase, m-am uitat la premiera cu muschetarii la baie, restul miine la
Ma grabesc sa-i zic si lui Dominic pt cele 6 lunite, sa fie sanatos si norocos. Am vazut ca la ceas aniversar mami RamoC si-a pirlit si o tzatzica, sper sa treaca repede si sa nu ramina semn. La intrebarea cu steriletul nu stiu sa-ti raspund, mie mi-e cam groaza de asa ceva ca am o prietena care a avut si care zicea ca il simtea Dupa mintea mea, eu as zice sa largesti putin locu pe acolo si apoi sa-l pui
Am vazut si poza bestiala cu bebelina de Mariaandreai cu ochelari de soare, e tare scumpa
gabitza e foarte frumushel aquapod-ul ala, cred ca Dragos si Eva ar fi tare scumpi la baita in el
Monisu eu am o mie de jucarii mostenite de la vara-mea, cel mai de succes la virsta asta e tot ceva gen arc deasupra capului de care atirni chestii, doar ca e mai inalt si mai rezistent decit arcele de la salteluta si se pot trage de el in sus ca sa se puna in fund. Iti pun miine poza daca vrei
Trimit strudelache asta si ma bag sa citesc si live ce mai ziceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Gata macaroanele...ia,poftiti! O berica are careva si pt mine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Gata macaroanele...ia,poftiti! O berica are careva si pt mine?

Dau eu, dau eu
Iote iti umplu halba si ma duc catinel la culcus ca nu mai pot
NB!

Mergi la inceput