LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Kea

Noapte buna sa aveti!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

EVA MARIA, MONICA, TUDOR,TEODORA,GAZULINA SI SOPHIPHI--La multi ani!
N-am mai ajuns pe aici de cand am admirat pozele lui David-...superba petrecere Oliska.
Altfel, noi ne distram acum cu o bronsolita...domnisoara e indragostita de vulturi ...ii tot arata in carticica si povesteste despre ei de cand am fost la un spectacol cu pasari rapitoare intr-un oras medieval..altfel,m-am dus cu alex sa ii facem certif de nastere ro anastasiei(intr-un final glorios) si i-au furat la coada la consulat masinuta( o porcarica, dar doar pe aia o avea la el) si a inceput asta sa urle: mama, mi-au furat les lutins masinutza abastra !!!...un sfert din lumea de acolo era pe jos de ras...3/4 doar mustaceau ca erau cam "lutins"(cred ca spiridusi rai se traduce - aia de il tot fura pe Noddy)...
asa ca faimosu certeficat ne costa 105 euro+o masinuta...nu mai vb de alea 3 ore la coada cu geanta in brate ca imi era ca imi pleaca vre-un "papier" sau portofelu' dupa masinutza....si e gata peste 2 luni... sincer, nu-mi ardea de umblat prin ro ca in afara ca as fi iesit poate putin mai ieftin cred ca pierdeam de 3 ori mai mult timp.asa ca de acum are statu roman inca un cetatean in plusla statistici.

Magdy-nu iti face pb cu ro...ti-am povestit in febr ca Alex ne raspundea numai in fr...intre timp, s-a dus cateva ore la scoala ro de la ambasada si a venit maica-mea (din pacate, sapt viitoare pleaca). acum dl raspunde in ro si nu continua imperturbabil in fr cum facea pana acum si are un vocabular bogat (a stocat bine datele ca noi numai in ro ii vorbeam)...Dar, cum iti spuneam si atunci, e nevoie de putin efort si de un "declic", care musai sa se produca in jurul varstei asteia ...Daca mai ai dileme pe tema asta, o sa incerc sa te "luminez" cu placere (acu ca am experienta proaspata)

Cu cresa...noi suntem la ceea ce se cheama cresa familiala ...mie mi se pare cel mai bun sistem (din pacate nu exista peste tot): o las la o tanti acasa, care tanti e angajata unei crese cu toate cele necesare (educatori cu diverse specializ, dr, psiholog, nutritionist, etc)...Mai are doar o colega( ar putea avea max 2)...tanti o duce la cresa (in localul resp), la piscina sau in excursii(activ astea depind si de varsta copilului) la pranz se intorc la ea si dupa siesta ies in parc sau au alte activ...Si Alex a fost tot in sistemul asta si aveau si activ de socializare gen dupa siesta se duceau la gustare la vreo colega a lui tanti ca sa invete sa se poarte in vizite...in sf, initial am fost dezamagita cand am primit loc la cresa asta ca eu vroiam la cresa colectiva (cand am cerut loc pt Alex)...acum mi se pare cea mai buna varianta....Nu se vede cu multi copii zilnic...Cand merg la activ cresei sunt pe grupe de max 10 si in restul timpului e doar cu colega ei, asa ca e mai mic riscul sa se imbolnaveasca...E mult mai bine ingrijita avand o pers care o cunoaste bine alaturi de ea tot timpul si in + chiar se creeaza o legatura speciala (zic eu)...Stiu ca in ro asa ceva nu exista, dar v-am pov ca idee ca eu cred ca e interesant pt un copil sa fie intr-un cerc "mai mic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

'neatza cu in mana!!!

citesc despre tot mai multe fete care au dus copiii la analize de sange si vreau sa va intreb cum ati ajuns aici, mai exact daca a fost ideea voastra sau propuneree doctorilor
tot citind despre analize la voi m-am dus miercuri la dr. mea si, bineinteles, am intrebat-o daca ar fi bine sa facem si noi. raspunsul a fost ca ne-am vazut lunar si daca ar fi observat ea ca e ceva anormal (ex. nu are pofta de mancare, nu creste bine in greutate, s.a.) ne-ar fi trimis la analize fara sa-i cerem noi, dar asa, n-are sens, copilul creste frumos, e sanatos, evolueaza excelent, etc.
Nu dati cu bata, nu va critic, vreau doar sa stiu daca ati avut motive sau ati facut-o doar preventiv

Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI Sophia Diana si Ana Katherina!!!!!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani fetite frumoase: Sophiphi si Gaza mica! Felicitari si pentru mamicile lor!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

EVA MARIA, MONICA, TUDOR,TEODORA

Sophiphi
Gazulina

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

mababei, cum a trecut noaptea? Sunteti bine?

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna tufete!
Scriu mai rar dar nu pierd nik pt.ca imi sunteti dragi toate si va admir minunele mici ce le aveti pe langa voi .
Eu sunt busy de cand a plecat sotul, am aduso de o sapt.pe bunicuta la mine, este neputincioasa si ma gandec ca tare greu sunt batrantiile astea (are 87 ani), imi este tare draga si ma gandesc cu groaza la ziua cand va pleca de langa noi. O rasfat cu toate bunaturile si incerc sa ii fac zilele cat mai senine, este pt.prima data cand sta la bloc, se simte ca intr-o cutie dar i-am dat de lucru: sa-mi faca ciorapi de lana . Stefan ii provoaca rasul si asta ma bucura enorm.

In rest, suntem cuminti, ne ies 2 masele, v-am zis ca are gingia vinetie dar nu mi-a raspuns decat 2 fete la intrebarea daca mai e cineva in situatia asta... am fost ieri la dr.si a zis ca e normal, a bagat jucarii in gura si a strans prea tara la gingie. Asa o fi... asteptam sa iasa odata nu face nici febra nici diaree..
Am vrut sa salvez pagina cu biscuiti dar am uitat... O mai scrieti odata? Sorry !!! [asia]

Va pupic, ma duc la bucatarie, nu mai stiu ce sa fac de mancare

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

doranna - eu i-am facut analizelele lui Stefan pe la 10 luni pt.ca am vrut eu, stiam de la 2 prietene cu bb grasi, sanatosi, veseli iar cand a facut analizele au iesit anemici ...
Eu ii dadeam lui Stefan Fe., dupa analize am interupt pt.ca am vazut ca toate au iesit perfect.

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput