ARADENCE DC (141)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Flavia, sincer nici eu nu stiu exact cum sa interpretez rezultatul tau, cert este ca nu-i prea ok, de fapt stiai tu ca ai hernie de disc. Sper sa o mai ameliorezi si sa nu te doara tot timpul.
Miha, ai divortat de homeopatila? De ce mergi la Andron, ce problema are Alex? Zici ca-i place la Matia la inot? Ce fain! Vezi ca m-a sunat cineva de la voi asta seara, cred ca Victor.
Te-am auzit ca ii trimiteai la culcare si am inchis apoi ca tot"alo, alo" si nimeni nu zicea nimic.
Alina
![](vampa.gif)
![](cat.gif)
![](bonjovi.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Nu am divortat, doar ca la probleme din astea mai ciudate, Andron mi se pare mai bun. Homeopatila nu a reusit sa-mi rezolve problema lui Alex. Are pe coate, genunghi, in zona si pe fata gatului niste bubitecare-l mananca rau de tot.
I-a placut mult lui Matia, l-a intrebat Susu acu seara daca mai merge si maine si a zis ca da, ii radea toata fata. Atat a fost de dulce la dus, s-au repezit aia mari sa-i regleze apa si tot campionul ii ziceau. Matia era bulversat, statea sub dus si nu facea nimic, samponul l-a pus jos si nu s-a atins de el, apoi l-a luat si a venit la mine.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
DAVID LA MULTI ANI!
Buna seara .
Evident ca io am stat inauntru . Dovada aici http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-05-03/18:25:12 Diana e cu casca galbena langa scara,daca nu v-ati dat seama dupa gabarit
Am profitat ca am uitat sa ii aduc papuci si am bagat motiv ca o tin sa nu alunece pana acolo
MIHA super ca i-a placut atat lui Matia ! Io eram atat de ametita de cap ca l-am vazut pe sotul tau acolo cu strumfii cand a intrat, dar nu m-am prins ca incepe si Matia inotul si nici nu l-am recunoscut inauntru,mai ales cum erau toti deghizati cu castile alea pe cap.Ziceai ca-s colegi ... sper sa fie ca pe Diana nu ma pot baza.Si antrenoarea a zis sa nu o inscriu inca nici miercuri pana nu vedem cum o fi.A fost ok la inceput pana cand la o intoarcere (ca la inceput i-a pus pe margine ba pe burta ba pe spate) nu a alunecat taman Diana in apa Si gata sperietura si smiorcaiala si deci nici n-a mai cooperat in continuare.Un singur baiat s-a mai smiorcait dar de la inceput si am inteles ca mai fusese la doua initieri dar la cealalta antrenoare.Pe langa ca s-a speriat tremura si de frig,ca dupa aia i-a bagat pe ceilalti in apa si dadeau din picioare tinandu-se de bara,dar dumneaei ii era frica si se tinea jumate de bara si jumate cocotata pe scara ca un cocostarc
Nu mai zic ca au urmat scufundarile
la care nici atat n-a cooperat.Si la inceput cand doar i-a pus sa se ude si stropeasca pe fatza am vazut-o ca tot parlamenta cu antrenoarea pe-acolo,dar s-a executat.Ea zice ca are mobilitate si tra la la ... dar degeaba daca e speriata de bombe si capoasa
Partea draguta e ca vrea sa mai mearga,dar degeaba merge daca va continua sa stea agatata de scara
Ea a vazut plute pe-acolo pe la alte trupe si voia d-alea
Sa mai amintesc ca erau vreo 15 din care doar Diana si inca o fetita mai mare,restul baieti.Si majoritatea mai mari si mai solizi,Diana nu se asorta deloc cu restul.Iar acasa colac peste pupaza a facut si niste istericale beton la baie cand am spalat-o pe cap
Cam astea fusera aventurili ... bine au fost mai lungi ca de la gradi doar am schimbat-o,am fost la dentista ca avea o carie micuta,dar in principal o dor cele doua masele de 6 ani care stau sa iasa.De-acolo am fost la terasa la Astoria la o inghetata apoi am mai bantuit pe mal in zona salii polivalente ca ajunsesem prea devreme. Care mai aveti fete,le-ati dat la inot? Cum a fost?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Moni, io ti-am zis...a fost la Activ Iulia, acum doi ani, inca nu avea 5 ani nici ea, si i-a placut, nu avea probleme la bagat capul in apa cand inota, ca-i place, dar nu i s-a spus ca tre sa-l si scoata imediat, nu sa ramana cu el acolo, si imi zicea ca ea nu poate sa-si tina respiratia asa mult... Ideea e ca a invatat mai mult sa mearga in spate cu pluta, nu reusea prea mult sa inainteze. Ei ii place mult in apa si inoata putin, i-ar trebui un curs adevarat, ca la Activ e cam apa de ploaie.
La multi ani David! Ieri mi-am adus aminte ca duminica a fost 2 si ca a fost ziua lui.
Flavia, nici io n-am idee ce scrie pe acolo, dar is multeeee...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Buna dimineata,dau io cafeaua ca Ada a uitat
ADA mersi stiu ca ai mai zis,dar voiam amanunte.Deci la Activ a fost.Asa am auzit ca ca acolo nu prea ii invata sa inoate.Asa i-ar placea mult si Dianei,adica balaceala ( excluzand evident de la placere scufundarile ) plus ca acolo cred ca ii invata in apa mai mica nu? Problema cea mare e ca ei i s-a recomandat insistent inotul si inca demult.Si deci nu doar initiere ci sa mearga frecvent.Apai asa miorlaita cine sa o ia?
