Intrebare catre contabili/salarizar in constructii

Intrebare catre contabili/salarizar in constructii | Autor: Bianca B

Link direct la acest mesaj

Va rog foarte mult sa-mi dati cateva idei privind "particularitati ale salarizarii in activitatea de constructii" acesta fiind un subcapitol al lucrarii de licenta cu titlul "Aspecte contabile ale activitatii de constructii-montaj"
Sincer nu am nici cea mai mica inspiratie

Multumesc anticipat

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Nu-mi pierd speranta! Sper ca cineva sa ma poata ajuta.
Noapte buna

Petrecere 1 anisor

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

N-ai profesor indrumator?

Mergi la inceput

Sigur ca am dar in afara de planul lucrarii alt ajutor nu mi-a dat. Asteapta sa vin cu idei si doar zice daca sunt bune sau nu.

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Iti recomand sa lecturezi Contractul colectiv de munca la nivel national, si sa-l compari cu cel de ramura. Ai sa vezi ca in constructii salariul minim este mai mare. La fel sunt particularitati in privinta orelor de lucru. Atentie ca nu trebuie sa depaseasca limita maxima admisa (vezi Codul Muncii). Trebuie sa spui ceva si de mobilitatea angajatilor; deplasarile in interes de servici (pe santiere)si/sau detasarile. Atentie la detasari. Au regim limitat si se pot efectua doar in anumite conditii.

Succes

Mergi la inceput

Mariana multumesc foarte mult. Studiez contractele in weekend si iti spun cum a mers. Multumesc

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput