Prietene la bine si la greu! 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Miany, scaunele nu sunt fixe, se regleaza pe inaltime iar spatarul are 2 pozitii, au rotile si pot sa le plimb prin camera. imi plac ca stau copiii ca intr-un fotoliu in ele, sunt foarte incapatoare. au 2 tavite, si tavitele se regleaza la distanta dorita de masa.

Lidia, thx pt informatie, chiar o sa cumpar un grill din acela.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Monis am intrat putin pe fuga sa-ti spun ca,da ma mulg.Nici eu nu ma asteptam sa iasa ceva "in plus",dar reusesc si destul de repejor cam 70 ml.Apoi il pun la acelasi san si mananca si lapte ca de obicei,adica nu se vede ca ar fi mancat cereale.

Va pup si va las si eu niste salam de biscuiti pentru bancuta,acum l-am terminat de facut.

poze poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Greu, taica..greu!....limbarnitelor ce sunteti!

Asadar, am revenit...cred cu 1kg mai slaba ....ca scapai de pletan (Lauradi, parca tu ma intrebasei, nu?)...spre surprinderea mea, nu-mi pare rau de el....oricum era tocit si vopsit de-acu' o mie de ani.....deci, se impunea ceva noutate . Sa-mi fie de bine! (Lauriciu, n-am poze inca, asa ca, stai si rabda )

Bey, io ma revolt ...de mult timp nu am mai citit atatea pagini....si iar m-am chinuit sa retin. Dar cred ca iar aplic schema aia cu 2 in 1....ca asa nu merge....cine stie ce mai bag in frigider diseara

Coque, sa stii ca pe vremea LM am beut o frapucina d-asta de la starbucks ....asa ca beu' si Albastrel, deci, n-ar fi fost nici o problema (traisca Cappishonel, asa cu intarzieri)

Am mai retinut si patania lu' Pinky....Danku' . Ie toate ok, da?
Asa, si mai vroiam sa ii zic lu' Tino ca de 1 mai s-ar putea sa ajung prin Campina ...poate reusim ceva prin zentrum, ce zici?

Cuscri...daca cupkiii astia ai nostri n-or fi soulmates...sa nu-mi zis tu mie Cuscri ....stii cum urla gineri-tu cand aude aspiratorul?..in prima faza pune botic, ridica sprancenutele mirat si apoi, da-i si urla cu inecuri si inrosit all-over... Cand folosim batista bb-lusului (din an in paste), langa el tin doar furtunul de la aspirator, iar aspiratorul in baie, cu usa inchisa...iar eu, pe hol (evident, am nevoie de ajutor de la Cuscru )

Din aduceri aminte....linia de pe burta s-a mai subtiat...inca nu a disparut...te pomenesti ca i-o placea mult la mine

Ava, Many, Diana, Stephy, Lili, Ramonik - pupaturi by default!

Simi (felicitari pt dintoc!), Lyly, Lavi, Monis, Ionela, Raluci - hai, fie si pe voi, tot by default...desi nu m-ati bagat in seama

Alexa tare!...de cate ori te vad p'aci..mi-aduc aminte de masa aia libaneza pe care mi-a tot promis-o Monisu'..inca de pe vremea burticilor ....eh, io inca o astept rabdatoare

Ralu_seby, parca si tu mi-ai zis ceva...da' zau daca mai tziu minte....tre' sa citesc cu plaivazu' in mana ca altfel nu mai fac fata....

Si gata, taiete memoaru'....un 5 de trecere merit si io, da?....promit ca data viitoare sa incerc sa fac o figura frumoasa (urasc expresia asta!)...si sa scriu si mai nominal .

De pe frontul purpuriu, sa va zic asa:
- azi am inaugurat Nestle Orez cu roscove. Si ama juns la concluzia ca am un copil tare bun si ascultator . A facut putine mofturele la inceput, insa, pana la sfarsit a papat toata cantitatea pregatita (cf. instructiunilor de pe cutie - 160ml apa/8Lg orez).
- in curand (probabil peste vreo 3 zile) , vreau sa inaugurez avocado-le (oare merge sa-l articulez asa?) cumparat duminica si aflat in plin proces de inegrire (bine ca m-am dumirit si eu cum e cu coptu' asta, ca primul avocado l-am aruncat, de gust "nasol" (necopt) ce avea . Prin urmare, va fi o premiera si pentru Rares si pt ma-sa .
- si povestea cu semmul de pe bucutza lui . Cand eram gravida (aveam deja burtica vizibila), a venit o colega sa faca cinste cu bomboane. Ea fiind intr-un birou alaturat. Si le-a lasat la ea pe birou, la discretie, spunandu-ne "cand vreti, veniti si luati, fara probleme!". No, bun. Se face ora 1, femeia pleaca la masa, pleaca si ceilalti, ramane je singurica (nu ma intrebati de ce, ca nu mai stiu)...cu bomboanele . Apai, daca a zis ca e "fara probleme"...zic, merge sa iau, nestingherita, nu?.....si iau 1...si inca 1, pe care o bag in buzunarul stang de la blugi. Erau niste bomboane invelite in folie din aia gen celofan, cu "motzoflendar" din ala rasucit in varf.
Urmarea? Copilul meu are pe bucutza stanga, un bombon identic cu ala luat de mine .

