Prietene la bine si la greu ! 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gata bucataria....gata si parcul. Poate reusesc sa conving copil sa mai bage un mini-schlafen pana la baita (eh, ce maestra as fi...)

Am facut si guacamole. Verdict: nu-mi place . N-oi fi respectat reteta sau oi fi prea pentru gusturi nobile ...da' zau daca mi s-a parut ceva mega-special. Si-acu', ma gandesc, cum naiba ii dau io copilului treaba din asta, daca mie nu-mi place? Probabil va trebui amestecat cu alte chestii...(aceeasi problema mi-o voi pune si la spanac....acolo va fi grav de tot, ca nu-l suport sub nici o forma)

Diana, spor la lucru in continuare!

Tina, nu mai inteleg nimic. Eu traiam cu impresia ca banana e alergena. Mersi de raspunsuri.

Lidia, Lalu, cristinica, in albumul meu, in cel numit Stuff

Ancu'...pentru mine nu stiu daca mai fac avocate ..poat epe fi-miu sa-l pacalesc, tinand cont de proprietatile lui

Doris, super activitati ce are Mateo, asa cum ii sta bine unui bebe de 4 luni jumate . Hai, citeste si revino!

Smaranditza, exact asta am vrut sa spun si eu intr-un mesaj anterior. Insa, dupa cum ne-am cernut aici, nu cred ca se va pune problema de suparari. Vorba aia, aici este "la creme de la creme"
Apropos de urechi..si eu am un fix cu treaba asta. Rares doarme mai mult pe partea dreapta, indiferent cum l-as aseza. Iar cand se intoarce cu capul, isi trage urechile dupa el...si le pliaza, direct. Si ma dispera...ca si le-a departat de capsor. Sper ca atunci cand ii va creste parul mai mult, sa nu dea impresia de clapaug Iar cand plange, se trage de ele, zici ca-s telescoape

Cory, nu papa de fiecare data bine...uneori n-am treaba cu el, insa alteori trebuie sa ii facem atmosfera

Cuscri, atat pot sa spun: de n ori

Alexa, dobrogeana e belea...dar si aia cu carne, valeu mama.... Gata, am tacut!

Lauricu, Rares al meu sta linistit in scoica....iar in masina, nu mai zic. Cred ca seamana cu taica-su, ahtiat dupa mirosul fierului si ala de la toba
Petele de morcov le-am mai estompat cu Vanish pus direct pe pata si lasat peste noapte.

Lumi, nu te supi, sigur ca te vrem aici . Si Diana se intreba mai devreme oare ce fete n-or fi aflat inca.....hai, .

Gata placinta, maraie Albastrel, se apropie ora de baita si papa...

Inca odata, multu' mult de aprecieri! Chiar nu ma asteptam, really!

Edit: mesajul il incepusem pe la un 6 seara

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lalu - ce mica-i lumea .

Cory_B - n-am prea inceput de fapt diversificarea, i-am dat doar de gust... sa vada si el ca lumea-i mai mare decat gustul laptelui de mama . Dupa 6 luni incepem.

Krelia - daca vrei sa scoti samburii de la banana, o tai pe lungime in 4 si tai apoi partea din mijloc. Sunt pareri si pareri, ba ca e alergena, ba ca e ideala ca aliment de inceput. Lasand asta la o parte, cred ca samburii pot fi scosi la inceput pentru mai multa siguranta

Lalu, Ava, Cory - noi tocmai am experimentat 8 ore la dus spre parintii mei si 7 ore la intors (cu masina). N-a fost greu cum ma gandeam eu . A dormit putin, dar in rest ori a cascat gura prin luneta la ce s-o fi vazut pe acolo, ori s-a jucat... i-am mai cantat eu... de astea, nimic deosebit. Asa cum zice si Andre

Diana - sper ca maine langa apa plata servim si pozele cu creatia

Ancutza - am vorbit la sfarsitul filmuletului, in rest mi-am tinut gura ca la masa nu se vorbeste - aiurea, cu o mana filmam, cu una hraneam, cu una ma stergeam pe frunte
Sper ca la Iasi te vezi cu modovencele noastre faine, da? Bafta lui tati cu jobul cel nou

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Se coc aici "placintele" care mai de care
Apropo de asta: cum fiecare placinta are reteta ei si gustul unic, la fel si aici; astfel ca, nu cred ca mai trebuie sa ne tot purtam cu manusi sa nu suparam pe careva ca nu face parte nominal din "placinta" noastra. e destul de greu sa nu omiti pe nimeni si nu mereu avem timp de "placinte elaborate"

Cred ca manusile au fost uitate la vechiul subiect si cred tare ca toate fetele care scriu aici inteleg ce spui tu, nu am nici un dubiu

Despre apa la bebelusi, am inteles de la dovlecei ca unii au inceput sa bea apita dupa introducerea solidelor, apa pe care inainte nu vroiau sa o vada.

Despre rosul degetelor de la picioare... am rezolvat usor, sta mai mult descult

Mai am de recuperat, dar trimit inainte (ca zmeul buzduganul ).
Vroiam sa mai zic multumesc pentru aprecierile la adresa lui Iulian, dar chiar nu e nimic deosebit in filmulet, l-am facut ca nah, e copilul nostru si sa avem si noi o amintire (am mii de poze, dar filme doar vreo 5-6). Cred ca toti bebelacii fac la fel

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ne-am intors din plimbare..iar eu sunt terminata...si cum inca nu e ora de somn a fetei..tre sa rezist. Am citit din urma, dar la oboseala mea sa vedem ce-mi mai aduc aminte.
Lalu ai dreptate este o firma de textile care produce pt export, nush exact numele si nici nush unde au magazin de desfacere, dar dak te intereseaza aflu. In schimb sunt multumita de hainutele lor(am doar body de la ei)Nu ma intreba de preturi ca nu stiu,body-urile le-a obtinut sotu de la cineva angajat acolo.
Krelia dak tastaura mea l-ar tasta pe "p" n-ai mai avea motive sa citesti ciudatenii.
Lumi dak nu aparei azi, maine te sunam.
Ionela dak te intrebi cine e "isteata" care nu s-a semnat...nu te mai obosi... mi-am dat seama abia cand am ajuns la pozele Siminei.
Sa va povestesc cat ametita sunt. plec din dormitor cu 2 obiecte, telefon(sa nu sune in cameara in care adormise fata )si biberon golit(sa il pal si poi sterilizez) ...cate unul in fiecare mana. Ia ghiciti ce fac eu... dau drumul la apa, pun biberonul pe masa si plec cu tel spre chiuveta. Incerc sa desurubez ...si realizez ca eu am tel si nu biberon in mama
Sa va mai zic una proaspata, era cat pe ce sa ma alatur in clubul mamicilor cu copii care au cazut. Stau cocotata in mijlocul patului si tin in brate fata si scriu acest mesaj. Tin o perioada fata in brate, o mai pun pe pat iar in brate, si ca sa scriu cu 2 maini mai mult o pun pe burta.(Andra in principiu nu se rostogoleste de pe burta decat cand are chef... cam 3-4 rostogoliri pe sapt) Unde am pus-o pe burta mai era loc de inca o Andra si jumate pana la marginea patului. Bine bazata ca nu se va rostogoli..si dak cumva o face..are loc... pun ambele maini pe tastatura... si cand dau 'vizualizeaza' arunc un ochi la fata..care bineinteles ca tocmai se rostogolise si era cu manuta si umarul in afara patului. M-am racit toata...si Promit sa nu mai fac.
Va pupik...incerc sa adorm fata si sper sa revin

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare la ceas de seara
Monis normal ca sunt pe felie cu Lili, nu degeaba ne plimbam in parc, mai o bere cu pesionarii la table, mai o tuica cu pescarii, bine ca stiu copii drumul spre casa. Cat despre tanga gri povestea fu asa, cand m-au intrebat fetele cum este fnduletzul lui Vlad am zis ca bine, pana mergem in vacanta se vindeca frumos si poate sa faca plaja si in tanga, la care Lili s-a oferit sa-i ia unii gri, io acum astept
Dymomo chicco poly, gasesti in Carrfour, la produse de bebelusi, am vazut eu azi, este drept ca in Buc. dar cred ca au in toata reteaua.
Smaranditza nu fi supi din cauza la urechiusa lui Timi, se poarta si Vlad tot cu stanga este, dar este haios. Sotul a zis ca recurge si el la schoci, eu l-am rugat sa fie macar de hartie
Laurairina asa cum a zis si Diana, si eu am pus vanish pe pete, unele ies altele nu
Ava noi plecam in calatorii, prima acum in mai de rusalii la bulgari si vacanta mare pe 21 august la turci cand Vlad va avea 10 luni. Vor fi si mai mici gen o Oradea, sper sa ne descurcam
Mai vroiam sa spun cate ceva, insa sunt terminata, Vlad plange de 2 ore, baga mana pana la cot in gura si igneste a voma. Ma gandesc serios sa-i pun supozitor (cel homeopat recomandat de Adre) eu cred ca s-a cicatrizat rana.
Ma bag la baita si poate mai revin
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LUMIRICHARD ce ma bucur ca ai aparut

KRELIA da te rog la fata un link cu albumul Stuff ca am inceput sa behai de cand caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mai fete cu copii ale caror urechi vi se par clapauge, puteti sa le puneti banderole din alea de fetite pe cap la bebe, cand se pun la nani si se rezolva, daca de caciulita e prea cald si nu le puneti de obicei.

Lumi, tare ma bucur ca te "vad" sexy mommy!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS ce dulce e IULIAN cand papa marul. Asa de bine se vede inocenta copiilor...cum se uita el la tine: cu incredere dar si teama de ceva necunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza - am vorbit la sfarsitul filmuletului, in rest mi-am tinut gura ca la masa nu se vorbeste - aiurea, cu o mana filmam, cu una hraneam, cu una ma stergeam pe frunte
Sper ca la Iasi te vezi cu modovencele noastre faine, da? Bafta lui tati cu jobul cel nou

da' multe maini mai ai matale ... te-am auzit pe final dar a fost prea putin

si eu sper sa ma vad cu moldovencele, bine, daca si ele or vrea

merci, saru'mana

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Nu mai stiu cine zicea de buric. Al meu e negru parca sunt un dalmatian.

mami fericit de Dan Mihail

iarta-ma, dar

nu ma mai pot tine de ras si acum hranesc copilul de culcare, daca ma pun pe hohotit, adio somn. Asa ca rad aici cu voi, pot, da?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi eu stiam ca s-au anuntat fetele cu PM-uri la tine dar ma gandeam ca nu ai mai intrat pt ca ai fost busy si nu ti-ai verificat mesajele ... sa nu te mai gandesti vreodata ca nu esti binevenita , sunt convinsa ca toate fetele s-au gandit la tine

multi

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput