Loc de intalnire al vechilor aspirante cap. 17
Raspunsuri - Pagina 4

valentinag spune:
Dana, sper sa nu ajungi acolo totusi! Nu-s ce se intampla, dar aud tot mai multa lumea ca este in pragul divortului!
Ma duc sa vad pozele puse de she!
Astery
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Relya spune:
Dragele mele, nu aveti idee cat de mult ma bucur sa vad un pic de miscare aici...si eu am lipsit mult, o vreme chiar nici nu am citit (rusine sa imi fie ), iar cand am revenit nu stiam unde sunteti. Cu greu am gasit subiectul.
....na ca m-am emotionat !!! toate fetele

Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandana dana, sa va traiasca copila! eu inca multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt a mea desi.... am imbatranit la propriu de cand mi-a umplut viata! acum plang ca o proasta ca am gasit-o intamplator pe Androix la subiectul despre scoala pup p e toata lumea! dandana mamica de gargarita ![]() |
Acum am vazut ca mi-ai scris!

Dana, sa va traiasca micuta si sa va bucure sufletele! Si poate nu ajungeti sa va despartiti.

Sheherezada, ce frumusete de fata!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

asteryaro spune:
Buna dimineata!
Razvan al meu a implinit 6 ani ieri .
E baiat mare, in toamna merge la scoala la clasa 0...
Si eu ma bucur tare mult ca ne-am regasit.
Anca Wish?
Tumpi?
Lachione?
Mirelutza?
OanaB?
Asi?
Liana?
Sa fac prezenta, poate mai revin din fetele vechi si foarte vechi .

valentinag spune:
Oooo, ce-a trecut timpul! La Multi ani Razvan! Sa va bucurati de el astery!
Mirela e o burticoasa, are 5 luni cred, nu-s daca mai scrie pe aici pe undeva.
Chiar ma gandeam zilele trecute cand am vazut o poza cu una din fetele lui Anis, cat de mare era, si asta m-a facut sa ma simt batranaaa, de cand bantui pe forumul asta, a trecut atata amar de ani si eu tot ca la inceput sunt, o biata aspiranta! Imi vine cateodata sa-mi bag picioru si sa las balta speranta si visul ca intr-o zi o sa fiu ca voi, cu o minune alaturi, dar tot eu ma trezesc la realitate si-mi spun ca as fi cea mai mare fraiera sa arunc speranta in prapastie, s-ar putea sa n-o mai gasesc niciodata!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Androix spune:
Astery, la multi ani!
Vale
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

dana p. spune:
Ce ma bucur ca v-am scos la lumina!
Astery, sa-ti traiasca Razvanelul!
Incerc sa-m fac curaj singura, si sa gandesc pozitiv, dar cand ceva se rupe si vrei refaci sa fie ca nou, ramane totusi nodul si nu vreau sa traiesc toata viata de-acum incolo cu noduri.
Eu nu mai stiu cum sa pun pozele cu mandra mea, doar daca vreti sa-mi dati pe PM adresa de mail sa v-o arat.

dana p. spune:
Shehe, acum am vazut poezele cu cea mica si este o frumoasa! Sa-ti traiasca si sa fie cuminte!

sheherezada spune:
Androix multumesc,seamana cu tatal ei
astery La multi ani pentru Razvanel,eu am emotii inca de pe acum gandindu-ma la scoala
valentinag eu cred ca atata vreme cat inca mai ai sperante nu e totul pierdut.Desi, eu am ramas insarcinata, atunci cand toti doctorii nu mi-au mai dat nici o speranta.Si mi-au zis ca pe cale naturala nu mai exista nici o speranta.Si totusi...Cred ca am folosit de prea multe ori cuvantul speranta.Neuronul meu e cam obosit!
Relya
dana Imi doresc sa nu ajungeti la divort desi exista unele cazuri cand e mai bine asa.
Multumesc pentru complimente.Cat despre cumintenie...Maia e hiperactiva.Si m-am obisnuit sa traiesc alaturi de o mica tornada. la toate fetele.
Poze