Intrebare - am uitat pe cineva?

Edit - pup si pe Dragonitza, Dymo, Smarandita, Strumphy, Biara, crissa, cristina_boc (nu fi supi pufi

Si Edit 2 - caci vreau sa precizez asta din capul locului in speranta ca fiind in casuta noua nu ne vom mai lovi de intereptari aiurea (desi, sunt convinsa ca nu se va intampla lucrul asta, vreau sa-mi stiti pozitia de la inceput)

Sper ca...daca vreuna din voi nu se va regasi in mesajele mele, sa nu se supere ca nu este nominalizata. Am pretentia ca aici chiar suntem o familie, o gasca de prietene in care nici una dintre noi nu se supara ca nu a fost bagata in seama, o bisericuta mare si luminoasa .
Si voi incerca sa raspund mesajelor la care ma pricep, mesajelor care mai suporta raspuns, mesajelor in care ma regasesc (ar fi culmea sa dau raspunsuri referitoare la alaptat la tzitzi )..si uneori si din aduceri aminte

Si tot din aduceri aminte, nah ....cristinica, nici pe mine nu ma doare spatele de la wrap...iar pt raluci, super poza!! (de productie, nu mai zic ) (apropos, ce faci acu?...."Traaaaaanspiiiiiiirr...doar pt tine...."

Edit 3 ... pentru retusurile gramaticale

la discretie!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

krelia avocado nu trebuiesa fie neaparat negru dar trebuie sa fie moale..dar mai e o problema:exista mai multe feluri: aia cu coaja cu "bubite"(sorry nu siu cum sa le zic)au coaja mai tare oricum nu prea iti dai seama..dar la aia cu coaja neteda iti dai seama usor care e copt si care nu...aolew voi le dati avocado gol la copii??sau cu lapte?nici e nu as gusta avocado gol..ihhhhhhhhhhhhhhh..eu pot sa mananc numai cu miere sau shake cu lapte..la copii sub 1 an of course interzisa mierea

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fetelor,

Bine v-am gasit!

Monisule aicea mi-s! (am stat sa citesc)
Sa incep cu urarile:
La multe lunite pentru puiutii ce se sarbatoresc zilele astea ce-am lipsit! La multi ani ptr cei ce-si serbeaza onomastica azi! La multi ani pentru bunicuta Ancutei si pentru Capison Sr! (btw, coque am vazut niste poze cu voi trei-cred ca de la botez si mi-a placut tare ca se vede pe fata voastra bucuria ca-l aveti si mi se mai pare ca Junior e leit Sr)

p.s . m-am hotarat sa scriu mai multe mesaje mai scurte decat unul lung - sper sa fie mai usor de citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

of, citind in urma imi dau seama ca eu de 2-3 saptamani nu am reusit sa mai vad poze de la voi . sper sa recuperez repede treaba asta

si sa mai pun si eu poze, ca tare greu ma organizez mai nou, de cand am fost si am lalait-o la mama.

am pus filmulet cu Iulian care a primit putin mar crud dat pe razatoare (dupa linsul feliilor). Am filmat toata procedura, dar www.youtube.com/watch?v=Y6fIp3NHXnw" target="_blank">primele 2 minute sunt misto

Many - nu stiu daca ai zis, ce face -ul lui Vladut? Tare smecheros este el cu palariuta de soare. Frumos foc!

Ramonika - nasol cu marsupiul si cu spinarea . Nu ti-ai luat un wrap? Mi-a facut si mie Iuli o vanataie de aia, dar cand avea 1 luna. De atunci nu l-am mai lasat cu gura pe mine, ca am o reputatie de pastrat .

Ionela - cum ii Mihnea acum pe seara?

Lili - eu zic sa o sabotam pe Raluci ca si pe mine ma enerveaza cu manichiura ei ( cica vine cu noi in parc sapt viitoare )

Simina - sper ca ti-a trecut raul. Felicitari pt dintocii fetii

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Mama molie cu puiul molie.
- Puisor, te rog frumos sa papi ciorapel...
- Nu pap ciorapel!!!
- Ba, te rog frumos, iti spun pentru ultima oara: papa ciorapel!
- NU pap ciorapel!!!
- Bineee, sa stii ca cine nu papa ciorapel nu papa nici mohair...

eu stiu si o varianta cu 2 viermisori

Lylyana - Iulian dupa doar 2 zile cu mar dat pe razatoare a avut scaun de om mare , adica de ala cu fibre prin el. Probabil ca de la suc nu prea are ce sa elimine

Marijan - cum e cu vaccinul? sper ca nici un bai

Miany - daca iti spun ca in Bucovina mi-a dormit copilul singur-singurel 10 ore legate pe noapte, te indemn mai tare sa mergi?
De supt degetul... Santiago de la 3 luni presteaza, dar cum el nu serveste suzeta deloc... na, tre sa molfaie ceva

K - poza???? cu noua freza?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Putin mai devreme am vazut si eu ca am PM, de la 2 fete dragi. Va multumesc ptr. ca v-ati gandit si la mine chiar daca nu sunt atat de activa, mi-a facut placere.

In sfarsit se respira aer curat aici, atmosfera devenise sufocanta in ultimul timp.

Am de recuperat ceva din urma asa ca fug sa citesc sperand ca Matteo sa-mi permita.

toate mamicile di fulgusorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Many, na ca am si eu scaunul... dar cum vine aia reglat pe latime? ca eu mi-s tuta...

In stanga si in dreapta scaunelului sunt niste butoane(la noi sunt portocalii) apesi concomitent si se cracaneaza (daca ma intelegi ce vreau sa zic)sau se strange dupa preferinte si spatiu.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Desi scaunul nostru pare identic... eu nu vad astfel de butoane. Are butoane pt a fi pliat( in laterale) , butoane pt reglat pe inaltime, butoane pt reglat chestia de la picioruse si unul mare in spate pt reglat pozitiile spatarului. Ce imi scapa????? Ori n-au pantaloni si de aia nu le vad

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Andre multumesc de reteta pt lasagna si daca imi permiti un sfat: gandeste-te ca Chiara o sa tina minte cat de jucai cu ea, cat erai de vesela, relaxata &co si nu ca era curat-bec in casa. (evident ma refer la perioada asta, nu la ziua de azi in special-eu nu cred in schimbarile de azi pe maine) Sper ca nu am indraznit prea mult!
Am vazut puiuta de Lauradi: ce haioasa e cu piciorul in guritza si ce perisor are!!! (il tot pandesc si eu pe al meu si nimic)

Am vazut pozele cu Bubu mic si ochios si nu pot decat sa ma bucur pentru rezultatele scutecesti la mai mare, puiule! Si la multi ani in avans pt Tata-Bubu, ca in w/e iar umblam de nebuni si nu stiu daca mai apuc.
Si daca tot sunt la urari in avans: petrecere frumoasa Pink-osilor ! Dankutza ma bucur ca n-a patit nimic Pinky!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutari,
asa imi place ritmul cum se scrie aici...si randurile tare placute la cetit , insa eu trebuie sa ma scuz ca rar apuc sa postez cate ceva. Va citesc printre picuri...ca brosciul meu e tare acaparator. Cred ca m-a luat pe post de "jucaria lui preferata" si nu ma scapa din ochi/maini nici cand merg la pipi .
Acum...ca o ultima chestie ce am retinut, ca e ultima postare..ma gandeam la Kreliutz...imi aduc aminte faza cu bomboana, povestita cand eram inca . Va dati seama ca de "fura" pofticioasa asta mica mai multe bomboane ii se innegrea bucuta la tzutzupid de intram la banuieli, ca o fi colaborat si vreun negru la conceperea lui . Va mai aduceti aminte cand vorbeam noi de furat si semnele aparute pe corp la copii, ca cineva dintre noi zicea de o cutie de cafea...si cum ar fi sa iasa copilul cu tatuaj "Jacobs" pe el
Asa....sa mai "vars"din casa cate ceva : azi e ziua mamei si special pentru aceasta zi nu am plecat inca la Alba, sa aiba si ea tot familionul aproape la o varsta asa frumoasa= 60 de ani. Aseara a primit telefon de la nasul nostru ca i s-a stins fosta soacra si o ruga disperat sa il insoteasca la Timisoara, ca ea e aia buna la toate, dar mai ales la inmormatari, le stie ea pe toate)obiceiurile alea ma refer). Asa ca azi is un pic trista, ca nu ne-a iesit asa cum am fi vrut eu petrecerea si mai ales ca am ramas fara ajutor cu broscoiul pana duminica, cred. Oricum, daca tot e plecata, noi tot ii facem surpriza, ca i-am cumparat alta hota si un cuptor cu microunde si maine dimi ne apucam de zugravit bucataria si de instalat hardughia de hota noua, asa ca iara nu o sa apuc a mai scriu nimic pe aici, dar necitita nu ma culc, caci asta e lectura mea preferata de mai bine de 1 an de zile .
Dominic parca da semne sa pape un pic mai bine, refuza solidele, avocado a fost un fiasco total, l-a si vomitat, si banana la fel...pana acum doar morcov si cartof dulce limpaie putin.
pupici...ca e treaz ski plange deja

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput