LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
mirela, andreea, sanatate micutelor
carla, N mananc mai mult de la noi si pun sare in mancare dar muuult mai putina decat inainte. zahar n-are de unde manca.
laura, ce frumoase sunteti
noi am fost la serpi ieri, poze aici:
http://apha.shutterfly.com/13386
philip spune:
mirela, da, e posibil sa manance mai putin, NU o forta, ai grija sa fie hidratata. dieta ziele astea ar trebui sa fie banane, orez, mar copt si paine prajita. uscaturi, stii tu. sa nu-i dai mult lichid o data ca sa nu-l vomite, aici zic medicii ca o lingurita pe minut ca sa-l asimileze (saruri de rehidratare). si d e posibil ca la a sa fie mai sever, organismul tau e mult mai calit ca al ei. capul sus ca trece
miruta spune:
CARLA..nu ma supar,de ce sa ma supar.recunosc ca nu am mari cunostinte in domeniu.asa ca daca asta mi s-a spus sa ii dau ,asa am facut ...nu stiu daca e virala sau microbiana,nu stiu sa citesc rezultatele de la laborator ,din pacate.
ALYNTA...ma bucur ca e ok Matei.
ANDREEA...multumim.Da ,stiu cum e cu regimul si cu hidratarea.ma gandeam ca totusi ar trebui sa pape ceva...acum a papat la 4 2 mere coapte cu branza.Nu o fortez.imi plac pozele tale pe camp...la cele cu serpi nu m-am uitat ...am fobie ...
Nu stiu daca v-am spus,stiu ca am scris pe blog...fata mea de duminica trecuta a plecat singurica in picioare si deja merge destul de mult...o camera de bloc de la un capat la altul.
Mai nou eu o tot strig prin casa si dupa ce o strig ii spun da,mami,da...ea a asociat numele ei cu DA...acum de cate ori o strig imi raspunde da .stiu ca nu-i constient dar e o scumpa.
alynta27 spune:
Miruta bravo pentru mers!
Philip ce faina iesirea! Cum statea nenea ala intre serpi...brrr! Fain tatuajul! N. era somnorici in carut! Si peisajul era superb! Ce bine ca aveti asemenea locuri de agrement!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
miruta spune:
LAURAAA...ce frumoase sunteti !pupam maseluta !nu pot vota acum ca inca doarme piticania (sa vedem la ce ora se culca diseara ca de obicei nu mai dormea la ora asta ).promit sa votez cand se trezeste.
ALYNTA...multumim.
alynta27 spune:
Lauraa ce fete frumoase acolo! Tu arati ca proaspat vopsita si iti vine bine culoarea! Ce stil "haotic" de a-i iesi dintii are fiicata! Ce bine ca ai ajutoare si s-au oferit sa stea cu ea! Va mai relaxati si voi! Bravo!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
badriana spune:
Buna seara fetele,
Am citit pe diagonala, pupam bb-ei bolnaviori.
La Multi Ani Alessia, sa fi sanatoasa si norocoasa!
Legat de meniu noi mancam cam asa:
6.30 180ml lapte
9.30 cu greu 1/2 mar cu cereale
13.30 supa/ciorba de pui cu multe legume si paine + felul 2 depinde ce avem. Cateodata mananca tot alteori doar cateva linguritze. Ii place mult fasolea verde.
14.30 180 ml lapte
17.30-18.00 cereale desi saliveaza la jambonul de curcan a lu'frate-sau.
20.30 150 ml lapte
22.00 150-180 ml lapte
Ma dispera cu laptele, iaurt doar cateva linguritze, zice pas la ou si ficat iar restul alimentelor doar le gusta.
Ma gandeam sa incerc si alte alimente la masa de dupa amiaza. Poate niste paste sau piure de cartof. Pestele l-am lasat dupa 1 an ca e mai alergem, si ea ma mosteneste.
Tot 6 dintzi avem si nu se vede nimic nou la orizont.
Mirutza bravo pentru mers
Carla, ce geniu mic ai tu acolo? Sa faca propozitii simple de la varsta asta. Si fata mananca foarte bine.
Cris, bine ai revenit.
Ganesha, de la noi.
Pupam si celelalte fete, fug ca plange Irina, ii face ceva Andrei.
Adriana
CarlaV spune:
Miruta, felicitari pentru mers!
Noi am avut o zi de vise rele. Saby a facut prostii continuu, nu vrea sa asculte sub nicio forma, se catara pe bufet, pe aspirator, pe calorifer, pe spatarul scaunului meu pivotant, pe cutii, ii atrag atentia si face mai rau. A facut caca pe parchet langa patul meu, apoi a calcat in el si l-a raspandit prin casa, l-a pus si pe un puzzle nou terminat si lipit pe care voiam sa-l pun pe perete. Apoi a facut tot ce a putut sa o loveasca pe sora-sa, o ciupeste, o strange de maini/picioare, o trage de par, o musca, se urca toata pe ea, ii da cu capul in cap, ii ia mana cu care se tine, ii suceste degetele, ii pune piedica, o trage, o impinge... si asta continuu, si cu cea mica la noi in brate. Orice ii zicem ne contrazice, desi am avut destul timp sa ne jucam numai cu ea. La un moment dat a venit sa spuna ca vrea sa-i scot floricica din ureche. Am crezut ca glumeste, dar cand s-a uitat sotul, isi indesase in ureche un bob de porumb pentru floricele, pana in capat, nici nu se vedea. Nu stiu ce a fost in capul ei ca n-a mai facut asa. Am incercat sa-l scoatem cu batista bebelusului, nici nu se misca, am pus ulei in ureche si degeaba, intr-un final, dupa aproape o ora de chin, l-am scos eu cu o sarma indoita. Ma si vedeam la urgente cu ea.
Apoi, sotul a stat toata ziua cu ochii in monitor, nu s-a uitat la ele nici cand i-am spus ca plec sa arunc gunoiul, acum a intrat sa-si faca baie de o ora si m-a lasat cu cea mica sugand si dormind si cu cea mare distrugand tot. Am niste nervi de-mi vine sa-mi iau campii.
Larisa a zis azi UNG la unghie si "mai vea d'aia" la mancare.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
coraly spune:
Uau, dar Lari e un fenomen! Inregistreaz-o sa o auzim si noi. E foarte foarte devreme sa vorbeasca asa. Sergiu a facut la 18-19 luni prima propozitie de 3 si era in fata comparat cu multi copii de varsta lui. La 10 luni mi se pare de-a dreptul iesit din comun. Ar trebui sa o duci la un centru pt copii cu aptitudini deosebite, sa o evalueze.
Vreau sa va intreb daca ai vostri bebei danseaza. Dominic e mortal, ne distram de el tot timpul. Daca e in fund, incepe sa batzaie si sa cante si el cand incepe muzica, da din cap si, mai nou, daca e in picioare, se lasa in jos si da din fund
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
coraly spune:
Andreea, faine pozele! Ce era cu toti serpii aia?
Si fetele in albastru ce faceau? Mi-a placut foarte mult toboganul in 3 valuri! Mortal!
Ieri i-am dar piciului 2 linurite de iaurt din comert, pe la 17,30. Si pe la 9, 10 seara a tras niste urleteeee. Acuma nu stiu daca de la el sau de la dinti, ca un colt de molar superior e afara si restul sunt umflati tare-tare...
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line