Aspirante optimiste - FELICITARI BEBELU!!!(484)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
Madutza cum mama lor nu stiu ce are baiataul?Of medici astia...sanatate multa micutului!Ar fi o surpriza sa fie bebe
Oricum daca nu e sper sa nu fi dat in altceva
Inca nu-i sigur ca merg maine doar banuiesc ca de aia mi-a zis sa-l resun maine si ca vine in Romania
Bebelu o sa te anunt cand primesc,multumesc
Din cate am citit eu e posibil sa ai dureri de burtica la inceputul sarcini,daca te doare tare sa iei nospa
Sa ne spui si noua rezultatul la beta!
Joann gata cartofi prajiti?
Cosmi
JoAnn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Joann gata cartofi prajiti? ![]() |
sunt gata mancati de vreo 2 ore.
deja iar imi e foame

nu e adevarat 

sa vad daca trece doar cu un iaurtel
8+
vas spune:
BEBELUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI SCUMPA MEA.!!!!!!!!

..
bravo.........mai dar cum ramanea cu vinerea viitoare.....ei ai trisat!!!!!!!!!!!!Si eu care azi vroiam sa imi cumpar un test dar am zis sa nu trec peste ce am stabilit si tu...........
bravo, ai mare grija de tine!!!!!!!!!!!!
euu sunt atat de ocupata de ma dot toate.....sunt Z 25, cred ca pe joi poate cumpar si eu un test ca acum cred ca e totusi prea devreme......
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
vas spune:
tot eu....bebelu ce test e ala????? ma duc si eu sa-mi iau!!!!! am un chef de facut.....poate imi gasesc linistea asa.![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
cos_minutza spune:
Vas iti raspund eu,sper sa nu se supere Bebelu
testul facut e Surecheck.Tinemi pumni

Cosmi
camcris spune:
vas eu cred ca este sure check dupa cum arata poza
hai mai repede ca ne gandim la tine
am facut si io un test azi si bineanteles negativ, mie trebuie sa-mi vina uratii azi, dar nici bebe nu e

cos_minutza spune:
Camcris da tu ai ciclu ceas nu?Imi pare rau ca nu a iesit pozitiv dar pana nu ataca armata mai e o sansa
Cosmi
camcris spune:
asa este cosminutza eu il am ceas nustiu ce am patit luna asta
stii cumva daca de la pastilele de clostilbegyt poate intarzia aparitia ciclului,eu am luat 5 zile doar
eu luna asta am facut si polidin dar nu cred ca are influenta