ARADENCE DC (141)
Raspunsuri - Pagina 19
ILDI25 spune:
Tot eu
Am vazut toate pozele ,le astept pe cele ale Adei , si poate imi fac si eu timp sa pun cateva.
Gabi hai zi cum te-ai petrecut.
Miha ce fain ca va apucati de casa .Sanatate lui Vic.
Carmen aveti in plan o schimbare de domicilui? Cum stati cu olita?Noi deja ne-am imprietenit cu ea ,progresam .
Cristina vacanta placuta! Maine plecati ,ce fain.
Flavia bine c-a scapat Bogdi de Moldamin ,acum e mai bine?Cum e la gradi, sau mai linistit apele?
Ada eu nu te pot ajuta cu costumatie de carnaval ,si eu sunt in mare cautare dar deja incep sa ma dau batuta ca nu se intrevede nimic. Si la David va fi ceva serbare saptaman viitiare , saptamana europeana , in grupa lor s-au numerit o gramada de etnii si David va fi reprezentantul maghiarilor va trebui sa zica ceva ,sa cante ,dar n-avem costumatie specifica si in cel mai rau caz va fi imbracat cu un costum slocvac ca ala ii este bun .
Na, am scris destul ,va pe toate si bucutari-va ca viata-i minunata!
monica70 spune:
GABI cu intarzaiere la multi ani !
ADA am scris atunci ca n-o mai las ,m-am inteles cu profesoara de inot ca revin cu ea in septembrie.
ILDI bafta la examene.
Noi suntem ok ,n-am decat noutatea ca daca revin nenorocittii astia la indemnizatia de 600 lei trebuie sa ma apuc urgent sa imi caut serviciu! Deja am inceput sa imi trimit CV-uri ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
adablackcat spune:
Ildi, esti mortala...In cazul asta si Iulia e facuta in mers, ca nu-i place acasa, tot ar pleca! Fain de voi ca mergeti in concediu. Si ai mei ar vrea la mare, dar nici anul asta nu se intrevede nici macar la orizont.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Ildi, bafta multa la examen si la licenta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
monica70 spune:
CARMEN am uitat ,am vazut si eu si pozele voastre.Tare mi se pare ca a crescut Serban! Se vede ca pui atat de rar poze!
Si eu as vrea o intalnire cu strumfi cu tot,ma bazez ca daca vede copii multi ar sta si Tudor cumintel locului ,ca altfel ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
Hello fetele,
Si Bogdi e pe drum facut , toata ziua numa asta aud "meigem la Alex?", "meigem a Vladut?", meigem la Nico si Alesio?", etc.
Ada, nu am costumatie da stiu ca am vazut ceva masti si parca si costume la magazinul ala chinezesc din Armonia, sper sa nu te induc in eroare.
Moni, am auzit de treaba cu indemnizatia. Si cumnatumeu e suparat, ca era trecut el in concediu de ingrijire copil .
Gabi, ma bucur ca v-ati distrat de ziua ta.
Ildy, bafta la licenta. Bogdi e ok, nu s-a mai imbolnavit. Maine dimineata mergem la analize, ca saptamana trecuta nu am apucat sa le facem din cauza unei idioate de la Labormed .
In rest la fel, ma simt tare tare obosita si fizic si psihic. Sper sa fie vreme buna sambata si duminica pentru ca mergem la pescuit la ceva pensiune langa Savarsin, la Caprioara si abia astept. Bogdi va inaugura undita primita cadou de Paste.
DianaR spune:
Hello la fete. Ada eu am un costum de spiderman si de batman, nu stiu daca merge, probabil iti trebuie ceva floare, leguma, insecta, personaj de poveste... La cat ii de urias Vlad al meu sigur ii vin lui Vlad al tau (la multi ani btw). Pe Iulia poti s-o faci fluturas, gasesti in jegson set de aripi cu antenute dragute si ieftinute, ii mai dai ceva bluzita pe corp pe care cosi niste linii de material sau buline mari si ciorapei cu bulinute si iaca fluturasul.
Eu sunt in plin proces creativ. I-am facut si la Timi rochita, urmeaza costumas de fulg de nea ptr Timi la gradi si costum de superman ca altfel face Vlad cu nervi ca Timi are inca un costum si el nu.
Ma enerveaza vremea asta de mooooor!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
adablackcat spune:
Diana, e absolut superba rochita. Chiar te stii, ai talent. Iar Timi arata ca o printesa imbracata cu ea. La carnavalul nostru ideea e sa fii "ceva", nu conteaza ca-i batman sau spiderman. Merci de oferta, m-a sunat si Miha si trece maine sa-mi aduca ce are ea costume sa aleg ceva. Daca nu li se potriveste niciunul revin pe forum.
gabitzica spune:
Salutare!
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea.
Eu mi-am sarbatorit ziua la lucru cu colegi si cu chef de lucru, culmea! De la lucru am plecat al ora 17 direct la TM cu Cipri si copiii. Am fost la mall, ne-am plimbat cu scarile rulante pana nu am mai putut, am mancat, dupa care am mers la film( Iron Man 2). Am avut emotii cu Ioana ca nu o sa aiba rabdare, dar a fost cuminte. Am fost de 2 ori la pisu cu ea in timpul filmului, deci rezonabil zic eu
CristinaR vad ca m-ai contactat pe toate caile, bine ca ai reusit sa dai de mine
alinamoro spune:
DianaR, wow ce super ii rochita!
Vad ca-ti place sa cosi si ai talent, ti-ai putea face o afacere cu costume de carnaval.
De unde cumperi materialele?
Ada, am aflat si eu acum de carnaval ...Ade va avea o rochita de Alba ca Zapada, nu stiu exact daca-i buna de ea (o primim de la o fetita). Daca-i prea mare apelez la "floricica" ta.
Ildi, succes la examene!
Ce fain ca mergeti in Italia! In ce zona?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze