Studio foto profesional

Studio foto profesional | Autor: Carmenbr

Link direct la acest mesaj

Mai sunt aproape 4 luni pana venim in Romania si eu deja nu mai am rabdare. E prima data cand venim dupa 7,5 ani de la emigrare si abia astept. Visez vacanta asta pana in cele mai mici amanunte. (excludem enterocolitele da?).

Lasand gluma la o parte, sunt in faza de informatii asa ca o sa tot mai apara topice de info pentru mine.
Ma intereseaza in Bucuresti un studio foto profesional. Eric, baietelul meu, vine pentru prima data in Romania. Socrii mei, din pacate, amandoi sunt intr-o situatie nu foarte fericita, amandoi in varsta si bolnavi. Mi-e teama ca va fi ultima data cand Eric ii va prinde pe amandoi in viata. Nu se mai poate pune problema sa aducem pe niciunul aici, iar in Romania nu stiu cand va fi urmatoarea data cand vom veni toti in vacanta. Asa ca imi doresc sa fac un set de fotografii frumoase, profesionale cu Eric si bunicii, sa aiba amintire toti. Poze pot sa fac si eu, dar vreau sa aiba stilul fotografiilor profesionale, care cuprind si emotia , nu doar peisajul. Intelegeti voi ce vreau sa zic!

Deci, ce studio foto profesional cunoasteti? M-ar bucura mai mult experiente personale de la cei care au si fost in studiourile respective si au fost placut impresionati de cum au iesit pozele!

Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ti-am trimis un mesaj privat ca sa nu se considere reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Uita-te la pozele mele, si dc iti plac, spune-mi si iti dau datele fotografului. El face poze f frumoase in aer liber. La voi chiar merge, ca baietelul e mare. Noi de abia acum vom incerca, ca pana acum bebelina nu mergea si era mai greu.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 12+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Carmen cred ca cea mai buna solutie ptr bunici sa nu ii trambalezi este sa aduci foografu in casa la ei daca ei sunt de acord si sa usa iesit intr-un parc aproape de casuta lor

Din pacate in bucuresti nu prea mai sunt studiourile foto de alta data , iar daca sunt cateva sunt cam scumpe

Scuze ca mi-am permis a iti da o idee in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Trimiteti-mi si mie pe pm, si eu as vrea niste poze profesionale pentru fetitza mea.

Mergi la inceput

Delia, ti-am trimis mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am trimis si eu pe PM

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Mesajele de reclama se dau pe PM, altfel se platesc. Sper ca regula nu functioneaza doar pentru unii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Natasa, nu era reclama, o sa editez postarea si o sa trimit pe pm

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

Natasa, nu era reclama, o sa editez postarea si o sa trimit pe pm

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, multumesc din suflet mult pentru sugestii si mesaje. Nu stiam ca se poate sa vina fotograful cu tine undeva intr-o locatie, parc, loc de joaca, casa etc. Dar e si din cauza ca am plecat de 7 ani din Ro si nu mai stiu ce schimbari s-au facut. De aia am si intrebat.

Brave Girl, te rog frumos, imi trimiti si tu datele fotografului? Cat despre pozele tale, nu fotograful e bun, ci modelul. E dulce rau! Sa iti traiasca!

Multumesc mult de tot. Am ce face, toate fotografiile sunt superbe.

Mergi la inceput