Am auzit de multe ori afirmatii foarte cinice vizavi de femei si ma intrebam daca nu e o maniera de a refula propria frustrare? Aici ma refer la cinism venit din partea unor barbati. Ma gandeam ca poate au suferit esecuri in iubire, sau sunt frustrati, sau pur si simplu nu pot gandi nimic frumos. Nu plec de la premisa ca parerea mea este corecta, nici pe departe, este doar o simpla opinie si ma intrebam oare ce mecanisme psihologice pot pune in miscare un cinism urias? Poate fi si doar un pur egocentrism sau iubire de sine...Sau poate fi doar un punct de vedere...
Ce parere aveti?
De la barbati??? Cele mai rautacioase comentarii despre femei le-am auzit de la alte... femei!
Ce cuvinte mari folosesti tu (egocentrism, cinism urias)! Sunt doar cuvinte, un fel de "hai sa rupem firu-n paishpe" cand explicatia simpla este una: mereu va exista mancatorie intre oameni/femei, mai ales cand exista un interes comun.
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 De la barbati??? Cele mai rautacioase comentarii despre femei le-am auzit de la alte... femei! |
E doar un mecanism de protectie.
Cine a fost cinic cu tine, de te-a determinat sa deschizi subiectul asta? Si ce numesti tu cinism?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)