Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Erina, chiar ca ai curaj sa-l pui pe tati sa-ti cumpere pantofi Inteleg ca nu gasesti la PN, dar mi se pare asa riscant sa-ti ia sotul... Macar ii poate schimba daca nu-ti plac/nu-ti vin ? |
Tu vorbesti din experienta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ceamica spune:
buna si de la noi,
am apucat sa citesc si imi pare rau ca nu am apucat sa si raspund
Sanatate bolnaviorilor , e asa traumatizant cu bolile astea!
Erina
, primeste si de la noi un calduros la multi ani pentru sotul tau !
Cu intarziere la multi ani celor ce si-au aniversat onomastica
Gheorghe
Ma uitam la poze si invidiez stralucirea din ochii vostri dragi mamici de doi copii.
Tare frumoase pozele !!! Ce mari au crescut , eu una nu sesizez la al meu decat cand doarme si vad ca ne inghesuie sau cand ii raman mici hainele. Sesizez insa la vorba![]()
Are si Sebastian o perla tot legata de pisici, la el toate sunt pisica.
Au socrii mei un motan pe nume tom
Vine Sebastian tipand :mami, mami , pe tom il duce o pisica in spate !
- traducere : era tom in tandreturi cu o pisica
Carpatina
, m-a dat gata Ioana
sunt in negocieri fimiu sa pot scrie aici , reorganizeaza el vesela .
Va zic de el
A cazut in cada pe spate, s-a lovit la cap si a facut un mare cucui. Panica mare ca e lovitura la cap. Da-i , intreaba-l una alta , verifica pupile, urmareste-i echilibrul , alearga-l prin casa si astea toate noaptea . A doaa zi , spune ca -l doare capul. Verifica pupilele la lumina zilei , nimic, alte simptome nu si cu toate astea am decis sa merg cu el la dr. . Am refuzat radiografia , la final.
Dar am reusit la budimex sa culeg cel mai nenorocit virus posibil si sa-mi dau seama ca cea care era la chirurgie pediatrica era nepregatita , a trebuit sa-i arat eu marele cucui 
am scapat de stresul cu capul am intrat in altul: s-a virusat !
Febra 40,2 in prima zi, a doua zi 39,6 , in timpul zilei nu scadea mai jos de 38. tuse urata , secretii nazale , etc. Viroza , atat !
sper ca maine e mai bine !
Papanash , vreau sa te intreb ceva : de ce este totul inclus in abonament , exceptie facand dr Marcu , la care se plateste ? Multumesc
Erina spune:
| citat din mesajul lui luy Erina, chiar ca ai curaj sa-l pui pe tati sa-ti cumpere pantofi Inteleg ca nu gasesti la PN, dar mi se pare asa riscant sa-ti ia sotul... Macar ii poate schimba daca nu-ti plac/nu-ti vin ? Sunt convinsa ca o sa te descurci pana la urma minunat cu tinuta de botez ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+ |
Luy
e foarte riscant intradevar dara intrebat si cica ii poate chiar returna in 14 zile. Cred intradevar ca va fi nevoie sa ii duca inapoi pentru ca eu port 35 dar a gasit 36 (foarte rar la marcile italienesti imi mai vine cite o pereche 36) Pe de alta parte la cu 35 la Sonefly am avut surpriza sa imi fie mici...Cit despre toaleta incropesc eu la nevoie ceva din ce mai am. Ideea e sa fim toti 3 astia mai mari din acelasi film. Bebelusul va fi in alb-bleumarin asa mi-a spus nasa.

Pupicei si aripi de fluture minunate!!!

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Si uite asa am aflat si eu ca exista masini de gatit orez... Stie careva daca exista si in Europa, ca zau de-mi amintesc sa le fi vazut prin magazine...? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Raspund eu ca sunt-sunt si sunt grozave. Eu am pe 220, marca asta
http://www.zojirushi.com/ourproducts/ricecookers/ricecookers.html
Doar ca parca imi iese cam uscat orezul in ultimul timp. Cred ca e de la orezul de calitatae proasta.
Sabina la suhi rice ce cantitati pui?
cecilia L spune:
SabinaY, ce frumos povestesti tu acolo, sanatate multa si multi
gradinaresei.
Erina, sunt sigura ca o sa te descurci cu tinuta la botez...mare incredere ai sa-to cumpere sotul pantofi![]()
Piciulika, drum bun si sanatate micutilor.
Ema, sanatate lui Sebastian.
Luy, pana la sfarsitul lui mai, tare mult......tu ca tu, dar noi![]()
OOOOOOOO misca bb, de acum ai o noua preocupare ffff placuta.
Ce face Maria?
Am vazut si eu printesele de la Cluj.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Ceamica, multumim! Pupici si sanatate minunatului!!!
Gabriela77 spune:
Oh, ursuletilor! Cuscra draga, mi-e gandul la voi! Doamne ajuta sa fie totul PERFECT! 

Carpatina, felicitari Ioanei isteata!
Azi ma gandeam la tine, aveam si eu o curiozitate, care e prenumele tau![]()
Erina, uite eu zic ca tati va face o alegere buna, eu merg pe mana lui si ii ofer credit
SabinaY, ce descriere frumoasa, ce bine le-am vizualizat pe fetele tale
Draga de tine, bine ca a trecut episodul.
Ceamica, sanatate lui Sebastian si bine ai revenit!
Yaia, da, Sofia a ramas cu bona, nu e prima oara, Mihaela o adora, atata ca trebuie sa fie intre alaptari
Sabina, hai pe aici sa te inveselim noi
Luy, daca totul e in regula si deja inghionteste ala micu
, ne-am linistit
Roxana, copiii sunt bine?
Multumim tuturor de cuvintele frumoase, pe mai tarziu
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia Uau...ce mare e Dani! Si ce va invidiez ca puteti sta deja in pulover afara! |
. Pozele sunt vechi. Acum stam deja in tricou (Eliza) si bluza cu maneca lunga (Daniel) (azi sunt 27 grade).Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui carpatina Si uite asa am aflat si eu ca exista masini de gatit orez... Stie careva daca exista si in Europa, ca zau de-mi amintesc sa le fi vazut prin magazine...? |
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Erina, uite eu zic ca tati va face o alegere buna, eu merg pe mana lui si ii ofer credit ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
Gabriela, bine ar fi fost sa ai dreptate. Pantofii nu sunt un dezastru total (ca stil nu se potrivesc cu pardesiul pe care vroiam sa il imbrac) dar imi sunt mari. Eu am piciorul "uscat" si chiar daca la lungime mergeau, imi sunt largi.
Nici ai Dariei nu sunt grozavi dar partea buna e ca ii poate purta si mai tirziu, de strada.
Si ca sa continui in nota de frivol..eu m-am ingrasat de la Paste incoace

Mai tai carbohidratii si dulciurile. lapticul bun se face cu proteine, fructe si legume.-------------------------------

( 25 august 2007 ) si
17+