Aspirante cu vechime medie (51)
Raspunsuri - Pagina 16
vrmoana spune:
Am uitat sa va las 

.
Trebuie sa plec devreme de acasa, pt ca vreau sa ma duc la finante sa completez fisa fiscala, ca cica intra in greva de maine sau de nu stiu cand.
oana
"Where there's a will, there's a way."
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisaS
Dementiala scumpica! D unde fata din spate de la Ambasada Americii? Nu oi lucra la ei..ca daca da am nevoie de niste informatii! http://lt1f.lilypie.com/mS2Om4.png |
fix in spatele ambasadei
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
filipac1979 spune:
Buna
eu sunt o mai veche aspiranta care mai mult citeste decat scrie. va stiu de mult si va citesc mereu cu placere.
am si eu o intrebare la voi - maine ma duc sa-mi fac o punctie ovariana - am un chist de vreo 5cm (cred) si pt ca nu a cedat deloc la o gramada de tratamente, medicul meu mi-a propus o punctie. m-am uitat eu pe net, am vazut ca nu e mare lucru - da voi ce stiti - are vreun efect sau e asa sa ma amagesc ca nu ma operez. a trecut cineva prin asa ceva, in tot timpul asta de cand incearca sa aiba un copil?
multumesc mult si o zi buna!
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui filipac1979 Buna eu sunt o mai veche aspiranta care mai mult citeste decat scrie. va stiu de mult si va citesc mereu cu placere. am si eu o intrebare la voi - maine ma duc sa-mi fac o punctie ovariana - am un chist de vreo 5cm (cred) si pt ca nu a cedat deloc la o gramada de tratamente, medicul meu mi-a propus o punctie. m-am uitat eu pe net, am vazut ca nu e mare lucru - da voi ce stiti - are vreun efect sau e asa sa ma amagesc ca nu ma operez. a trecut cineva prin asa ceva, in tot timpul asta de cand incearca sa aiba un copil? multumesc mult si o zi buna! |
Salutare,
Eu una nu stiu sa-ti raspund. Esti bine venita la voi, daca vrei sa si ramai, bineinteles.
Ati beut bre cafeaua? Pe unde umblati iar?
oana
vrmoana spune:
Sunteti niste rele.
Nu vreti sa mai scrieri deloc. Las' ca abandonez si eu subiectul si fac testul si nici n-o sa va spun rezultatul. Na.
oana
vrmoana spune:
Aaaaa si nici cafea nu va mai dau dimineatza.
oana
Arianna_M spune:
Aoleu ......ce rea te-ai facut ![]()
atat iti trebuie sa nu ne spui
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
claudela spune:
Neatza!Haideti la o cafeluta si la o poveste!
Va servesc cu cafea cu mare drag...
POVESTEA MIRUNEI
ancadragoman spune:
Iotete la ea...ai facut test?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!