Prietene la bine si la greu ! 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Cuscri De acord cu ce spune Moni. Si pentru mine avodaco e cah, asa a fost intotdeauna, dar de cate ori ma simt rau bag o tura, cu o fatza super scarbita. Spre surprinderea mea, Chiara rade avocado cat ii dau, fara sa se strambe ca ma-sa. Monisule Cand ti-a crescut a 3-a mana si ce-ai mancat sa-ti creasca? Nu de alta, sa te urmez, ca mi-ar trebui macar 3. Strumphy Data viitoare lasa loc de 2 Andra si jumate. Scuze, mi-a placut descrierea, bine ca nu s-a intamplat nimic. Many Daca nu i-ai pus inca supozitor, incearca sa il tii in mainile calde si sa-l zdrobesti putin. Multa sanatate! Lumi Am intrebat mai multe fete de tine Smaranditza Era o idee buna lista asta, buni ar face cap de lista. (Azi a mai scos una: "sa nu uitam s-o intrebam pe pediatra daca e normal ca tremura din manutze cand urla de foame". "Alo, matale cum faci cand imi ceri inghetata de pepene?" Ionelo ) Stephy Cred ca Raluci e pe sub banca, nu pupam noi in seara asta cinste. Si vorba aia, fira de catering a avut, pedichiura / manichiura facute, ce-o obosit-o, nene? Gata, la culcaric cu mine. Va pup cu drag chiar fara exceptie Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Andre, esti mortala cu perlele lui buni Nu ma pot opri din ras. Sper sa nu trezesc copchilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ca de obicei, in we bat campii singurica pe aici, trimite-ma careva la plimbare

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Da de ce sa te trimit la plimbare??? De ceva vreme ma tot tin sa te intreb ceva pt oracol ...cand ai fost acasa..ai avut timp si de veverite?

Mami fericita de strumfita

veveritza - proaspat cocotata pe net

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monisule Cand ti-a crescut a 3-a mana si ce-ai mancat sa-ti creasca? Nu de alta, sa te urmez, ca mi-ar trebui macar 3.

spanac de-al Kreliei
(si mie-mi place, NU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Monis sunt si la Iasi veverite dar cele din Vatra Dornei mi se par altfel..imi aduc aminte de copilarie.
Gata pe azi...Noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oh vaz ca va arde buza de nerabdare. No atunci mi s-a facut mila si am bagat repede 2 poze cu prima creatie serioasa a casei de moda Diana si Nicoleta Arad-Paris-Milano : voila! et encore une fois!

Revin. Si mai incarc poze intre timp.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Oh vaz ca va arde buza de nerabdare. No atunci mi s-a facut mila si am bagat repede 2 poze cu prima creatie serioasa a casei de moda Diana si Nicoleta Arad-Paris-Milano : voila! et encore une fois!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

pfoaiiii Diana, cat de tare este!!!! Cred ca Vlad e in .
Cand produci in serie mai mare, pune-l si pe Santiago pe lista plssss

gata, fuga la culcare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Krelia si eu am problema cu spanacul, urasc sa-l spal, sa-l gatec, sa-l mananc. Sotul pleca pe la prietene sa manance si el o frunza de spanac. Acum insa ptr. Vlad sunt hotarata sa gatesc, o sa vad cum fac.
Andre inca nu am pus supozitorul, dar cum adica sa-l incalzesc in palma si cum il mai infig?
Monis eu unde il vad pe Iuli cu marul?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana, tu ai facut costumul ala?
Am ramas ca la dentist!
Bravo tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Filmulete

Pot sa zic doar...BRAVO!!!

Mergi la inceput