Tu poti sa o dai linistita pe Iulia aici,ea e mare si cred ca s-ar descurca grozav.Dianei ii e frica si fiindca e apa adanca.Chiar si mie mi-e frica acolo chiar de stiu sa inot cat de cat,adica doar bras si ala cu capul afara din apa,ca am invatat sa inot la doar 17 ani
Am fost la un curs la bazinul de la padurice si din 10 zile am prins doar 7 ,ca mi-a venit CM.Am reusit doar sa traveersez odata bazinul cu pluta in zona cu apa adanca (si imi tremura fundu' de frica
),in rest doar in apa mica am exersat.In continuare am mai invatat singurica pe la stranduri si mare ... dar tot nu-s in largul meu unde stiu ca e apa adanca tare.Recordul personal de inot a fost (pe vremuri) la balta de la Vladimirescu de parcurs traseul de pe mal pana la insulita aia si atunci cu frate-meu calare pe saltea in paralel.A decretat ca stiu dar isi moarta de frica
Inapoi am venit io pe saltea.Iar barbatu-meu habar nu are sa inoate,ei si Diana e capricoarna ca si el el adica zodie "de pamant".Io-s rac "de apa" si-s terminata dupa inotat,doar ca nu prea am antrenament si deci rezistenta,asa ca logic ca mi-e frica sa ma avant unde e apa adanca.Iula ta e rac si ea ,nu? Pe Vladut nu il dai?
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Pt. Vlad mie mi se pare cam devreme, iar pe Iulia ma gandesc s-o dau din nou, sa invete "dechiar". Si eu am invatat pe la 19-20 sa inot, si stiu ca asta e cheia...sa nu-ti fie frica si sa fii foarte relaxat, sa respiri normal, chestii de-astea. Si la Activ e mare apa, doar la un capat se ajunge la fund, nu stiu cat ar ajunge Diana si acolo. Eu m-am invatat singura si-mi place si mie, chiar daca-s de "aer". Multu de cafea!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Multam de cafea,
mai Moni era cat pe ce sa ma iau de tine ca nu i-ai facut si lu fi-miu o poza mai de aproape, dar te scuz stiind ca o sa-i faci azi. Si nu te mai da atata dupa colt cu apa mare. Si la activ e la fel de adanc doar ca e bazinul mai mic. Orice apa iti trece peste cap e apa mare. Deci te ineci tot atat de bine si intr-un bazin cu 1,80 m si intr-unul cu 2 sau mai mult. Iar la Diana problema se pune si mai bine. Pe de alta parte nu cred ca o sa gasesti undeva bazin cu asa apa mica pentru Diana, iar unde ajung jos cu picioarele nu vor invata sa inoate. Ca urmare cerc vicios. las-o in pace ca se va obisnui. si cel mai bine ar fi sa nu intri cu ea. Surprinzator cum isi schimba copiii atitudinea cand se vad singuri cu un parinte.
A fetele, ala mic de dupa scara e Matia, cu slipi portaocalii si casca albastru cu alb.
A sa va zic o faza cu Alex la Andron. ne intreaba medicul daca n-a avut Alex ceva soc puternic, ceva stres foarte mare in ultima perioada. Eu zic ca nu-mi amintesc, dar Alex zice ca a avut. Atunci cand am fost in parc si mami n-a avut apa destula si a murit de sete.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Miha . Cum ai putut sa uiti ca era sa mori de sete in parc? Macar daca era el mort de sete...mai intelegeam ca-i soc pt. el! Io m-am prins care e Matia din poze.
Hai mai Clau mai resusciteaza-te si aici!
monica70 spune:
MIHA vezi ca azi nu se tine curs,a zis ca miercuri sa venim ca azi are ea ceva treaba.Miercuri n-am de gand sa mai intru cu ea.Mortal Alex
Sorry ca scriu tot aiurea si tot trebuie sa editez dupa,dar ma chinuiam sa il adorm pe Tudor in carucior,in sfarsit am reusit.
Ieri cum m-am mai plimbat cu Diana tot la discutii aiuritoare m-a bagat M-a intrebat daca si ea o sa fie batrana si a declarat ca ea nu vrea
Pe urma ca daca o sa faca si ea copii o sa le dea sa suga? Si or sa o muste de tzatze cum a facut Tudor cu mine?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Multam de Ada.
Moni, bafta la inot. Astept si eu sa creasca mai mult Bogdi si sa-l duc, poate ii trece frica de apa. Cat despre mine si eu sunt ca si tine, stiu ceva, dar lipsa de antrenament isi spune cuvandtul si frica de apa mare la fel.
Miha, m-am tot uitat dupa Matia, l-am reperat in cele din urma.
Eu is cu capsa pusa de dimineata, de la munca mi se trage si asa m-as duce in lumeeeeeee .
Azi ma duc sa-mi citeasca doctorita rezultatul si sa vedem ce zice, e mai rau ca acum 5 cand am facut ultima data RMN sau nu?!
Aseara am stat si noi pt prima data in fata blocului vreo ora si ceva, s-a jucat cu copii si au desenat pe asfalt, parca ma vedeam pe mine acum o gramada de ani mazgalind si jucand fotbal.