LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata fetelor!
haideti la o cafeluta!

avem si noi o mare surpriza...Naty are 2 zile de cand mergeeee, se pare ca albinutele noastre cresc si ne uimesc pe zi ce trece
dovada, char daca e in haine de scandal...e prima seara de 'pasi independenti':
http://www.youtube.com/watch?v=3Zx9nHX9KaQ

Alynta, foarte bun meniul, si mie mi-au facut cu ohiul cremvurstii in foietaj; ai mai facut? sunt buni reci?

noi vom avea 3 feluri de rulada (de pate, de cascaval cu ciuperci si rulou din piept), cas, piftelute in seminte de susan, pui shangai, ruloauri din foaie de clatita cu urda si marar..si poate cremvurstii cu foietaj; ceapa si ridichi + gratar (frigarui, ceafa si mici)

Laurra, frumoase achizitii; si eu as lua un leagan, dar oare e mai bun din plastic sau din lemn?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Eu am avut o dimineata tumultuasa! Matei s-a trezit urland ca nu nimerea sanul sa suga!! Apoi David se exprima liber tipand! Iar eu am simtit ca ma clatin si ma fac mica! Am papat ceva , baut o cafea si-s ca "noua"! Acum initiez o iesire la aer inainte de 12, ca apoi urmeaza somnicurile de amiaza, dar....pe rand!
Numai bine! Pe mai tarziu!
Clody poate prinzi o ora de odihna pe parcursul zilei, cand va dormni copilul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

felicitari nataliei si mirunei pt primii pasi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

se pare ca albinutele noastre cresc si ne uimesc pe zi ce trece

se da startul la distractieeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alic ce frumos merge micuta! si ce mandru e taticul de ea

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Anda, multumim!
Clara e nemaipomenita, astept sa se trezeasca Naty ca sa ne uitam cu sonor!

Laura, multumim! tata e cel ma bun prieten al ei! de distractie!

fetelor care dati cereale, vreau sa stiu in ce consistenta le faceti si cam ce cantitate? eu ii dau Nataliei cu lingurita pentru ca nu stie sa traga din biberon, voi faceti la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sa;lutare.
Azi e o zi mai lejera la birou asa ca am mai citit si eu.
Am vazut ca se discuta despre vocabularul albinutelor. Si noi ne putem lauda: mama, tata, mami, tati, gata, hopa, hinta, cheia, Aaali (Alin),pa, tai, pac (cand arunca ceva pe jos), papa, apa (Alex a spus apa foarte tarziu dar Mara spune apa corect inainte de 10 luni) oaia face beee, mielul face meee, asta raspunde ea cand o intrebi, ne striga prin casa, raspunde cu da, spune pa de cate ori vede ca cineva se imbraca.... Ce mai mie mi se pare foarte mult pentru varsta ei avand in vedere ca Alex cam atat vorbea la 2 ani. Eu cred ca nu-i vorba de nici un geniu ci pur si simplu de ritmul fiecaruia de dezvoltare.
Mai am de citit cateva pagini dar acum tr sa fug cu Alex la medic ca e cu febra de ieri si-l doare o ureche care a si curs peste noapte. Asa m-am saturat sa-i vad bolnavi, cred ca o sa renuntam la camin dar inca nu am gasit solutia pentru asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Alice, niciodata nu am dat din biberon, nici la primul copil. La inceput i-am facut mai moale si apoi mai solid. Acum am momente cand ies mai tari decat trebuie si atunci le mai subtiez. Unele ii plac mai tari, dar altele nu.

Am uitat sa zic ca nici pe la noi nu se taie turta sau mot, n-am auzit de astea!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alic si eu ii dau lui sebastian cu lingurita cerealele..el papa ca. 250ml seara...

am si eu o intrebare, mai sunt bebei care stau incontinuu cu gurita deschisa? pe al meu l-am poreclit "gura-casca" deja...ca tot timpul se uita mirat cu gurita deschisa

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neata fetelor,

A adormit piciul si am venit si eu fuguta la o cafeluta.

Anda, Alina printre altele eu am facut si baghete cu salam uscat, telemea si oregano din foietaj si au iesit bestiale, toata lumea le-a laudat si au trecut mai ceva ca pita calda! Aveti aici link-ul http://edithfrincu.blogspot.com/2009/08/baghete-din-foietaj.html Eu nu am pus ketchup.

Eu ouale le-am umplut cu sunca presata, ciuperci si cascaval taiate foarte marunt amestecate cu smantana si condimentate. Sunt mult mai gustoase decat cele traditionale. Pun si pozici imediat sa vezi cam cum au aratat.

Laurraa al meu doarme fara sosete, nu le suporta... Pana si ziua se descalta de ele, tot timpul trebuie sa am grija sa fie incaltat, mai nou isi da jos si pantofiorii

Clody offf, offf imi pare rauuuuu! Sper sa isi schimbe micutul obiceiurile cat mai repede!

Carla felicitari pentru Lary! Este absolut incredibil!!! ambele printese!

Sa va zic ce a facut piciul meu ieri...

1. m-a blocat in camera... a tulit-o in camera cealalta si a inchis usa... nu era inchisa de tot insa el era pe partea cealalta in picioare si se proptea de usa si eu pe cealalta parte rugandu-ma sa nu cada ca nu il pot prinde... nici nu puteam iesi ca il imburdam eu

2. a "gustat" un fir de iarba care la inceput i s-a oprit in gat... apoi a stranutat pana l-a scos pe nas dupa care repede l-a bagat inapoi in gurita...

3. i-a spart nasul la tati...

Alic inca o data felicitari Nataliei! Parca tu zicea de curand ca nu o sa umble de ziua ei nu? Vezi cum se schimba toate?

Fetelor, poze cu Darian tuns inca nu am pus.. urmeaza...

Mai revin daca imi mai amintesc ce mai vroiam sa scriu.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput